Her kan du betale med EAN-nummer

Med postkortholdere og kortophæng kan lykønskningskort, fødselsdagskort eller postkort præsenteres klart og dekorativt.

Luk
Anvend filter

Altid i fokus for kunden - med forskelligeartede postkortholdlere

Uanset om det drejer sig om postkort, lykønskningskort, invitationskort eller fødselsdagskort - de forskellige kort bruges af kunderne til mange forskellige formål. Postkortholdere er især en effektiv måde at udstille sine kort på og henlede opmærksomheden på det udvalg, der tilbydes i din butik. Find kortholdere i forskellige former, størrelser og udgaver, alt fra klassiske postkortstativer som diskdisplay og forskellige systemer til disken. Tiltræk også dine kunders opmærksomhed med en kortholder - enten som karrusel, med hjul eller som fritstående display. Se vores udvalg af postkortholdere og kortophæng til dit PoS her.
 

Postkortholder som gulvdisplay eller vægsystem

Boghandlere, kiosker, tankstationer, blomsterhandlere, gavebutikker, supermarkeder og mange andre detailhandlere bruger en lang række kortstativer til at udstille kort og magasiner. Her kan du læse om det attraktive udvalg af kortstativer i vores webshop, og bestille kortstativet nemt og bekvemt online. Med kortstigen til displaysystemet "Multi" stor fås en klassisk model, som kan bruges til formaterne A4, A5 og A6. Den er udstyret med hjul og er en meget mobil kortholder til dit salgslokale eller gågadeområde. Hvis du derimod leder efter et hulvægssystem som kortholder, er hulvægsystem til borddisplay "Multi" et godt valg: Denne model giver dig også mulighed for at tilføje op til 3 hulvægselementer til "Multi" borddisplayet. Den anvendte Eurohul gør det muligt at anvende forskelligt tilbehør, f.eks. hulvægskroge på en enkel og fleksibel måde. Brug også dette system til at byde på nøgleringe, øreringe eller andre småting. Eller vælg kortophænget "DUO", et system til vægmontering med i alt 18 praktiske rum.
 

Bestil postkortholdere online

Især ved PoS er kortholdere i de forskellige variationer uundværlige. Sørg for, at dine produkter præsenteres på en iøjnefaldende måde med vores udvalg af kortstandere til diske og borde. Med et postkortstativ på disken eller som fritstående version, kan du iscenesætte dine postkort i indgangsområdet og opnår dermed dine kunders opmærksomhed ved PoS.
luk menu

Vis produkter
Gå til top