I denne kategori finder du vores store udvalg af praktiske kufferter af aluminium og polystyren i mange forskellige farver og former. Kufferterne er ideelle til sikker transport eller til udstilling af varer. De er især kendetegnet ved deres funktionalitet og enkelthed.

Læs videre »

Kuffert i aluminium, plast og akryl

Robuste kufferter af aluminium er populære, fordi de holder formen og beskytter indholdet. Ved transport at følsomme produkteres kan der indsættes skumplader for bedre stabilitet.

Plastkufferter kan bruges til mange praktiske formål. Til opbevaring af regnskabsbøger, kuglepenne, lommeregner, notater mm!

Når der kommer til præsentation af varer, er kufferter fremstillet i klar akryl ideelle. Du kan finde dem her i forskellige størrelser. Det smukke udseende af de små akryl kufferter tiltrækker opmærksomhed. Eller er du interesseret i de praktiske mini kufferter af farvet PP, som opbevarer og beskytter dine visitkort? Se vores udvalg og få inspiration til din næste præsentationskuffert. På anmodning kan vi trykke med dit logo eller slogan.

Har du spørgsmål om vores kufferter? Ring eller skriv til os for gode råd.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top