I denne kategori finder du vores store udvalg af praktiske kufferter af aluminium og polystyren i mange forskellige farver og former. Kufferterne er ideelle til sikker transport eller til udstilling af varer. De er især kendetegnet ved deres funktionalitet og enkelthed.

Læs videre »

Kuffert i aluminium, plast og akryl

De fleste mennesker bruger kufferter, når de rejser. Robuste kufferter af aluminium er populære, fordi de holder formen, og tøj, der opbevares i dem, forbliver "i form" selv efter transport. Vores aluminiumskufferter kan også bruges til beskyttet transport af følsomme produkter af høj kvalitet ved at indsætte skumplader for bedre stabilitet.

Plastkufferter kan også bruges på mange forskellige måder. Hvis de primært bruges af forretningsrejsende til at beskytte forretningspapirer og filer, kan de også bruges som "mobilt kontor med håndtag". Frimærker, regnskabsbøger, kuglepenne, lommeregnere - alt finder en plads i kufferten - meget praktisk!

Når der kommer til præsentation af varer, er kufferter fremstillet i klart akrylglas ideelle. Du kan finde dem her i forskellige størrelser. Det smukke udseende af de små akrylkufferter tiltrækker opmærksomhed. Eller er du interesseret i de praktiske små mini kufferter af farvet PP, som opbevarer og beskytter dine visitkort? Se vores udvalg og få inspiration til din næste præsentationskuffert. På anmodning kan vi trykke plast- og aluminiumskufferter med designs og logo.

Har du spørgsmål om vores kufferter? Ring eller skriv til os for gode råd.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top