Reklamedisplay "Como"

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • pladedisplay med dobbeltsidet reklameplads
  • let at fastgøre til standerrøret med plastklemmer
  • fast stand pga. de to runde stålfødder
  • kan trykkes individuelt og fås i andre størrelser
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Reklamedisplayet "Como" er et let display, der kan anvendes fleksibelt til præsentation af plademateriale. Det betyder at gulvdisplayet hurtigt og nemt kan placeres på det sted, hvor det skal bruges, og effektivt henlede opmærksomheden på dit reklamebudskab der. Displayet er designet til præsentation af forskellige lette pladematerialer, med en materialetykkelse på 3 mm. På den ene side kan de klassiske paneler med reklamemotiver hurtigt udskiftes, og nye reklamekampagner kan indføres med kort varsel. På den anden side gør denne funktion pladedisplayet anvendeligt til forskellige formål.
Den indsatte plade er fastgjort mellem standrørene i aluminium med transparente plastklemmer. De transparente supergribere klemmer på den ene side panelerne og kan på den anden side monteres på de to standerrør i den ønskede højde. Panelets mål er 841x 594 mm (B x H). De 1.800 mm høje, sølvanodiserede rundrør kan skrues fast til to sølvpulverlakerede bundplader i stål via rørholdere. Den nemme montering af stålfødderne og den ukomplicerede fastgørelse af pladen med supergreb, sikrer en enkel og hurtig montering.
Oplev det universelt anvendelige reklamedisplay som skillevæg, rumdeler eller reklamedisplay. Vi trykker gerne den medfølgende hvide plade individuelt efter dine specifikationer eller leverer displayet i andre mål.
Enkel og hurtig montering!

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Tryk / motiv Varenummer Art.-nr. Pris
uden tryk uden tryk 51.0242.1 570,00 DKK* til varen »
efter kundeønske efter kundeønske 51.0242.11 735,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top