LED lysskilte og reklamelys synliggør din reklame synlig døgnet rundt. Skab opmærksomhed med reklamelys i høj kvalitet med færre omkostninger. LED'erne sikrer et ensartet udseende, er energibesparende og holder i mange år. Få dit budskab frem i lyset!

Læs videre »

  1. 1 af 2

Sådan får du din reklame frem i lyset

De fås som LED lyssøjler, som LED skærme og spotlights eller de praktiske LED lys kasser. Belysningssystemer med LED teknologi kan bruges i mange forskellige varianter og hurtigt oplyse dit reklamemateriale eller en bestemt besked.

Oplysning af reklamer sætter din virksomhed i fokus og skaber blikfang for kunden. Samtidig fungerer den som lyskilde og giver behageligt lys i butikker eller forretningslokaler.

Kunder oversvømmes af forskellige stimuli i gågader eller på messer. Dette kan føre til et tab af bevidsthed og negativt påvirke din succes som virksomhed. Du kan modvirke dette med belyst reklame. Med belyst reklamemateriale vil potentielle købere fortsat fokusere på din virksomhed.

Mens de sædvanlige reklameskilte kun kan ses tydeligt i løbet af dagen, skinner LED belysning døgnet rundt. Det tiltrækker ikke kun potentielle købere i løbet af dagen, men skaber nødvendig opmærksomhed om aftenen/natten. Flere kunder og nye kundegrupper mobiliseres let.

Områder, der tidligere er ubrugte og butikvinduer, der er mørke om natten, kan oplyses med belyst reklame. De forskellige LED reklamesystemer skaber ikke kun en særlig lysoplevelse for din butik eller messe, men er også et miljøvenligt LED produkt som er med til at spare på energien uden at skulle gå på kompromis med hverken lyskvalitet eller lyskomfort. 
 

Fleksibel LED belysning til ethvert behov

Uanset om det er biografer, teatre eller restauranter. Moderne LED belysning fremhæver dine tilbud og plakater dag og nat, og sikrer den rigtige iscenesættelse. Produkterne kan bruges til forskellige formål.

Ud over reklame er belysningssystemer populære som firmaskilte. Virksomheden præsenteres bedst med en lysboks, gadestander, lys rammer eller med oplyste bogstaver. Dette gør din virksomhed genkendelig fra lang afstand. En udvendig søjle eller en lys søjle fungerer også til skiltning, som velkomstskilt eller en oversigt.

De forskellige placeringer af LED skiltet, er ikke kun begrænset til det indre. Denne type salgsfremme åbner nye muligheder, især udendørs. De mange produkter er ikke kun velegnede som et firmasignal, men også til at promovere tilbud, produktpræsentation eller formidling af information.

Produktsortimentet i vores onlinebutik inden for belyst reklame kan opdeles i forskellige kategorier. Produkterne i denne underkategori kan bruges fleksibelt og til formål at fremme elektronisk salg.

Oplyste LED lysvægge anbefales til brug på messer og events. De repræsenterer en flot og attraktiv udstillingsvæg, alternativt kan produkterne også have store effekter i dit butiksvinduesdesign. Let konstrueret og med et udskifteligt tekstilbanner, repræsenterer de et optimalt område for reklame.

En LED messe disk er det perfekte supplement til den oplyste udstillingsvæg, og udstillingsstandens tema kan udskiftes igen med disken. Messedisken skaber et blikfang for kunderne. En tiltalende illustration/grafik kan straks give en forståelse af dit produkt eller din tjeneste.

Moderne LED teknologi revolutionerer også reklamer i rammer. Klassiske klikrammer erstattes af lysrammer. Rammerne fås i forskellige materialer og med forskellig belysning. Rammerne kan fastgøres på gulvstande, på væggen eller med en ophængning i loftet.

Hyldebelysning spiller en vigtig rolle i hyldeannoncering. Med hyldens belysning kan detailhandlere sætte deres produkter i rampelyset. Forskellige profiler sikrer tilpasning til din hylde. Vi er også ved din side med mange års erfaring inden for dette område af hyldeorganisation.

Du kan købe produkter til belysning, samt LED projektører og paneler hos os online. Forskellige spotlights, reklameprojektører eller LED paneler supplerer mulighederne i LED reklame. Find den rigtige mulighed for din virksomhed nu.
 

Belysningssystemer med LED sætter reklamen i bedre lys

Beslut dig her i vores webshop for det LED belysningssystem, der løfter din reklame til nye højder og ideelt fremviser dine medier. Uanset om det er din virksomhed, den næste messe, en udstilling eller et andet anvendelsesområde.

Belysningssystemerne i forskellige designs bringer hurtigt den ønskede opmærksomhed og fremviser effektivt dine medier. Det betyder ikke noget om den er ensidet eller tosidet, om det er et display eller et vægsystem. Der er - med undtagelser - ingen grænser for dine ønsker med hensyn til form og størrelse.

Beslut dig om effektiv brug af belyst reklame. Med produkterne til de forskellige anvendelsesområder har du mange muligheder for implementering. Vi hjælper dig gerne med valget af det lysende reklamemedium. Vi får din reklame frem i lyset. 
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top