Med en reklametrailer annoncerer du mobilt og fleksibelt på udendørs områder! De store bannere tiltrækker øjeblikkelig opmærksomhed "i forbifarten". Vores anhænger med reklameplads fås med eller uden et banner.

Læs videre »

Annoncering med trailer som attraktiv reklameplads

Trailer med reklamebanner er et effektiv middel for mobil annonceringer.
Anhængeren med reklametavler eller banner kan placeres ved motorveje, grusveje, offentlige parkeringspladser, foran virksomheder eller på grønne områder såsom kræmmermarkeder, festivaler mm.
 

Effektiv udendørs reklame - med reklametrailer

Trailer til anhæng på bil, er særligt velegnede til annoncering på farten - med et trekantet stativ som struktur, skaber de den optimale placering for dit reklamebudskab. De store banner er vejrbestandige. Aluminiumskonstruktionen stabiliserer traileren. Reklamebudskabet kan næppe overses af forbipasserende og potentielle kunder på disse såkalde reklametrailere. Vores mobile reklametrailer kan forsynes med reklamebanner på 2.750 x 2.300 mm, som kan fastgøres på begge sider.
Eller vælg den mobile reklametrailer: med sit individuelt designede reklameplads på 3.000 x 2.000 mm tiltrækker den mobile reklametrailer den opmærksomhed, du ønsker. Og bliver hurtigt et attraktivt blikfang.
Reklametrailerne fås i to forskellige størrelser.

Forskelligt anvendelige reklametrailer på udvalgte lokationer

Fordelen ved brugen af reklametrailere: de kan bruges mobilt, og dermed som variable reklamemedier på udvalgte placeringer.
Der er ingen tvivl om, at du altid skal overholde de lokale krav, retningslinjer, betingelser samt tilladelser fra de lokale myndigheder. 
Vælg din favorit her, og anvend reklametraileren til dine reklamebudskaber.

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top