Med en seddeltæller til pengesedler kan du optælle og holde styr på store mængder af pengesedler hurtigere og mere pålideligt. Med deres kompakte størrelse, kan seddeltællerne anvendes ved kasseområdet, til arrangementer og events eller på farten. Reducér optællingsfejl og risikoen for falske penge i omløb. Se vores seddeltællere med maksimale sorterings- og tællehastigheder her!

Læs videre »

Luk

Seddeltæller til små og store beløb

Anvend vores udvalg af seddeltællere til hurtig og effektiv optælling af sedler i små og store mængder. Ud over optællings- og bundtfunktion, har de fleste af vores modeller også en praktisk mekanisme til automatisk detektion af falske Euro pengesedler. Ud over optælling og bundtning, håndteres pengesedlerne pålideligt og sikkert.

Vi har seddeltællere til både mindre og større antal af pengesedler. Der kan f.eks stables 50, 100 eller endda 250 sedler i de tilsvarende rum. Overvej på forhånd, præcis hvilke funktioner den ønskede seddeltæller skal indeholde. Derefter kan du vælge den ønskede model i vores webshop.
Safescan-Geraete

Seddeltæller, pengevægte og testere


Anvend seddeltællere i kasseområdet

En seddeltæller ved kasseområdet giver en enorm lettelse og tidsbesparelse i den daglige arbejdsrutine. Dermed kan ansatte føle sig trykke og sikre ved håndtering af pengesedler. De forskellige enheder kan hurtigt integreres og har brug for minimal plads med deres kompakte design.

Integrer seddeltælleren i din hverdag og undgå fejl ved manuel optælling som følge af træthed, uforsigtighed eller manglende koncentration. Det tager tid at optælle og efter arbejde vil ansatte hellere hjem, end at skulle bruge en masse tid på optælling.

Maskinen kan også registrere snavsede eller beskadigede pengesedler. På denne måde erstattes manuel optælling med automatisk optælling for en tidsbesparende og omkostningsreducerende optælling. Desuden kan maskinerne sammenlægge beløb og samle sedlerne i bundt.
 

Seddeltæller og seddelkontrol i én maskine

Med en seddelkontrol kan pengesedler verificeres samtidig med optælling. Denne funktion sikrer at du er på den sikre side, når du håndterer pengesedler. Opdag straks falske pengesedler med vores pålidelige maskiner. En seddelkontrol er en lille investering, der byder på store sikkerhedsfordele.

Vær på forkant og undgå at sende falske penge i omløb. Vælg en seddeltæller / seddelkontrol i vores webshop - en fremtidsorienteret løsning.

Seddeltællere byder på fordele, der gør det muligt at tilpasse til din anvendelse og mængder af pengesedler.

Automatisk seddelkontrol til afsløring af falske sedler

Ved håntering af pengesedler, skal du helst være sikker og ikke løbe risikoen for at sætte falske penge i omløb. Med en pålidelig seddelkontrol kan du handle forudseende og afvise pengesedler, som er kontrolleret og viser sig at være falske. Den seddelkontrol du vælger, afhænger også af hvordan den skal anvendes.

Vælg en seddelkontrol med 100 % falskhedsdetektion. Afhængigt af enheden anvender modellerne forskellige funktioner til kontrol. Vores seddeltællere har en 2 - til 7 dobbelt falskhedsdetektion. Maskinen opfanger og kontrollerer selvfølgelig UV elementer, vandmærker, magnetisk blæk, infrarøde elementer og andre karakteristika. En alarm opdager og sikrer, at ingen falske penge kommer i omløb.

Optælling, kontrol og sortering af pengesedler

Som du har erfaret kan seddeltællerne meget mere end at optælle penge. Ud over optælling, kan du anvende andre funktioner til håndtering af sedler. Disse funktioner inkluderer kontrol, sortering eller bundtning, som gør apparaterne til attraktive hjælpemidler.

Maskinerne kontrollerer sedlernes størrelse og UV reflekterende egenskaber. Vælg en pålidelig og lynhurtig seddeltæller for at spare tid og gøre det nemt for ansatte med det store LCD display.

LCD displayet er fastgjort til seddeltælleren i en bekvem læsevinkel. Den byder på et overskueligt layout af høj kvalitet. Her kan du til enhver tid aflæse antallet af sedler og se det samlede beløb. Knapperne på maskinen kan indstilles til bundtning og kontrol.
 

Seddeltæller til optælling af kontanter

Seddeltæller anvendes for at gøre det lettere at optælle store beløb i detailbutikker, lufthavne, supermarkeder, hoteller, restauranter og kasinoer. Selve optællingen er overstået på få sekunder og kan aflæses på displayet. Safescan 2210-S seddeltælleren er et praktisk optællingsapparat med en hastighed på 1.000 sedler pr. minut, er apparatet velegnet til alle slags valutaer. En alarm advarer dig ved tilfælde af falske sedler.

Vælg en model til små, mellemstore eller store beløb. Vores forskellige seddeltællere kan anvendes til andre valutaer ud over eurosedler. 

Safescan 2210 seddeltælleren er egnet til en mængde på 300 sedler. Maskinen stopper og giver alarm, hvis der er mistanke om en falsk pengeseddel. Fjern sedlen, og tryk på Start for at fortsætte optællingen. Produktet er en pålidelig optællingsmaskine til eurosedler og eventuelt andre valutaer.
Ved at anvende rengøringskluden sikrer du den bedst mulige ydeevne for din maskine. De vandbaserede kort bruges til at rengøre dine seddeltællere. Især pengesedler der har været i omløb i lang tid, bringer en masse støv og snavs med sig. Regelmæssig rengøring garanterer langvarig brug og renlighed af maskinen.
Geldscheinzaehler-reinigungskarte

Rengøringsklud til seddeltæller


Opdateringer til forskellige valutaer via USB kabel

Den Europæiske Centralbank foretager jævnligt ændringer af valutaer og pengesedler. De tilpasses til innovative løsninger og for bedre beskyttelse mod forfalskning. Opdatér din enhed for at sikre, at din seddeltæller og seddelkontrol altid er opdateret. 

Når en ny opdatering er klar, vil du høre fra os. Du kan opdatere ved hjælp af et SD kort. Alternativt kan du tilslutte seddeltælleren til din bærbare computer eller pc med et USB kabel og nemt opdatere. Programmet er intuitivt i anvendelse, og har du spørgsmål om opdateringer eller vores maskiner er du velkommen til at kontakte os. Vælg en seddeltæller til langvarigt brug.
 

Seddeltællere i alle varianter

De forskellige seddeltællere tillader en hurtig og pålidelig optælling. Den integrerede detektion af falske penge og genkendelse af valutaer, gør apparaterne attraktive på mange områder. Spar tid og omkostninger ved at anvende en automatisk seddeltæller til arrangementer, på messer, til lufthavne og mange andre.

Vælg den rigtige model til din lokation. Ud over enhedens hastighed, spiller funktionerne også en stor rolle for successen af enheden. Funktionerne inkluderer sammenlægning, bundtning, kontrollering og optæling. Oplev den nemme og intuitive håndtering af seddeltællere, samt det smarte LCD display. En seddeltæller og seddelkontrol vil gøre dit daglige arbejde meget lettere, ved at tælle og sortere sedler hurtigt og sikkert med moderne, avanceret teknologi. 

Få mere at vide om den alsidige brug og den enkle anvendelse af seddeltællere til fordelagtige priser her. 
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top