Spottune Omni Højttaler til loftsophæng

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Tilbyd dine kunder og besøgende en helhedsoplevelse med behagelig musik eller dine reklamebudskaber. Højttalerne fra Spottune er omnidirektionelle. Det betyder, at lyden er sfærisk og er dermed jævnt fordelt omkring omgivelserne. Du opnår et jævnt dækket reklameområde, og der er ingen ubehagelige, støjende områder i din butik.

Spottune Omni-højttaleren til loftophæng er udstyret med et 5 meter langt kabel. Det gør systemet ideelt til høje lofter, og lyden går ikke tabt på halvvejen. Det diskrete design gør, at højttaleren synes at svæve i rummet. Monteringen er meget nem, svarende til en loftslampe. Til tilslutning er det nødvendigt med 100 - 240 volt og 50/60 Hz. Lydfrekvensen, også kaldet tonehøjde, ligger mellem 50 og 15.000 Hz. Med en effekt på 50 watt når højttalerne op på en lydstyrke på op til 100 decibel ved fuld belastning.

Spottunes trådløse lydsystem er påkrævet for at betjene højttaleren. Afhængigt af omgivelserne, er den trådløse rækkevidde mellem højttaleren og lydsystemet 50 til 100 meter. Det ønskede indhold overføres til højttalerne via 1,9 GHz-radioforbindelsen.

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Farve Varenummer Art.-nr. Pris
sort sort 89.0050.5 4.060,00 DKK* til varen »
hvid hvid 89.0050.7 4.060,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top