Stolper til udhængsskab "Economy"

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • stolper til udhængsskabe i forskellige størrelser
  • par af stolper i sølvanodiseret aluminium
  • montering med fastboltring eller nedstøbning i beton
  • stolper af firkantrør til udhængsskab
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Udhængsskab med stolper med 8x DIN A4 opdeling
Opstil et fritstående udhængsskab med stolper udendørs. Stolperne kan bruges til alle udhængsskabe i "Economy" serien. Vælg den passende opdeling blandt de forskellige formater til infoskabet. Modellen fås med opdeling på 3x A4, til 8x A4 og op til en størrelse til ophæng af 27 DIN A4 opslag.

Når du opsætter dit udhængsskab med stolper, kan du vælge mellem følgende muligheder; nedstøbning i beton eller fastboltning. Stolperne til nedstøbning i beton har en samlet højde på 2.400 mm, hvor stolperne til fastboltning derimod har en samlet højde på 2.150 mm. Bestem dig for hvilken monteringsmulighed du skal gøre brug af til dit anvendelsesområde.
De overnævnte monteringsmuligheder giver dig mulighed for vilkårlig placering af dit udhængsskab udendørs. I modsætning til et vægmonteret udhængsskab, har du meget større frihed med placering. Det betyder, at du kan skabe opmærksomhed på dig selv - selv på afstand fra dine lokaler, bygning eller virksomhed. 

Brug udhængsskabet med stolper til synlig udstilling af menuer, info, sikkerhedsmeddelelser eller tilbud. Oplev de forskellige udhængsskabe med ståben i vores sortiment. Vi rådgiver dig gerne om de forskellige monteringsmuligheder. Vælg et udhængsskab for at sikre pålidelig synlighed i dit udendørs område.

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Fastgørelse Varenummer Art.-nr. Pris
til nedstøbning til nedstøbning 12.0002.36 2.075,00 DKK* til varen »
til fastboltning til fastboltning 12.0002.37 2.865,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top