Tallerkenholder eller holder til præsentation af dine produkter. Tallerkener præsenteres bedst i en holder med en let skrå hældning. 

Mange af disse produkter er fremstillet af klar akryl eller polystyren - så disse produktstøtter forbliver en diskret del at din indretning. Vi har også udviklet en løsning i krydsfiner for en bæredygtig produktpræsentation.
Tallerkenholder og produktholder er også meget populære i en udstillingsmontre.

Læs videre »

Tallerkenholder og stativer til produktpræsentation

De alsidige tallekendisplays kan bruges til at præsentere tallerkener og andre produkter som bl.a bøger, fliser, cd'er eller dvd'er.

Holderne i akryl og træ har et elegant design, og er en stabil holder til dine produkter - selv for skrøbelige varer. 
 

Tallerkenholder i mange varianter

Tallerkenstativerne anvendes især i butikker, hvor der sælges tallerkener, bøger, fliser, fade eller andre dekorative og brugsgenstande. Vinklen på bagsiden af stativet, kan justeres og de indstøbte hak i bunden forhindrer, at tallerkenholderen glider.

"Kalmia" holderen er en klassisk holder af klar polystyren, som fås i tre forskellige højder. Med de praktiske hængsler, kan holderen foldes sammen for en pladsbesparende opbevaring.

Vi har også holder med plads til flere tallerkener, som f.eks. tallerkenholderen "Lubinus", som fås til enten 3 eller 6 emner. Med tallerkenholderen "Moringa" kan du fremvise dit sortiment til borddækning, så de matchende kopper også fremvises sammen med tallerkenerne. 

 

Pladsbesparende og stabile - tallerkenholder til din udstilling

Vælg den model som passer bedst til dit behov. Lad dig inspirere af vores sortiment, og anvend de praktiske små holder til at udstille dine produkter endnu mere effektivt.
Uanset om det drejer sig om præsentation af tallerkner eller bøger på messer, i udstillingsvinduer eller på salgshylden giver de en optimal løsning til fremvisning af dine produkter samtidig muliggøre de for en pladsbesparende opbevaring.

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top