Tallerkendisplay og -holder anvendes til præsentation af varer. De enkelte tallerkener kommer bedst til deres ret i tallerkenhylden i en let skrå præsentation. Komplette tallerkendisplays finder en optimal placering af dine varer i butikken.

Alle produkter i denne kategori har det til fælles, at de er fremstillet af klar akryl eller polystyren - så disse produktstøtter forbliver diskret i baggrunden, mens de tilbudte varer er sikre og står i forgrunden. Disse tallerkenholdere og bordopstillinger er også meget populære i en udstillingsmontre.

Læs videre »

Tallerkenholder og tallerkenstativer til tallerkner og andre genstande

Tallerkenholdere er normalt fremstillet af akryl og giver tallerkener en sikker standplads eller sikkert ophæng - uden at tiltrække opmærksomhed. De alsidige tallekendisplays kan bruges til at præsentere tallerkener og andre artikler samt bøger, cd'er eller dvd'er.

Tallerkenholdere i akryl har et elegant design og udstiller tallerkenerne i det bedste lys. De er nemme at anvende og giver en stabil præsentation, selv for skrøbelige varer. Standerne er gennemsigtige og derfor meget diskrete, da de fremhæver dine tallerkener, bøger eller andre produkter på bedste vis.
 

Universielle tallerkenholdere i mange varianter

Tallerkenstativer anvendes især i butikker, når det drejer sig om at placere tallerkener, varer eller andre dekorative genstande på de praktiske, justerbare universalstøtter. Vinklen på bagsiden af stativet, kan justeres og de indlagte hak i bunden forhindrer, at tallerkenholderen glider.

"Kalmia" holderen er en klassisk holder af klar polystyren, som fås i tre forskellige højder. Med de praktiske hængsler, kan holderen foldes sammen for at spare plads.

Vi har også tallerkenholdere med plads til flere tallerkener, som f.eks. tallerkenholderen "Lubinus", som fås til enten 3 eller 6 emner. Med tallerkenholderen "Moringa" kan du fremvise hele borddækninger, så de matchende kopper også fremvises sammen med tallerkenerne. 

 

Pladsbesparende, gennemsigtige og stabile - tallerkenholder til din udstilling

Tænk nøje over, hvilken model du kan bruge til dit ønskede anvendelsesområde, og vælg derefter den tallerkenholder, der kombinerer dine ønsker bedst muligt. Lad dig inspirere af vores online tilbud på tallerkenholdere og brug de praktiske små holdere af akrylgals til at udstille dine produkter endnu mere effektivt. Uanset om det drejer sig om præsentation af tallerkner eller bøger på messer, i udstillingsvinduer eller salgsrum: tallerkenstativerne distraherer ikke fra din udstilling, da de er designet med et diskret look og er foldbare for optimal opbevaring af produktet.

 

 

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top