Udhængsskab "CS"

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • udhængsskab til dit udendørs område
  • stel i sølvanodiseret aluminium
  • slagfast frontpanel af polycarbonat
  • til visuelt tiltalende præsentation af opslag
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Med udhængsskabet til udendørs brug har du nu mulighed for at præsentere dine opslag på en beskyttet og attraktiv måde. Den vandafvisende model "CS" kan både bruges inden- og udendørs. Åbningen i siden med svinglåge, gør det nemt og hurtigt at udskifte meddelser. Udhængsskabet kan bl.a. bruges foran offentlige faciliteter, barer eller butikker.

Udendørs udhængsskab - Robust og sikkert

Udhængsskabe til udendørs brug skal være modstandsdygtige og sikre. Sikkerheden i skabet illustreret ovenfor er garanteret af en indbygget lås i siden. Indholdet er derfor sikret og beskyttet mod ydre påvirkninger. Ved levering modtages to eksemplarer af nøglen til den indbyggede lås. 

Så snart den vejrbestandige artikel er leveret, kan den placeres udenfor. Takket være den sølvanodiserede aluminiumsramme (profilbredde 37 mm) er udhængsskabet ikke tungt. Det kan også nemt monteret på en væg. Udhængsskabet er fremstillet af professionelle og brandhæmmende materialer, hvilket gør det robust og modstandsdygtigt overfor hærværk og lignende.
Udhængsskab til udendørs med slagfast glas og lås

Den slagfaste rude af polycarbonat - i kombination med forstærkede hjørneforbindelser - beskytter produktet mod ydre påvirkninger. I tilfælde af beskadigelse kan den hænglede luge udskiftes seperat. Vælg det udendørs udhængsskab "CS" til vægmontering for en sikker og attraktiv fremvisning af dit indhold. 

Tiltalende præsentation: Udhængsskab til udendørs anvendelse

Udhængsskabet "CS" er en perfekt løsning for en visuelt tiltalende præsentation af information, tilbud eller reklamer. Den krystalklare rude giver et godt udsyn og beskytter samtidig dine opslag. Menukort, daglige skemaer, aftaler eller presserapporter i alle formater kan finde plads i displayet

De fås i flere størrelser med plads til flere indlæg, og indlæg i forskellige formater. Størrelserne på udhængsskabene er angivet i DIN A4 format. På vores oversigtsside over DIN formater kan du finde den rigtige størrelse og formaternes forhold til hinanden.

Med den magnetiske bagvæg kan du fastgøre dine opslag med magneter. Derfor kan du fleksibelt udskifte og rykke rundt på dine opslag. Brug udhængsskabet til at reklamere og informere om opdaterede oplysninger.

Opsæt dine ophæng og plakater ved siden af de klassiske DIN A4 ophæng. Brug udhængsskabet individuelt til kommunikation med kunder, medlemmer eller borgere i det udendørs område. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige artikel til dit anvendelsesområde.

Er den illustrerede artikel ovenfor ikke det rigtige udhængsskab til din virksomhed? I vores webshop finder du mange andre udhængsskabe til dit erhvervsudstyr. 

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Opdeling Varenummer Art.-nr. Pris
2x A4 2x A4 12.0001.190 705,00 DKK* til varen »
3x A4 3x A4 12.0001.191 845,00 DKK* til varen »
4x A4 4x A4 12.0001.192 955,00 DKK* til varen »
6x A4 6x A4 12.0001.193 1.095,00 DKK* til varen »
8x A4 8x A4 12.0001.194 1.235,00 DKK* til varen »
9x A4 9x A4 12.0001.195 1.380,00 DKK* til varen »
12x A4 12x A4 12.0001.196 1.560,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top