Flexi_Deco_landingpagebanner_DK

Kreative vægløsninger

FlexiDeco produktserien kombinerer funktion og design. Design og dekorér dine vægoverflader med StylePads i forskellige overflader og farver. Med det enkle ophængningsystem på vægpanelerne, er montering, udskiftning og udvidelse nemt at have med at gøre. Lad dig inspirere af de forskellige eksempler og tøv ikke med at kontakte os for rådgivning. Kombiner vores nye FlexiDeco system med det eksisterende FlexiSlot lamelvægsystem, og drag fordel af de alsidige udstyrsmuligheder. Gør dine produkter eller varer en del af den kreative udsmykning og indretning.
 

Læs videre »

Kreative vægløsninger med det unikke "FlexiDeco" system

Har du brug for eksklusivt koncept til dit interiør? Prøv vores “FlexiDeco” vægpaneler! Dette vægdesign skaber blikfang i indgangsområdet og danner det første indtryk. Du kan eksempelvis indrette et venteværelse som et dekorativt og indbydende rum.

Systemet kombinerer funktionalitet og design. Design dine vægoverflader ved hjælp af paneler med forskellige overflader og materialer. Vælg dit vægdesign i passende farver og skab en ensartet og inspirerende indretning af dine forretningslokaler.

Lad dig inspirere af de forskellige eksempler, og tøv ikke med at kontakte os for rådgivning.

Trin for trin guide for optisk lysregulering

Takket være det enkle affjedringssystem er montering, udskiftning og udvidelse nemt at håndtere. Der skelnes grundlæggende mellem tre elementer under "FlexiDeco" vægpaneler:
  • Grundelementet FlexiDeco "Frame" danner grundlaget for de forskellige kombinationer af StylePads. Det sorte plastelement er skruet fast på væggen og kan udvides til at omfatte yderligere grundelementer, ved hjælp af det medfølgende forbindelsstykke. Dette gør det muligt at skabe små og store vægdesign efter behov.
  • Vægoverfladen er designet ved hjælp af de dekorative FlexiDeco "Stylepad" paneler. De er fastgjort i bundpanelerne ved hjælp af en integreret bæreplade. "Stylepads" kan bestilles i forskellige overflader og farver. Derudover kan vi tilbyde udvalgte elementer, evt. et individuelt print efter anmodning.
  • De funktionelle elementer FlexiDeco "Functional" giver uendelige muligheder i design af kreative vægløsninger. I kombination med "Stylepads" kan hylder, hængekroge eller dekorative ure blive iøjnefaldende og opmærksomhedsskabende blikfang for kunder og besøgende.

Overblik over fordelene:


 Høj grad af individualitet

Dekorativ og funktionel

Fleksibilitet i konstruktion og ombygning

 Nem montering af panelerne

 Mulighed for individuelle tryk

Stort udvalg

Uendelige muligheder

Kompatibel med FlexiSlot® systemet

Overblik over fordelene:


 Høj grad af individualitet

Dekorativ og funktionel

Fleksibilitet i konstruktion og ombygning

 Nem montering af panelerne

 Mulighed for individuelle tryk

Stort udvalg

Uendelige muligheder

Kompatibel med FlexiSlot® systemet

Moderne vægdesign til dine forretningslokaler

Et koordineret design indendørs og udendørs skaber et ensartet billede omkring din virksomhed. Hvilket har en positiv effekt på kunden, da det skaber en høj anerkendelsesværdi. "FlexiDeco" vægpaneler understøtter således virksomhedens brand.

FlexiDeco "Stylepads" er udstyret med en stabil MDF bundplade. Bæreelementet er monteret på bagsiden af ​​MDF kortet. Dette er modstykket til FlexiDeco "Frame". Den ønskede overdel er på forsiden.

Forskellige overflader og materialer kan vælges under Stylepads. Vi tilbyder eksempelvis paneler med polstret stofbetræk. Et velourstof i farven elfenben imponerer med et tidløst design. Stof syet i et diamantudseende ser elegant og fornemt ud på samme tid.

Vi tilbyder også andre specielle overflader. For eksempel en "Stylepad", der er udstyret med bronzefarvede metaltråde, der er vævet ind i hinanden. Afhængigt af forekomsten af ​​lys, skinner dette usædvanlige design. En "Stylepad" med et konkret udseende har et ret cool look, men det ser særligt moderne ud.

Individuelt trykte "Stylepads" er skaber opmærksomhed. Placer f.eks. dit logo på et eller flere paneler. Eller vil du gerne have et billede? Vi implementerer gerne dette på anmodning.

Kontakt os ved interesse for dit individuelle design.

Ikke kun dekorativt, men også funktionelt

Med de funktionelle elementer præsenterer du dine udstillinger, brochurer eller informationsark i et dekorativt miljø. FlexiDeco "Functional" element er fabriksmonteret på den ønskede "Stylepad".

Den praktiske hylde giver plads til dekorationer eller udstillinger. Eller brug FlexiDeco "Functional" som en bogreol. Derudover adskiller hylden - visuelt - de tilstødende pads fra hinanden.

"Functional"'s inkluderer også elementer til daglig brug, såsom et spejl eller et ur. Spejlet er udstyret med en moderigtig læderrem og dermed fastgjort til "Stylepad". Urets elegante sorte visere passer perfekt ind i et moderne miljø.

Eller kombiner FlexiDeco paneler med vores vægssystem FlexiSlot®. Drag fordel af den brede vifte af muligheder. Få dine egne produkter til at, passe perfekt ind i et dekorativt miljø. FlexiSlot® systemet har et omfattende udvalg af tilbehør.

Udstillingerne præsenteres ved hjælp af hylder eller dispensere. Passende informationsark kan findes i brochuredispenserne. Selv små udstillinger, som briller af høj kvalitet, præsenteres pænt med det passende tilbehør.

Hvordan opsætter jeg vægpanelerne?

Alt hvad du har brug for til montering, er et bor til væg, dyvler og et vaterpas.

For at montere en FlexiDeco "Frame", skal der bores 4 huller i væggen med tilhørende dyvler. Bundpanelet placeres derefter over borehullerne. De vedhæftede hængeklemmer er placeret over hullerne. Det næste trin er at fastgøre skruerne.

Flere paneler er forbundet med hinanden ved hjælp af forbindelsesstykker. Disse skal kun klikkes ind i FlexiDeco "Frame"'s. Ingen yderligere skruetilslutning er nødvendig.

Modstykket til FlexiDeco "Frame" er allerede monteret på bagsiden af ​​en "Stylepad". Det samme gælder for monteringen af ​​FlexiDeco "Functionals".

Bestil et designkoncept online eller lad os planlægge det sammen

"FlexiDeco" vægpaneler kan bestilles i vores webshop. Her finder du et omfattende udvalg af de enkelte paneler. Sammensæt dit individuelle vægdesign. Yderligere versioner er tilgængelige efter anmodning.

Har du spørgsmål? Kontakt os på mail og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ønsker du personlig rådgivning og direkte hjælp til at sammensætte et koncept? Kontakt os derefter via telefon eller e-mail. Vores service inkluderer også rådgivning på stedet fra vores kunderådgivere. 

Stort udvalg af farver og overflader

Montering uden professionelt værktøj

Individuelt design

Personlig eller telefonisk rådgivning

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os!
VKF Renzel Danmark ApS
H.P. Christensens Vej 1
3000 Helsingør, Denmark
tlf: +45 4921 0800
mail: info@vkf-renzel.dk

Til kontaktformular »

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte os!
VKF Renzel Danmark ApS
H.P. Christensens Vej 1
3000 Helsingør, Denmark
tlf: +45 4921 0800
mail: info@vkf-renzel.dk

Til kontaktformular »
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top