Vandafvisende A-skilt "Broker", 35 mm profil

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • med passepartout til opdeling i 4 eller 6 sektioner, der passer til A4 indstik
  • vandafvisende med gummitætning på bagpladen og en speciel profilteknik
  • dobbeltsidet
  • afrundede hjørner
  • inkl. U-lommer
  • vejrbestandigt polystyren bagpanel og reflekterende, UV-stabiliseret dækfolie
  • ramme og bundramme sølv anodiseret
  • tilbehør såsom hængende trådkurve
  • mulighed for special produktion af dimension eller RAL farver - fra 1stk
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Vores vandafvisende A-skilt "Broker" er et must for erhvert ejendomsmæglerkontor. Uanset om det er sparekasser, banker eller ejendomsmæglere, vil dine reklamer og tilbud blive udstillet perfekt med vores "Broker" A-skilt.

Denne attraktive reklamestander er beregnet til inden- og udendørs brug, og er ideel til anvendelse i fodgængerzoner, på fortovet eller i foyeren i en bank eller sparekasse. Plakatstanderen skaber den størst mulige opmærksomhed med en offensiv placering på disse anvendelsesområder. Som gadeskilt henleder den de forbipasserendes opmærksomhed på dit reklamebudskab fra begge sider, og din kundekreds udvides konstant.

Plakatstanderens elegante udseende, passer perfekt ind i det eksklusive miljø i banker, sparekasser og ejendomskontorer. De sølvanodiserede profiler og gerings hjørner byder på et førsteklasses udseende for den attraktive klikramme. For effektivt at beskytte medierne, der er placeret i "Broker" mod regnvand, er der monteret en gummitætning på det vejrbestandige polystyren bagpanel. Den specielle profilteknologi på rammerne, der anvendes i dette A-skilt, sikrer også udvidet beskyttelse af indsatserne. De antireflekterende beskyttelsefolie fremstillet af UV-stabiliseret materiale for at forhindre, at plakaterne falmer. Desuden gør den antireflekterende belægning på folierne indsatserne meget lettere at læse, selv i sollys.

En hurtig udskiftning af budskaber med de tilhørende U-lommer, der tjener som ekstra fiksering af mediet, der skal indsættes i passepartout udskæringerne, og rammenes enkle foldeteknologi. Dette informationsdisplay kan valgfrit bestilles med 4 eller 6 DIN A4 passepartouts på begge sider.

Produktion i individuelle mål eller tilpasning af profilfarven ved pulverlakering i standard RAL farver, er muligt ved køb af 1 stk. - vi udarbejder gerne et individuelt tilbud til dig.

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Indstiksformat Varenummer Art.-nr. Pris
4x A4 (210 x 297 mm) højformat 4x A4 (210 x 297 mm) højformat 50.0155.11 885,00 DKK* til varen »
6x A4 (210 x 297 mm) højformat 6x A4 (210 x 297 mm) højformat 50.0155.12 1.165,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top