Trekantsstander "Solid - ECO", 32 mm, vandafvisende

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • optimal 360 graders præsentation af dine reklamebudskaber
  • regnafvisende takket være en omkringliggende gummipakning på bagsiden
  • med 3 stabile aluminiumståben Ø 60 mm
  • løst placeret metalbagsider med fastklæbet afdækningsfolie på den korte side
  • enkel plakatudskiftning gennem en komplet udtagelse af bagside med folie, plakatudskiftning kan også foretages på selve displayet
  • med geringshjørner
  • vejrbestandig metalbagside og refleksfri, UV stabiliseret afdækningsfolie
  • ramme og ståben er sølvanodiseret
  • specialdimensioner muligt fra 1 stk.
  • RAL farver muligt fra 1 stk.
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Leder du efter en udendørs stander til at fremvise dine reklameplakater frem? Så er denne trekantede stander det helt rigtige for dig! Med 3 reklamepladser, kan din reklame præsenteres på en pladsbesparende og stabil måde. Med denne trekantede stander af høj kvalitet tilbyder vi dig en 360 graders præsentation af dine reklamebudskaber. Det gør standeren ideel til at reklamere på f.eks. træer eller lamper.

Denne trekantede standers professionelle udseende af høj kvalitet sikres af de sølvanodiserede klikrammer og de sølvanodiserede rundrør i aluminium. Den er let at samle ved at skrue de 3 klikrammer fast til de 3 robuste aluminiumsben med ø 60 mm. For effektivt at beskytte de indsatte plakater mod regnvand, er der på de vejrbestandige metalbagpaneler, monteret en omløbende tætningsgummi; desuden er dækfolien limet fast på bagpanelet på den ene korte side. De anvendte dækfolier er fremstillet af antireflekterende, UV stabiliseret materiale for at forhindre, at plakaterne falmer. Desuden sikrer foliens antireflekterende belægning, at indholdet er meget lettere at læse, selv i sollys. Plakaterne kan hurtigt udskiftes ved at åbne rammeprofilerne på forsiden. Højdepunktet ved dette display er, at hele bagpanelet med folie kan fjernes, for at gøre det endnu nemmere at udskifte plakater. Det gør det muligt at indsætte plakaten uden for rammen mellem folien og bagpanelet.

Produktion i individuelle dimensioner efter dine ønsker eller en tilpasning af ramme- og / eller stårørets farve, ved en pulverlakering i standard RAL farver er mulig fra 1 stk. - vi udarbejder gerne et individuelt tilbud.

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Tillmann skriver
Bedømmelse for vare:
svar:

Varianter

Varianter Indstiksformat Varenummer Art.-nr. Pris
A0 (841 x 1.189 mm) A0 (841 x 1.189 mm) 50.0055.44 2.595,00 DKK* til varen »
A1 (594 x 841 mm) A1 (594 x 841 mm) 50.0055.45 2.215,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top