Her kan du betale med EAN-nummer

Oplev vores vareskubbersystem "Push" til varetilførsel. Med vores Push-systemer kan produkterne altid placeres, præcis hvor kunden forventer dem. Lige forrest på hylden. Øg salget og gør det nemmere for dit personale at vedligeholde hylderne med vores pushere til produkttilførsel. Tabel til udvalg af den korrekte skubbestyrke >>
Luk
Anvend filter

Vareskubber "Push" - Det perfekte vareskubbesystem til PoS

Opdag vores vareskubbesystem "Push". Med vores Push-systemer kan produkterne altid placeres på salgsstedet, præcis hvor kunden forventer at de står - forrest på hylden.

Øg salget med vores pushere til produktfremskub og gør det lettere for dine medarbejdere at vedligeholde hylderne. 

Vores pushere fås i forskellige, kommercielt tilgængelige længder, samt med og uden varestoppere. For varestoppere tilbyder vi også to forskellige højder for at opnå det bedst mulige resultet.

 

Hvad er fordelene ved at anvende vareskubbesystemer (pushere) ved PoS?

  • hylderne ser altid fyldte ud - kunden føler sig taget godt imod

  • nemmere at finde produkter for kunden – god synlighed af de enkelte produkter

  • enkel og velordnet genopfyldning, især for produkter med udløbsdatoer

  • reduktion af omkostninger ved at undgå en konstant påfyldning og justering af hylder

  • Individuel tilpasning til de enkelte produkter (forskellig skubbestyrke, forskellige frontstoppere, lettere afmontering)
     

Hvilken skubbestyrke har jeg brug for til mit produkt?

Den nødvendige skubbestyrke afhænger hovedsageligt af produkternes vægt og dybde. Der kan vælges mellem 2N, 4N, 6N, 10N og 14N (Newton). Nedenfor har vi samlet en tabel med anbefalede værdier for skubbestyrke. De angivne værdier forudsætter en glat produktemballage og hyldeoverflader af metal, glas eller træ.

695_I_GB
luk menu

Vis produkter
Gå til top