Vareskubbesystem "Adjustable Tray"

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • 6 justerbare bredder til flasker
  • placere små og store flasker ved siden af hinanden
  • for en overskuelig produktoversigt på hylden
  • 3 forskellige hyldedybder at vælge imellem
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Adjustable Tray - 6 skubbere i ét drikkevaresystem

Vil du gerne kunne tilbyde forskellige flaskestørrelser på samme hylde? Med de dynamiske moduler i den justerbare bakke, kan du organiseret placere flaskerne side om side med andre forskellige drikkevarer.

Vareskubbersystemet "Adjustable Tray" er specielt udviklet til at skubbe/tilføre drikkevarer og andre afrundede produkter, og har en enorm fordel i forhold til konventionelle systemer. Den er udstyret med 6 variabelt justerbare bredder. Det betyder, at den kan anvendes til små og store flasker, som effektivt skubbes frem til den første række på hylden.

Dine kunder får en velordnet hylde, samt et velovervejet og uforstyrret overblik over hele dit sortiment på de pågældende hylder. Samtidig spares der tid og kræfter på tidskrævende vedligeholdelse af hylder.

egnet til køleområder

kan tilpasses til produktets størrelse

til hylder og trådhylder

Montering

Afhængigt af dybden på hylden, kan du vælge mellem tre forskellige modullængder. De enkelte moduler fastgøres til hylden med en fastgørelsesliste. For at montere limes listen fast på hylden først. Er der tale om en trådhylde, kan listen monteres ved hjælp af clips.

Ved næste trin skal du indsætte vareskubbemodulerne og fastgøre dem ved hjælp af et indbygget håndtag. På denne måde kan selv tunge glasflasker med et indhold af høj kvalitet, skubbes sikkert hen til det let afrundede frontpanel.

Justering af bredden

På undersiden af vareskubbersystemet "Adjustable Tray" finder du to skiver med en skala fra 1-6. Dette gør det nemt at justere modulerne til den ønskede bredde på de produkter, der skal fremskubbes.

Følgende breddeindstillinger er mulige:
1) 58 mm
2) 67 mm
3) 75 mm
4) 85 mm
5) 92 mm
6) 97 mm
 
Vareskubbersystem Adjustable Tray til drikkevarer

Fri genplacering

En anden fordel ved "Adjustable Trays" er at de kan flyttes når som helst, selv når den er fuldt lastet. Den stabile konstruktion og den faste base muliggør dette.
Ved at løsne håndtaget på fastgørelseslisten, kan modulet flyttes til højre og venstre. Eller fjern modulet helt fra hylden, og rykke det til et andet sted. Det sparer dit personale for besværlig oprydning og genopfyldning.

"Adjustable Tray" byder på maksimal fleksibilitet i præsentationen af dine drikkevarer. Inklusiv en garanti på 4 år, som garanterer langvarig brug.

Vi hjælper dig gerne med planlægning og implementering af vareskubbersystemet. Kontakt os gerne!

Video

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Længde Varenummer Art.-nr. Pris
406 mm 406 mm 22.0423.1 142,80 DKK* til varen »
457 mm 457 mm 22.0423.2 162,30 DKK* til varen »
508 mm 508 mm 22.0423.3 151,50 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top