Her kan du betale med EAN-nummer

Visitkortholdere sikrer hurtigt og nemt en optimal præsentation af dine visitkort. Til brug på skriveborde, på messediske eller endda som vægophæng.

Luk
Anvend filter

Visitkortholdere som praktiske præsentationsmedier

Visitkortholdere er et meget anvendt reklamemedie især til events, messer, men også hos lægen, på uddannelsesinstitutioner, på kontorer og skriveborde. Find den rigtige visitkortholder til dine visitkort i vores webshop. En passende og ordentlig opstilling af dine visitkort, er det ideelle grundlag for, at kunden vil gribe ud efter dit kontaktkort. Uanset om det er som en simpel variant eller som en multi-visitkortholder med 4-8 rum: vis dine visitkort frem på skrivebordet, disken eller infodisken - med en visitkortholder fra vores online sortiment. 

Sådan bliver du husket: Visitkortholdere til dine visitkort

De er elegante, fleksible og byder på et passende udseende: visitkortholdere af akryl eller metal i mange forskellige former og varianter. Tag f.eks. vores tidsløse visitkortholder af pulverlakeret metal i en let buet form: Denne model henleder opmærksomheden på dine kontaktoplysninger på en elegant og diskret måde. Visitkortholderen "Universum" med 8 rum, den praktiske multiholder med fire rum bag hinanden og to rum ved siden af hinanden af klar polystyren, præsenterer sig på en helt anden måde. Leder du efter en enkel og simpel visitkortholder til dit skrivebord eller til en kommende begivenhed? Så er visitkortholderen "Flexxible" måske den helt rigtige løsning til at henlede opmærksomheden på dine visitkort med to indbyggede afstandsstykker i rustfrit stål. Visitkortholderen "Mosel" til A7 format, er en holder som er ideel til visitkort i højformat.

Fremvis dine visitkort på bedste vis

Uanset om det er en simpel stander eller en alsidig multiholder: Vælg den visitkortholder, der fremhæver dine visitkort bedst muligt. De fleste modeller af visitkortholdere, er en kombination af reklamedisplay og visitkortholder. De mange modeller er også en perfekt præsentationsflade til fælles praksis eller kontorfællesskaber, mens de enkle modeller fungerer bedst på skriveborde eller infodiske. Find de rigtige visitkortholdere til enhver anvendelse.

luk menu

Vis produkter
Gå til top