Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

GreenScreen baggrund til Webinarer og Videokonferencer
Greenscreen und Webinar Hintergründe für Videokonferenzen

Opdag vores baggrund til webinarer eller videokonferencer!


På grund af digitaliseringen og globaliseringen er videokonferencer allerede en integreret del af hverdagen på kontoret. Møder, seminarer og konferencer foregår nu digitalt. I disse webinarer og onlinemøder skal man også være opmærksom på præsentationen. Præsentér dig selv kompetent med en baggrund af høj kvalitet til webinaret.

Sådan får du succes med din videokonference

Baggrunden spiller en vigtig rolle for successen af videokonferencen. Den kan hurtigt give oplysninger om, hvor man befinder sig. Rumstering eller bevægelse i baggrunden distraherer deltagerne i løbet af kort tid. Som følge heraf, er deltagerne ikke helt opmærksomme. Vigtigt indhold kan gå "tabt" i løbet af denne periode.

Udelukkende opmærksomhed på din præsenttion er en vigtig faktor, som nemt kan afgøre successen af videokonferencen. Ud over de tekniske krav er det vigtigt, hvilket sted du befinder dig. Alle eventuelle situationer som kan opstå, skal tages i betragtning. Et støjende miljø kan føre til misforståelser og vanskeligheder med at formidle oplysniner.

Ideelt set bør videokonferencen afholdes på kontoret eller hjemme. Disse steder har normalt en rolig atmosfære og få distraktioner. Med konstant brug af denne arbejdsplads, er den optimalt udstyret. En professionel baggrund til videokonferencer kan nemt opsættes på kontoret derhjemme eller på dit kontor i virksomheden.

Især ved regelmæssig brug på hjemmekontoret, kan du præsentere dig selv på en kompentent og seriøs måde. Der skabes perfekte lokationer til videokonferencer, ved at udstyre mødelokaler eller visse arbejdsstationer på kontoret. Disse kan anvendes af forskellige medarbejdere efter behov. Baggrundene bliver således en fast del af kontorudstyret.

Ingen distraktioner, fokus på forelæsningen

Professionel repræsentation

Grafisk baggrund af indhold

Optimal opsætning af baggrund

En webinar baggrund sikrer ikke kun lav diskretion og professionel præsentation. De kan også byde på et grafisk grundlag for indholdet. Bannerne i de forskellige rammemodeller kan trykkes efter dine idéer - tryk dit logo, grafik eller endda hele landskaber. 

Valget af motiv bør enten sigte mod et simpelt billede eller et komplet tema. Alternativt er en 'greenscreen' også velegnet. Disse grønne baggrunde er ideelle til optagelse af tutorials og andre videoer. Med den rette software kan du afholde dit webinar på stranden, i skoven eller på et fiktivt kontor af eget valg med en smart 'greenscreen'.

På 'greenscreenen' kan du altid vise forskelligt indhold, der er tilpasset den pågældende video. Dermed kan baggrunden altid udformes fleksibelt. Denne kan med fordel anvendes til tutorials, men også webinarer. Forklaringer er grafisk underbygget, og på den måde bliver indholdet overført til deltagerne.

Vi tilbyder forskellige løsninger til en vellykket formidling af information til dine deltagere eller kunder. Der findes både modeller, der kan opstilles og tages ned hurtigt, og modeller, der er bereget til langvarig brug. Forskellige bredder og højder sikrer optimal tilpasning til din placering.

Oplev brede roll-up bannere som en mobil version som baggrund til et webinar. Roll-up banneret trækkes ud af rammen og fastgøres ved hjælp af en stang. Efter brug kan banneret hurtigt rulles tilbage i stativet og gemmes væk indtil næste gang det skal bruges. En bæretaske sikrer, at du nemt kan transportere baggrunden.

En pressevæg kan også hurtigt opstilles og afmonteres. Brug dette produkt til langvarig - eller kortvarig brug. Banneret kan trykkes med logo eller udføres som en sponsorvæg.

En tekstilramme anbefales som baggrund af høj kvalitet til langvarig brug. På kontorer kan denne brede reklameplads placeres i en stabil position. Samtidig kan den bruges som skillevæg eller baggrund og vil hurtigt blive en integreret del af din virksomhed eller dit kontorudstyr.

Fokuserede, tiltalende og kompetente præsentationer

Vælg den rigtige baggrund til din næste konference online. Sørg for at deltagere, samtalepartnere og kunder holder fokus. Baggrunden formindsker distraheringer og holder fokus på dit indhold. Dette bidrager til, at din præsentation forbliver en succes.

Ved at bruge en baggrund præsenterer du dig selv, dine produkter og din virksomhed på en seriøs og kompetent måde. Øg tilliden til dit indhold og din virksomheds omdømme. Samtidig kan denne mulighed anvendes til at præsentere indholdet på en mere effektiv måde. Formidling af infomation via flere sanseindtryk øger de andre deltageres succes for en vellykket opfattelse.

Vælg en passende model til dit næste webinar, som permanent udstyr til dit hjemmekontor eller til flere vellykkede videoer. Vi hjælper dig gerne med at finde det rigtige produkt. Kontakt os, og lad os rådgive dig om dine muligheder!

Har du behov for personlig rådgivning?

Kontakt os »
luk menu

Vis produkter
Gå til top