NY

Philips ePaper Tableaux 13

Huskeliste
NY

Downloads

Produktdetaljer

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

De nye E-Paper Tableaux fra Philips muliggør at vise statisk, digitalt indhold på lokationer, hvor ingen strømforsyning er mulig eller ønsket. Integrer den digitale indendørs løsning som en digital plakat i dit designkoncept. Den 13,3" store skærm kan både bruges i høj- og tværformat. Hvis du vil præsentere papirbaseret information i digitaliseret form, byder E-Paper Tableaux på et væld af fordele.

Fuldfarvet Display

egnet til sollys og blændfri

Moderne teknologi

med Android-Rockchip PX30
 

Nem dataoverførsel

via USB-, LAN- eller WiFi-forbindelse

Bæredygtig løsning

gennem besparelser af energi, tid og affald

E-Paper i galleriet

Lavt eller intet strømforbrug - med E-Paper plakaten

E-Paper Tableaux er ideel til placering på steder, hvor der ikke er en strømtilslutning. Udnyt den enormt fleksible positionering pga. drift med 4 genopladelige batterier (18650 button top - batterier medfølger ikke) og VESA-beslaget på bagsiden.

Forbliv mobil og placer blot displayet efter behov. En strømforbindelse er kun påkrævet ved uploading af nyt indhold, uanset om det er på afstand eller på lokationen. Der kræves ingen strømforsyning, når batterierne er isat. Ved drift med genopladelige batterier (ikke inkluderet i leveringsomfanget) er en driftstid på 4 til 7 måneder mulig (afhængig af hyppigheden af indholdsudskiftning). Indholdet vises komplet uden strøm.

Tableaux i cafeen

Fuldfarvet E-Paper Display

Med op til 60.000 farver (inklusiv blå) kan papirplakater erstattes med en digital variant baseret på E-Paper-Teknologi. Dit indhold publiceres strålende pga. den klare farvegengivelse. Det fuldfarvede farvedisplay er både læsbart i sollys samt blændfrit, der kræves ingen yderligere baggrundbelysning.

Skab et blikfang! Med det avancerede E-paper-Farvedisplay formidles både iøjnefaldende billeder og informative budskaber lige imponerende.

E-Paper Tableaux i boghandlen

Opdater nemt indhold

Udskift indhold hurtigt og nemt. Indholdet kan udskiftes via USB eller pga. Android driftssystemet (vha. en app efter eget valg eller via WAVE-platformen) også via LAN / WiFi. Indholdet kan udskiftes inden for ca. 20 sekunder og gør papirplakater overflødige.

Den integrerede Android Rockship PX-30-processor byder på høj kvalitet. Der er yderligere garanteret en nem dataoverførsel, med alsidige løsninger og fjernstyringsmuligheder. Takket være den 16 G interne hukommelse behøver du kun at tilslutte en strømforsyning for at uploade nyt statisk indhold. Indholdet er klar til afspilning med det samme.

Bæredygtig fremtidsteknologi

Invester i bæredygtig fremtidsteknologi. Reducer strømforbruget, reducer papirspild og spar også på trykomkostninger. Minimer forbruget af naturlige ressourcer ved at bruge E-Paper Tableaux.

Hvor tages E-Paper Tableaux i brug og med hvilket indhold?

Anvendelsesområder

  • Offentlige faciliteter
  • Hotelbranchen
  • Restauranter og barer
  • Detailhandel
  • Sundhedsvæsenet
  • Håndværks- og industribranchen

Hvilket indhold kan vises?

  • Reklamekampagner / Nyheder
  • Personaliseret indhold
  • Tidsplaner og aftaler
  • Menu-, spise- og drikkekort
  • Åbningstider
  • Bekendtgørelser

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Farve på kabinet Varenummer Art.-nr. Pris
NY
sort
NY
sort
89.0054.4 5.150,00 DKK* til varen »
NY
hvid
NY
hvid
89.0054.5 5.150,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top