Luk
Filtrer & sorter

En passende ramme til dine reklamebannere

Inden for bannerreklamer er en af de største udfordringer at finde den rigtige bannerramme til udendørs brug. Når du skal vælge en passende reklameramme, bør du på forhånd overveje visse egenskaber, som rammen skal have. Vi har forskellige og let monterbare systemer i vores sortiment, som kan vælges efter behov.

Hvor skal rammen monteres? Vælg mellem anbringelse på bygningsfacader eller med en fritstående ramme. Med vægmontering kan et frit område anvendes til din reklame. En fritstående ramme har brug for en fast placering. Hvor skal det være, og hvor meget plads er der til rådighed til bannerreklamen? 

Skal bannerrammen tiltrække opmærksomhed indendørs eller udendørs? De fleste reklamer med trykte reklamebannere finder sted udendørs, mens mesh- eller PVC reklamebannere også kan bruges indendørs. Vores strækrammer til indendørs brug, findes her.

Og sidste men ikke mindst: Har du brug for belysning? Skal dit banner tiltrække opmærksomhed, selv i mørke? Belyste bannere opnår ikke kun den ønskede reklameeffekt om dagen, men tiltrækker også opmærksomhed i mørket. Især i de mørke vintermåneder med få solskinstimer, er stærkt oplyste spænderammer ideelle.
 

Bannersystemer - produktserien

Placer dine reklamebanner i en passende ramme. Vores egne produktserier byder på et bredt udvalg til netop dette. Ud over lighederne med hensyn til fastgørelse af banneret, har de visse forskelle, f.eks. i profilen eller fodens udformning. Sammenlign systemernes funktioner og find den rigtige løsning til din reklame!
 

Til mellemstore bannere

Udendørs strækramme Techno med valgfri højde
Reklamesystemet "Techno" er perfekt egnet til fritstående banner- eller skiltereklame udendørs. Det varmgalvaniseret stålsystem af firkantrør (60 x 60 mm) præsenterer din reklame i stor skala og er samtidig diskret med sin smalle ramme.

Uanset om systemet er mobilt og udstyret med vægtkurve eller fastmonteret med fødder til nedstøbning i beton, kan det bruges på mange måder som banner, virksomheds- eller infoskilt. Vælg din ønskede version! Forespørg gerne om specielle designs og udformninger.
Bannerramme System Traverstar af traverser
Vores "Traverstar" system er ideelt til fritstående reklame udendørs og er særligt velegnet til større vindbelastninger. Reklamesystemet er fremstillet af varmgalvaniserede traverser i stål og byder på en storstilet mulighed for placering af dit reklamebanner på virksomhedens område eller som et infoskilt foran byggepladser.

Den fås som en mobil version med vægtkurve eller med fødder til nedstøbning i beton. Specielle designs kan fås ved forespørgsel.

Bannerramme plug-in system

Bannersystem opbygget på rundrør
Bannerramme systemet "Stahl" byder på en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Den er baseret på et modulært plug-in princio, som muliggør at montere bannerreklamer på væggen eller som fristående. Udstyret med de passende vægbeslag udstiller bannerrammen dit printmotiv på en bygningsfacade.

Som et fritstående system kan reklamesystemet opstilles ved hjælp af bundplader, jordspyd eller rør til nedstøbning i beton. Vi udfører gerne systemerne i dine individuelle mål.
Bannerrammer i aluminium til væg
Rammesystemet "Aluminium" gør din reklame til et blikfang med sit elegante udseende! Rammesystemet er alsidigt og kan anvendes til ophæng på væg eller som fritstående version. Fastgør blot det individuelle banner med tryk på aluminiumprofilens gennemtrækningsøjer med de spændesløjfer, som følger med i leveringen.

Spred din reklame ud over et åbent område, på virksomhedens områder eller på facaden af en bygning. Individuelle rammemål kan fås ved forespørgsel!

Bannerrammer: sæt dine bannere i rampelyset

Bannergear™ systemet byder på en omkostningseffektiv kompakt løsning inden for bannerreklamer. I vores webshop finder du vægsystemer med og uden belysning som standsystemer med og uden LED belysning.

Det specielle ved dette reklamesystem, er den skjulte hejseteknologi. Ved blot at dreje håndtaget kan du nemt fastspænde dit bannertryk, og fjerne eller udskifte det efter behov. Udefra er dette skjult af den elegante aluminiumsramme.

Med vægsystemet kan rammen skrues fast på selve væggen. Den fritstående version kan placeres på to måder. Vælg mellem en version med betonfod eller en mobil stand med vægtkurve.

Dine bannere kan yderligere fremhæves af LED belysning i høj kvalitet. I dette tilfælde anbefales PVC backlit bannere, som er specielt fremstillet til baggrundsbelysning. Tiltræk opmærksomhed med dit printmotiv - selv i mørke!

Oplev de forskellige modeller og den nemme håndtering af bannergear™!
luk menu
Gå til top