Bannerrammer anvendes normalt til montering af reklamebannere. Vores bannerholdere er velegnet til montering af flade bannere på store arealet. De kan anvendes på bygninger og som et fritstående display til indendørs- og udendørs brug. Fås i flere dimensioner, og er udstyret med øjer til ophæng, som gør det muligt at montere reklamebannere i forskellige størrelser. Lad dig inspirere af det patenterede bannersystem, bannergear™.

Læs videre »

  1. 1 af 2

Den rigtige ramme til dine reklamebannere

Inden for bannerannoncering er en af de største udfordringer at finde den rigtige udendørs bannerramme. Når du vælger det rigtige reklamebanner, skal du første overveje visse egenskaber, som rammen skal have. Bannersystemer gør det let at opsætte og udskifte bannere i stort format. Vores bannerrammer er hurtige og nemme at montere. De er et reelt alternativ til konventionelle reklametavler.

Hvor skal rammen monteres? Vælg mellem montering på bygningsvæg eller som fritstående ramme. 

Skal bannerrammen tiltrække opmærksomhed indendørs eller udendørs? Som regel bruges rammerne udendørs, men mesh-bannere eller PVC reklamebannere kan også bruges indendørs.
Roll-Up bannerholdere og andre produkter, der kun er egnede til indendørs bannerannoncering kan findes her.

Ønsker du et banner, der kan modstå vindbelastninger? Bannere er normalt ekstremt store reklamemedier, der udsættes for vindstød. Mange bannere er normalt placeret på en sådan måde, at de et beskyttet mod vinden. Men vind og vejr bør ikke forhindre dig i at placere dit banner hvor du vil have det.

Og ydermere - har du brug for belysning? Vil du have, at dit banner skal tiltrække opmærksomhed selv i mørke? Belyste bannere opnår ikke kun den ønskede reklameeffekt i løbet af dagen, men tiltrækker også opmærksomhed i mørket.
Især i de mørke vintermåneder med få antal solskinstimer, er belyste banner velegnede.
 

Produktserien - banner- og skiltesystemer

Vis dine reklamebannere og reklameskilte i passende omgivelser. Vores produktserie tilbyder dig et stort udvalg inden for dette.

De forskellige produktserier har en vis lighed, fx bannermontering ved hjælp af spændingsløkker eller ekspander reb. 

Inden for bannerdimensioner, frihøjde eller foddesign har vi specialiseret produkterne til forskellige anvendelsesområder.

Til mellemstore bannere

Outdoor Spannrahmen Techno mit Bodenfreiheit "Techno" bannerramme systemet giver dig mulighed for hurtigt at udskifte dine bannere. Ved hjælp af foldefunktionen kan banneret let skiftes af kun en person.  Produkter er velegnet med den udendørs aluminiumsramme.

Produkterne i denne serie er fritstående og har en relativt høj frihøjde på 150 cm. Blandt andet er de ideelle til banner på parkeringspladser eller plæneområder.
 

Til skilte og store bannere

Bannerrahmen System Traverstar aus Traversen
"Traverstar" bannersystemet stabiliserer din store reklame optimalt, og kan udvides til brug på væggen. Frihøjden her er variabel, og rammesystemet er baseret i et varmgalvaniseret materiale.

Rammen er velegnet til montering af bannere på væggen som et informationskort eller vægreklame. Fritstående system anbefales ved plæne eller såvel som et byggepladsskilt.

Til indendørs og udendørs brug

Auf Rundrohren aufgebautes Bannersystem
Bannerramme systemet "Stahl" tilbyder en bred vifte af mulige anvendelser. Bannersystemet er baseret på runde rør, og er velegnet til indendørs og udendørs brug.

Valgfrie bannerreklame. Produktet bruges som et afspærringsbanner, firmabanner, firmaskilt eller som vægmonteret banner.

Til storstilet reklame på væggen

Bannerrahmen aus Aluminium für die Wand
"Aluminium" rammesystemet er med en særligt let konstruktion og er testet for statisk ledning. Dvs testet for om materialet giver "stød".
Rammedimensionerne på dette system kan  tilpasses dit behov.

Velegnet til indendørs og udendørs brug. Nem og hurtig montering på enhver væg.

Sæt dine bannere i rampelyset

Bannergear™ systemet giver dig en omkostningseffektiv kompakt løsning inden for bannerreklamer. Du finder belyste og ikke-belyste vægsystemer samt fritstående systemer med og uden LED belysning i vores online sortiment.

Den fritstående version kan placeres på to måder. Du kan vælge mellem en betonbase eller et mobilt stativ.

Dine bannere vil især blive fremhævet af højkvalitets LED belysning. Til bannergear® bannerrammer anbefaler vi et PVC Frontlit banner

Vil du tage din bannerannoncering til et højere niveau med belysning? I dette tilfælde anbefaler vi PVC Backlit banner istedet for Frontlit Premium bannere. PVC Backlit understøttes optimalt af lyset.

Oplev de forskellige modeller og håndtering af bannergear™!
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top