Luk
Filtrer & sorter

Kundeloyalitet med ideel butiksindretning

Det første indtryk tæller! For at udvikle kundeloyaliteten, er det nødvendigt med en afbalanceret kombination af butiksinventar, venligt personale og et optimalt produktsortiment. Vi tilbyder modulopbygget, moderne og indbydende udstyr til din butik, som er indrettes efter dine ønsker. Dette udvikler og opretholder den ønskede loyalitet og høje accept fra dine kunder.

Indret din butik fra et moderne synspunkt. Få gavn af vores høflige service og support, samt mange års erfaring. Med vores hjælp kan du hurtigt skabe en indbydende butik.
 

Butiksinventar og butiksudstyr til alle butikker

Uanset om det er en stor butikskæde eller en lille eksklusiv butik, er butiksindretningen altid afgørende for kundens accept. Som også påvirker på kundens købsbeslutning.

Kundernes købsadfærd bestemmes på forskellige måder af butiksindretningen. Et attraktivt vinduesdisplay i butikvinduet gør forbipasserende til potentielle købere. Strategisk placerede hylder og en gennemtænkt hyldestruktur påvirker kundernes adfærd. Et veludstyret kasseområde sikrer en behagelig indkøbsatmosfære gennem hele besøget i butikken. 

Ud over de ovennævnte lejligheder er der mange andre, hvor indretningen afspejler kundens adfærd. Det er vigtigt at genkende disse muligheder og bruge det skjulte potentiale for din virksomhed. Der findes forskellige løsninger i vores produktsortiment til implementering af disse mål.

I vores webshop finder du rillepaneler, hyldesystemer, hulvægge, vitrineskabe og udhængsskabe til præsentation af dine varer på en eksklusiv og fleksibel måde. Suppleret med attraktive gulvreklamer, salgskurve og kridttavler, kan du skabe et ideelt miljø i dit salgslokale.

Grundudstyr

Tilbehør

Supplerende udstyr

Butiksudstyr som system

Et komplet system til butiksindretning er en enorm hjælp. Med disse praktiske systemer, kan butiksinventaret ikke kun tilpasses fleksibelt til dine behov. Den er også nemt at ændre uden større besvær. Derudover sikrer du et ensartet og sammenhængende udseende.

VKF Renzel Danmark kan byde på forskellige hyldesystemer til indretning af din butik eller virksomhed:

Rillepanel systemet FlexiSlot® som fås i forskellige farver, er ét af dem. De attraktive rillepaneler kan nemt monteres på væggen eller bruges som rumdelere. Det matchende butikstilbehør til FlexiSlot® systemet gør systemet velegnet til alle typer af produkter. Holdere, kroge eller displays som frit kan placeres, sørger for at produkterne kan udstilles i forskellige højder. Som med sin nemme håndtering og systemets enorme fleksibilitet, sikrer en komfortabel og nem opsætning. Resultatet er en indretning, som er skræddersyet til dine behov.

Har du planer om en klassisk indretning med hylder af Tego metal? De forskellige hulvægsdisplays sikrer en høj grad af fleksibilitet i udformningen af dette hyldesystem. Mange forskellige enkelt- og dobbeltkroge bærer dine produkter. Udstyret med en pendullomme kan prismærkningen også foregå i umiddelbar nærhed af produktet.

Ved hjælp af passende tilbehør, kan hyldesystemet bruges til at skabe et koordineret salgsområde. Da systemerne kan foranderlighed, kan butikschefer og butiksejere frit omlægge deres butikslokaler. Tilbud og særlige kampagner kan også forstærkes ved hurtige ændringer i hyldeopstillingen.
 

Kompetent hjælp fra specialiserede konsulenter

Vi lader dig ikke være alene om det. Har du brug for hjælp til at indrette din butik? Vi står ved din side med 30 års erfaring inden for salgsfremme. Vi giver kompetent og gratis rådgivning, og finder frem for alt det rigtige butiksudstyr til dit personlige salgslokale. 

Vi giver dig tips og tricks samt rådgiver dig, om hvordan du kan øge den kundevenlige effekt af dine erhvervslokaler med det rette butikstilbehør. Med en veltilrettelagt og gennemtænkt butiksindretning, et venligt personale og et passende produktsortiment er kundeloyaliteten i naturlig udvikling.
luk menu
Gå til top