Luftrensere og luftrensningsenheder er udført med et Hepa filter, der udskifter den urene luft med ren luft. Samtidig filtreres støvpartikler, bakterier og også vira som corona-virus ud af omgivelserne.
Luk
Filtrer & sorter

Hvor anvender man en luftrenser?

Takket være luftrensernes enkle design og lave vægt kan de højtydende filtre anvendes på mange forskellige lokationer. Med en høj luftrensningsydelse forbliver apparatet umærkeligt stille, så den ikke bidrager til yderligere baggrundsstøj. 

De forskellige modeller af luftfriskere og -rensere anvendes både i private hjem og i den kommercielle sektor. I private hjem hjælper luftrensere især allergikere med at begrænse allergier. Med et enkelt design og forskelligt farvede filtercovers, kan disse modeller anvendes i ethvert lokale. Et filtercover fungerer som en farvestrålende komponent uden at begrænse filterets ydeevne.

I den kommercielle sektor fås der luftrensningsanlæg med Hepa filtre til forskellige områder. Især på kontorer har luftrensere en positiv effekt på arbejdsklimaet. Virus (eksempelvis Coronavirus), bakterier og pollen filtreres effektivt fra luftenm som kan mindske risikoen for infektion. Desuden fremmes dine medarbejderes velbefindende og dermed deres tilfredshed og produktivitet.

Ud over brug på kontorer kan luftrenserne også anvendes på lager eller produktionsfaciliteter. Især ved mild forurening af forskellige stoffer og støvpartikler, kan luftrenseren forbedre indeklimaet. Luften man indånder vil i løbet af kort tid være ren igen, og dine medarbejdere har igen behagelige arbejdsforhold.

Hvor har man ikke brug for ren luft? På de fleste arbejdspladser og i forskellige virksomheder, er der et klart behov for et rent indeklima. Vores luftrensere opfylder netop dette ønske. Én ting man blot skal overveje, er den anbefalede størrelse af rum.

Med de forskellige typer af luftrensere, har vi en til ethvert behov og størrelse af rum. Vi har et udvalg af modeller, som er specielt designet til mindre og større rum alt efter behov. Luftrenserne fremstilles med udgangspunkt i størrelsen af rum og luftrensingsydelse.

Ideelt set bør luften filtreres to eller tre gange i løbet af én time. Ved at beregne mængden af luft i det område, der skal rengøres, kan den sammenlignes med rengøringsydelsen. For at få en klar sammenligning anbefaler vi, at bruge filtrene fra vores webshop.

Betjenes via app

Automatisk tilstand justerbar

Anvendes med fjernbetjening

Luftrenser kan betjenes med app
Luftrenser med automatisk tilstand
Luftrenser med fjernbetjening

Hvordan fungerer en luftrenser med Hepa filter?

Ofte er du ikke engang klar over, hvor forurenet den luft du indånder er. Tilstedeværelsen af vira eller forurenede stoffer er dog heller ikke synlig for det blotte øje. Det er her, at luftsensorer kommer ind i billedet. Sensorerne måler luftkvaliteten og gør dig opmærksom på, om luften skal renses.

Med interaktion mellem luftsensoren og den tilhørende app, har du på et øjeblik altid styr på kvaliteten af luften i rummet. Vores IDEAL luftrensere kan betjenes gennem "IDEAL AIR" appen. Nogle produkter fås med fjernbetjening og kan også anvendes i automatisk tilstand. Alternativt kan alle produkter også betjenes manuelt.

Fjernbetjeningen er nemt at anvende og er selvforklarende. I automatisk tilstand behøver du ikke at bekymre dig om appen eller fjernbetjeningen, og du kan trygt overlade rengøringen til enheden. Uanset hvilken betjeningsmulighed du vælger, opnår du en effektiv luftfiltrering til det respektive anvendelsesområde. Dette opnås ved en kombination af forskellige filtre i produkterne.

Det 360° HEPA (high efficiency particulate filters) filter består stort set af fire forskellige filterniveauer. Først strømmer luften gennem et gitter, der fungerer som et forfilter. Det er her at grove partikler, som f.eks. snavs eller lignende bliver opfanget. Det næste forfilter består af et net, som filtrerer grovkornede partikler fra. Efter de to første filtreringer renses luften på det mindste niveau.

Dernæst filtreres respirable og ultrafine partikler fra, samt støvpartikler og vira. Og til sidst sørger et lag aktivt kul for, at lugte og gasser fjernes fra luften.

Når processen er afsluttet, står du tilbage med ren og frisk luft, som er fri for bl.a. virus, forurenede stoffer og støv. På trods af sin høje ydeevne er luftrenseren støvsvag og bemærkes næsten ikke.

Effektiviteten af luftrenseren afhænger naturligvis i høj grad af det indvendige filter. Derfor kan du nemt udskifte filteret, så snart du opdager, at luftrenserens funktion er faldende. Derfor kan 360° filteret også fås separat i vores webshop.

Efter udskiftning af filteret, er din enhed praktisk talt så god som ny, og du kan trygt fortsætte med at nyde godt af dens fordele. Et filters levetid er i gennemsnit ca. 1 år.

Er det fornuftigt at anvende?

De forskellige modeller i denne kategori hører til den type af produkter, hvor fordelene ikke nødvendigvis er umiddelbart synlige. Du bemærker lugte, men er ikke opmærksomhed på tilstedeværelsen af forurenede stoffer eller andre små partikler. Derfor er det med disse produkter nemmere at spørge sig selv, hvor brugbart produktet egentlig er.

Som virksomhed har vi selv luftrensere i brug, og kan med sikkerhed forsikre dig om, at det giver rigtig god mening. Den omgivende luftkvalitet har en stor indflydelse på mennesker velbefindende. Dårlig luft kan forårsage dårligt humør eller hovedpine, og samtidig også gøre dig syg.

Med en passende enhed til din virksomhed, får du ikke kun dine medarbejdere til at føle sig bedre tilpas. Samtidig beskytter du også deres helbred.

Ved at filtrere bakterier, vira og forurenede stoffer fra, kan du bidrage til dine medarbejderes sundhed. Desuden filtrerer vores luftrensere også coronavirus fra. Ud over personalet, kan kunderne i butikken også få gavn af den rensede luft. Skab en optimal købsatmosfære for dine kunder.

Luftrensningsapparatet har ikke kun en positiv effekt på helbredet. Den pågældende model filtrerer også lugte, støv og pollen fra luften i lokalet. Dette er især til fordel for allergikere. Den rene luft kan i høj grad mindske ubehaget.

Købet af en luftrenser byder på velvære og afslapning, ikke kun for kunder, men også for medarbejdere. Atmosfæren i butikken forbedres, samtidig med at luftfilteret skaber en behagelig arbejdsplads. Især på åbne kontorer giver det god mening at anvende en luftrenser.

Når mange mennesker mødes, er der stor risiko for smitte. Aerosoler og indelukket luft filtreres let ud fra luften. Luftrenseren arbejder kontinuerligt og kan også anvendes i nattilstand. Dermed garanteres en høj indendørs luftkvalitet døgnet rundt.

Lydsvag med høj ydeevne

Godt for helbredet

Filtrerer aerosoler, støv, lugte og meget mere

Let at betjene

Modeller til små, mellemstore og store rum

For at opnå optimale resultater med luftkvalitet og velbefindende, skal der tages hensyn til luftrensningsydelsen i luftrensningsanlæg med Hepa filter. Afhængigt af lokalets størrelse er det nødvendigt med en stærk eller mindre stærk ydeevne. De forskellige modeller i vores sortiment er egnet til lokaler med forskelligt rumfang. 

Luftrenserne udfører et forskelligt antal kubikmeter i timen. Dette afspejles i deres velegnethed til forskellige rumstørrelser og såvel i strømforbruget. En indbygget nattilstand eller energibesparende tilstand holder strømforbruget lavt. Effekten af den respektive luftrenser kan administreres manuelt.

Nogle apparater kan administreres via en app eller en automatisk tilstand. Dermed foregår filtreringen helt automatisk. Mens du følger din daglige rutine, bestemmer selv luftfilteret, hvor stærkt det skal filtrere luften. I kombination med en luftsensor, kan kvaliten af den omkringliggende luft kan kontrolleres på forskellige punkter.

Luftrensningssystemer med sensor er lette at placere på anvendelsesstedet. Ideelt set bør modellen placeres centralt i lokalet, så luften og forurenede stoffer kan filtreres fra den cirkulerende luft. Hvis modellen er placeret i et hjørne, er der risiko for at samme område filtreres igen og igen. Der skal være en cirkulation af luft i rummet.

Vores produkter spænder fra lokaler på 20 m² op til et filterareal på 160 m². Derfor anvendes vores luftrensningsapparater ikke kun på kontorer, men også på mange andre områder. Med placering hos terapeuter, i venteværelser, klasseværelser og fitnesscentre er blandt de populære anvendelsesområder.

Nyd godt af de mange fordele ved at benytte en luftrenser på de anbefalede områder. Der findes partikler og luftgener i alle størrelser af rum. Her kan en luftrenser effektivt fjerne forurenede stoffer, pollen - og med det aktive kulfilter - også ubehagelige lufte og med mere!
 

Populære anvendelsesområder er:

Kontorer i åbent plan

Venteværelser

Klasseværelser

Private husstande

Luftrenser & Air Purifier: Ideel til kontoret

Med modellernes forskellige ydeevne og funktionalitet til forskellige størrelser af rum, har vi det rigtige luftrensningsanlæg til ethvert anvendelsesområde. Små kontorer, butikker, lagre og produktioner kan bæredygtigt forsynes med ren luft. Det sørger for en synlig følelse af velvære på arbejdspladsen eller i butikken.

På det pågældende anvendelsessted bliver HEPA luftfilteret på ingen tid en integreret del af udstyret. Det simple design holder dem i baggrunden. Den praktiske størrelse sikrer, at luftrenserne kan placeres fleksibelt. Hvis det er nødvendigt, kan de også rykkes til en ny lokation dagligt.

De professionelle modeller fra vores webshop, er som standard udstyret med et Hepa H14 filter. Det er også muligt at udstyre din luftrenser med et Hepa H13 filter i produktionsfasen. Hvis du udtrykkeligt leder efter en luftrenser med et H13 Hepa filter, tilpasser vi gerne filterteknologien til dine ønsker. Kontakt os blot omkring dine ønsker.

På kontorer, lagre og i butikker opfylder enheden hurtigt de nødvendige krav. Men hvad med anvendelse i sundhedsvæsenet? Der er særligt fokus på anvendelse af luftrensere hos terapeuter, i venteværelser og på operationsstuer. Ud over støv, pollen og lugte skal apparaterne her kunne filtrere patogener i form af aerosoler.

Ved at udstyre luftrensere med et HEPA filter af høj kvalitet, er modellerne også velegnede til brug i sundhedsvæsenet. Det anbefales især at anvende et luftfilter på steder hvor mange syge mennesker samles. Samtidig forbedrer du indeklimaet for allergikere.

Skoler er ofte et sted, hvor sygdomme hurtigt overføres fra barn til barn. Lokaler som er vanskelige at ventilere, kan udstyres med en luftrenser. Især om vinteren forsømmes ventilationen og dermed kvaliteten af luften indendørs. Vores ovenstående produkter bidrager til at opretholde en god luftkvalitet og sundhed.

I mange lokaler er folk ikke engang opmærksomme på tilstedeværelsen af dårlig luft. Arbejdspladsen er et af de steder, hvor vi tilbringer det meste af dagen. Tilstoppet luft forårsager ofte hovedpine og dårligt humør, eller kan endda gøre dig syg. Derfor bør arbejdsgiveren altid sørge for god og ren luft.

Med anvendelsen af et luftrensningsapparat forbedrer du dine medarbejderes arbejdsvilkår. Kunderne opholder sig normalt kun kort tid i din forretning. De nyder naturligvis også godt af en god købsatmosfære med højere luftkvalitet. Men dine medarbejdere tilbringer normalt mere end 8 timer på dette sted.

Gør en luftfrisker til en permanent del af dit kontorudstyr. Skab en attraktiv, sund og innovativ arbejdsplads for dit personale og dine medarbejdere. Filtrer forurenet luft, pollen, støv, mider og mange andre skadelige stoffer ud af luften. Indånd ren luft i din hverdag på kontoret!

De forskellige modeller er nemme at betjene og kan anvendes på alle områder. Sørg for frisk luft på kontoret, lageret eller i butikken. Få frisk luft døgnet rundt!

Hvad skal man overveje ved køb af en luftrenser?

Ved køb af et luftrensningsapparat, spiller anvendelsesområdet en stor rolle. Lokalet kan bruges til at bestemme, hvor kraftig enheden skal være. Lokalets størrelse er først og fremmest afgørende. Drejer det sig om et lille eller et større lokale?

Vores systemer er optimalt egnet til bestemte størrelser af rum. Også rengøringsydelsen er knyttet til en bestemt mængde af luft pr. time. Til udrensning af større lokaler kræves der en højere ydeevne end til mindre lokaler. Det skyldes, at der skal filtreres større mængder af luft.

Nogle specifikke områder kræver yderligere rengøringsydelse end andre. I dette tilfælde kan der vælges en kraftigere model. Når du har fundet den rigtige ydelse, skal du finde ud af hvor enheden skal placeres. Hvor vil du placere luftrenseren? 

Din luftrenser kan bruges fritstående på gulvet, på bordet eller mobilt. Visse modeller er mere velegnede til praktisk brug på borde eller diske end andre. Andre er udstyret med hjul og kan derfor anvendes fleksibelt i lokalet.

Samtidig er disse modeller transpotable og kan derfor anvendes på forskellige områder. Også mindre enheder kan nemt og hurtigt transporteres. Fold blot strømforsyninen sammen, pak luftrenseren ned, og så er du på vej.

Sidst men ikke mindst spiller design og størrelse også en bestemt rolle. Da der er tale om en teknisk genstand, er de tekniske data afgørende for købet. Men man bør heller ikke gå på kompromis med modellens udseende. Især på kontorer og i venteværelser er luftrensere normalt placeret under et bord eller skjult i hjørnet.

De attraktive designs gør i stigende grad enheden til et centralt objekt i indretningen. I vores webshop kan du bl.a. få de klassiske modeller i hvid eller sort. De ensfarvede enheder er afrundede eller firkantede i design og diskrete i udseende. De skiller sig næppe ud i din virksomheds indretning.

Samtidig kan luftrensningsenhederne designes i farver. Et holdbart filtercover i den farve du ønsker, giver dit kontor, din butik eller dit venteværelse et farvestrålende præg. Coverne fås kun til bestemte modeller og begrænser på ingen måde funktionen af din luftrenser.

Leder du efter en enhed du kan gemme væk i din indretning? Eller vil du gerne tilføje et stænk af farve til din indretning? Vælg det produkt, der passer perfekt til dit anvendelsessted. Mærk den forbedrede luftkvalitet inden for kort tid.

Benyt muligheden til at byde på ren og behagelig recirkuleret luft i stedet for indelukket og muggen luft. Vælg blot den rigtige model her!

Ønsker du at forbedre kvaliteten af dit indeklima?

Luftrensere med HEPA filter forbedrer ikke kun kvaliteten af dit indeklima. De byder i øvrigt også på en øget følelse af velvære og bidrager til den generelle sundhed.

Har du spørgsmål om en artikels rengøringsydelse? Er du endnu ikke klar over, hvordan du kan bruge en enhed i din virksomhed? Eller vil du gerne vide mere om de forskellige produkter?

Vi ser frem til at modtage dine spørgsmål, ønsker eller forslag. Du er velkommen til at kontakte os.

+45 4921 0800
info@vkf-renzel.dk

luk menu
Gå til top