Kategoribanner_Klikrammer_DK Klikrammer af aluminium til dine plakater og reklamematerialer. De er en af de mest solgte produkter til præsentation.
Luk
Filtrer & sorter

Fold ud, indsæt, luk i og ophæng

En professionel præsentation af indhold og hurtige udveksling, spiller en afgørende rolle på mange lokationer. Klikrammer og snaprammer er blevet et populært rammesystem til kortvarig eller permanent udstilling af opslag. De kan ikke kun rumme forskellige indstik af forskellige typer og størrelser, men også beskytte mod UV stråler og regn og kan udskiftes på ingen tid.

Som navnet antyder, udskiftes indlæggene i rammerne ved hjælp af en klikmekanisme. De enkelte elementer i rammen kan dermed foldes op, som gør det muligt at fjerne frontplader og indhold. Derefter skal du blot sætte indlægget på plads, lægge frontpladen ovenpå og klikke den sammen igen.

Den hurtigte udskiftning af indhold, gør det muligt at byde på aktuelle informationer og tilbud. Aluminiumsrammerne er perfekte til kortvarige kampagner og opslag. Som giver dig et fleksibelt og spontant opslag, da det kan udskiftes på få sekunder.

Ud over den nemme håndtering af rammerne, kan de ophænges forskellige steder. Klikrammerne kan hænges ned fra loftet, anvendes med et display eller fastgøres på væggen. Dette gør det muligt at placere modellerne frit på borde og diske, som ophæng i loft eller på væg.

Desuden kan snaprammerne både anvendes inden- og udendørs. De vandafvisende frontplader og tilhørende profilteknologi beskytter dit indhold mod regn. Dine opslag er også beskyttet mod at falme pga. sollys.

Den enkle håndtering, montering og brug af rammerne, gør dem til populært grundudstyr for enhver virkomshed. Vores "Made in Germany" kvalitet sikrer, at produkterne holder i mange år.

Forskellige formater

Brandhæmmende

Vandafvisende

Direkte fra producent

Det hele afhænger af den rette ramme

Plakater, billboards og billeder i alle former og størrelser, ser særligt godt ud med en passende reklameindramning. Brug vores snaprammer af aluminium til disse formål. De er nemme at anvende, attraktive at se på og har en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Vi har et bredt udvalg af rammer i vores sortiment. Ud over de klassiske klikrammer i aluminium, finder du også de populære plakatrammer med gerings- og rondohjørner. Men også brandhæmmende modeller, sandwich-snaprammer eller dobbeltsidede klikrammer som supplement til vores omfattende sortiment.

Valget af klikramme afhænger af, om der anvendes enkeltsidede eller dobbeltsidede plakater eller billeder. Vi har et udvalg af flersidede eksemplarer i vores sortiment. Som er særligt velegnede til ophæng eller til brug i butiksvinduer. På denne måde ser dine kunder og forbipasserende dine opslag fra begge sider.

Det er spiller også en rolle om hvordan rammen skal fastgøres. De adskillige muligheder i produktudvalget, suppleres af et udvalg af forskellige fastgørelsesmuligheder. De fås med huller, skumtape, stropper og andre fastgørelseselementer. Vælg det rigtig ophæng til din anvendelse.

Ønsker du at præsentere dit indhold udendørs eller indendørs? Vandafvisende klikrammer med UV bestandig frontplade, er ideelle til udendørs brug. Som giver dig mulighed for at reklamere og give oplysninger permanent udenfor beskyttet mod regn. Især i gågader og fodgængerzoner, kan man nå ud til et stort antal kunder med det rette indhold. 

Ved besluttelse af det ønskede produkt, kan du vælge mellem forskellige egenskaber. En af disse er valget af profildybde. Få standardmodeller med en profilbredde på 25 mm og 32 mm, samt i smallere og tykkere bredder. Derudover finder du rammer, der er certificeret i henhold til DIN 4102, som er brandhæmmende. 

Når det kommer til design, bestemmer du ikke kun, hvilken type af hjørne du foretrækker. Ud over de klassiske farver, fås klikrammerne i forskellige RAL farver. Vi udfører gerne dine klikrammer med et individuelt tryk ved forespørgsel. Det er dermed muligt, at tilpasse dine produkter optimalt til din virksomhed.

Som det antyder, dækker vores sortiment ikke kun behovet for standardartikler. Derudover finder du produkter, som også opfylder særlige krav. Som producent har du også mulighed, for at specialfremstillet produkter på bestilling. Udnyt vores store udvalg, og vælg din favorit her.
 

Aluminiumsrammer i forskellige RAL Farver

Alu klikrammer til din virksomhed

Aluminiumsrammer er lette, enkle og frem for alt alsidige. De kan bl.a. findes i offentlige bygninger, i butikker og indkøbscentre. Her gør de opmærksom på henvisninger, reklamer eller særlige arrangementer.

A0 klikrammer og A1 klikrammer er velegnede til storfladet reklame. Foran teatre eller biografer kan rammerne f.eks. anvendes permanent til at reklamere for forestillinger. Større plakater kan også udskiftes på kort tid. Den UV stabiliserende frontplade beskytter plakater mod at falme, når de bruges til permanent reklame.

Aluminiumsrammen er særlig populær som klassisk reklameramme i alle gængse formater. Men rammen anbefales også til at videregive informationer og oplysninger. Med montering i øjenhøjde, er klikrammer meget populære blandt forbipasserende.

Ønsker du at markere flugtveje og nødudgange offentligt? Skal der gives tydeligt synlige oplysninger om særlige forholdsregler? Leder du efter en passende ramme til dit ugentlige eller daglige program? Alu klikrammer letter kommunikationen med kunden, medarbejdere, forbipasserende eller patienter. 

I sammenligning med løst vedhæftede sedler, tiltrækker rammerne ikke kun mere opmærksomhed, de formidler også et kompetent billede af din virksomhed. Med inforammer af aluminium gengiver du dit indhold korrekt, i høj kvalitet og umiskendeligt. Som producent garanterer vi for en bedre læsbarhed af plakater uden lysforstyrrelser.

For en professionel belysning af dine opslag, anbefalder vi vores LED klikrammer. De kombinerer de praktiske egenskaber ved en klikramme, med ensartet belysning med LED moduler. Denne belysning har en særlig effekt på kundernes opfattelse. 

Uanset hvilken rammer du vælger, kan du I VKF Renzel's webshop finde et passende udvalg af klik- og snaprammer til dine plakater, billboards og billeder. Bestem dine mål, og vælg en robust og stabil klikramme fra vores sortiment.

Vælg din ramme blandt et bredt udvalg af varianter, og løft din præsentation til et nyt niveau. Udnyt de mange fordele som rammerne har at byde på, og udskift dine plakater på få sekunder. Med vores rammer, er du rustet mod sollys og regn. Brug de udskiftelige rammer inden- eller udendørs, som du ønsker.

Vælg mellem de almindelige formater A0, A1, A2, A3, A4, A5 og specialformater. Vi tilpasser gerne din ramme med tryk eller fremstiller den ønskede ramme i din specialstørrelse. Køb en klikramme i aluminium direkte fra producenten. Med et stort produktudvalg og vores kvalitet som er "Made in Germany", er vi din pålidelige partner inden for rammer og lommer.

Vil du vide mere om vores klikrammer?

Kontakt os gerne »
luk menu
Gå til top