Her kan du betale med EAN-nummer

Brochurestativer er velegnede til en attraktiv præsentation af A4 brochurer på salgsstedet. De forskellige hylder præsenterer brochurerne på en attraktiv og ordentlig måde, i en ideel læsevinkel. Afhængigt af artiklen kan du vise op til 16 forskellige tryksager i brochurestativet. Find den rigtige model til din placering her!
Luk
Anvend filter

Øget synlighed for dine trykte medier

Trykte medier kan nemt gå tabt i mængden. Samtidig skal de præsenteres på en attraktiv måde, så de tiltrækker sig opmærksomhed fra forbipasserende. Dermed kan de forskellige brochurer, kataloger eller infoflyers tages med i farten. 

Et passende brochurestativ giver dine brochurer den rette opmærksomhed. Her kan flere eksemplarer placeres side om side og under hianden. De enkelte hylder har plads nok til flere eksemplarer af samme brochure. Hylderne er yderligere udformet med en lille hældning for en optimal læsevinkel.

Den ideelle synsvinkel giver kunderne et godt overblik over de forskellige forsider. Omslagene taler for sig selv og kan yderligere øge interessen for bestemte emner eller produkter. De forskellige brochurestativer giver mulighed for at udstille dine brochurer eller kataloger i syns- eller udtagningshøjde.

Brug de forskellige højder på stativet og hyldernes omfang, til perfekt præsentation af dine brochurer og kataloger. Sortér reklamekataloger og -brochurer efter emne, målgruppe eller farve. Opdag den salgsfremmende effekt et brochurestativ har på din virksomhed!

Brochurestativer fra VKF Renzel:

✓ uundværlig på POS
✓ kan bruges næsten overalt
✓ præsenterer:
Kataloger
Brochurer
Flyer
Infobrochurer
✓ i forskellige størrelser
✓ forskellige fylddybder
✓ med individuelt tryk
✓ individuel produktion ved forespørgsel

Brochurestativer fra VKF Renzel:

✓ uundværlig på POS
✓ kan bruges næsten overalt
✓ præsenterer:
Kataloger
Brochurer
Flyer
Infobrochurer
✓ i forskellige størrelser
✓ forskellige fylddybder
✓ med individuelt tryk
✓ individuel produktion ved forespørgsel

Attraktiv fremvisning med brochurestativer til A4

Det mest almindelige format til brochurer, kataloger og infoark er A4 formatet. Find forskellige artikler til at udstyre med dine tryksager i A4 format. Stativet har plads til flere eksemplarer af et katalog på én hylde.

Når du skal vælge et brochurestativ til din POS, kan du vælge mellem forskellige størrelser og materialer. Vælg en model af metal eller med ekstra akrylelementer. Hvor mange brochurer skal præsenteres ved siden af hinanden?

Brochurestativerne har plads til præsentation af op til 16 forskellige objekter på samme tid. Brochurerne kan opstilles side om side, i de forskellige hyldeplaner. Vi har modeller med op til 5 individuelle hylder.

Vælg selv hvordan du vil præsentere dit sortiment og din virksomhed. Ønsker du at præsentere dine brochurer mere kompakt i én højde eller i forskellige niveauer? Hvor mange og hvilke brochurer skal udstilles ved siden af hinanden? Ved at placere dine brochurer med omtanke, kan du styre kundernes og de besøgendes opmærksomhed i et vist omfang.
 

Anvendelsesområder for brochurestativer

Med et brochurestativ er du ikke kun godt udrustet i den stationære butik, men også på messer. Giv de besøgende på messe et omfattende indblik i din virksomheds sortiment af produkter og services med tiltalende brochurer. Sørg for at kunderne i din butik, bliver budt på de nyeste tilbud og trends ved hjælp af brochurer og kataloger.

Uanset anvendelsesområde præsenteres dine tryksager altid på den bedst mulige måde med et passende brochurestativ. Dermed kan du ikke kun byde kunderne på en brochure, men også tiltrække potentielle og nye kunder til din virksomhed.

Sørg for at dine brochurer og virksomhed er synlige på afstand med et brochurestativ. Lok potentielle købere til at se nærmere på dine tryksager og services. Dermed bidrager et brochurestativ positivt til din virksomhed.

Hyldernes opmærksomhedsskabende effekt, er fordelagtig i forskellige brancher og på forskellige anvendelsesområder. Placér produktkataloger, rejsebrochurer, brochurer eller infoark på hylderne. Nogle af modellerne fås med hjul, for mobil anvendelse af brochurestativet.

De forskellige typer af stativer anvendes både stationært og mobilt. Brochurestativer kan anvendes i mange brancher og på mange områder. Udstil dine brochurer i et brochurestativ i din virksomhed på en tiltalende og salgsfremmende måde.

Find det rigtige brochurestativ til din virksomhed

Kan du ikke bestemme dig for hvilke brochurer du vil fremvise, men vil gerne udstille hele dit udvalg af services? Med et brochurestativ behøver du ikke at begrænse dig til et par enkle eksemplarer. Vis et stort antal forskellige A4 brochurer med de forskellige hylder.

Få glæde af den attraktive præsentation i den optimale synsvinkel. Dermed vil de tiltalende forsider tiltrække opmræskomhed helt af sig selv. Det enkle stativ sætter fokus på brochurerne og passer ind i enhver indretning. Den kan bruges på lang sigt og blive en del af butiks- eller messeudstyret.

Et ekstra topskilt giver dig mulighed for at opnå en yderligere reklameeffekt. Placer dit logo, et budskab eller et slogan på det elegante topskilt. Dermed tilpasses dit brochurestativ individuelt til din virksomhed.

Find det rigtige stativ til udstilling af brochurer i din virksomhed. Udstil dit udvalg af brochurer for at fremme salget og gøre kunderne opmærksomme på nye tilbud, produkter eller begivenheder. Kontakt os gerne for rådgivning om tilpasning af brochurestativ.
luk menu

Vis produkter
Gå til top