Luk
Filtrer & sorter

Indkøb med højere hygiejnestandarder

Find det ideelle produkt til dine behov. Få nyseskærme i foldbare versioner, med eller uden luge samt til salgsdiske, kasseområdet eller skriveborde. Lad dig inspirere af vores løsninger til din virksomhed.

Ud over produktdisplays byder vi på mange artikler til hygiejnebeskyttelse ved kassen og disken. Velplacerede produkter er med til at opretholde en behagelig indkøbsatmosfære. Samtidig beskyttes forbrugeren og medarbejdernes sundhed.

Hygiejnebeskyttelse og -standarder er begreber, som i denne tid er vigtigere at forholde sig til. At følge disse tendenser er nøglen til fortsat at sikre sig kundernes tillid. I de fleste tilfælde kræver det en tilpasning af butiksindretningen eller kontorudstyret.

Overholdelse af hygiejnestandarder strækker sig fra indgangsområdet til varediskene eller fra produkthylderne til kasseområdet. Som sælger er det vigtigt at skabe ensartede standarder, for at beskytte kunder og medarbejdere på samme tid.

Af disse områder er kasseområdet uden tvivl det område, hvor der er mest kontakt med kunderne. Det er netop her, at de beskyttelsesartiklerne opnår deres fulde effekt. Kasseområdet er naturligvis forskelligt fra butik til butik. Derfor tilbyder vi produkter med forskellige monteringsmuligheder i vores sortiment. Med produkternes fleksibilitet kan beskyttelsesartiklerne ikke kun bruges til at adskille besøgende og medarbejdere.

Kontorer er et andet anvendelsesområde for de ovenfor viste artikler. Med en nyseskærm til skrivebordet forbliver kontoransatte afskærmet fra hinanden og kan fortsætte deres arbejde uhindret. Til de forskellige skriveborde og indretninger findes der løsninger til montering i loft, displays til skrivebordet eller endda transparente gulvdisplays. 
 

Fleksible i anvendelse og enkle at montere

Ud over ophæng, beskyttelsesskærme og displays har vi også mobile skillevægge til borde og diske. Med de mange forskellige artikler, kan vi tilbyde dig så mange muligheder som muligt i forbindelse med udformningen af din butiksindretning. De små skillevægge fungerer som spytteværn til disken. Displayene placeres ganske enkelt på disken, og består af en transparent plade med et rammestel.

Andre klassiske displays i kategorien hygiejne- og nysebeskyttelse byder også på komplet beskyttelse uden brug af en luge. Disse kan nemt bruges på enhvert disk eller bord med den rette holder. En skridsikker bund eller sugekopper sørger for et godt greb på enhver overflade.

Hvis du ikke ønsker at begrænse pladsen på disken, kan du vælge en beskyttelsesskærm. Skærmen hænges ned fra loftet og byder på beskyttelse uden at optage plads på bordet.

De mange muligheder for montering forstærkes af materialets fleksibilitet. Materialet af Plexiglas® eller PET-G ser moderne og sterilt ud pga. sin lighed med glas. Den sætter fokus på varerne og fungerer således som et optimalt varedisplay.
 

Produktdisplays med potentiale

Der er mange forskellige muligheder, når gælder udstilling af produkter bag afskærmning. Der er mulighed for at vælge mellem enkelt- eller fleretage displays, som også findes i forskellige former og typer.

I sortimentet findes modeller med beskyttelse på forsiden eller eksemplarer med ekstra sidebeskyttelse. Dermed er det kun dit personale som har adgang til varerne, og fødevarerne er dermed beskyttet hele vejen rundt. Dét sætter nye standarder for hygiejne.

Afskærmning beskytter ikke kun, men kan også byde på ekstra plads som produktdisplay. Ved at placere en afskærmning på disken skabes et nyt salgsareal, som overholder hygiejnekravene.

Men der findes ikke kun displays med én etage. Ønsker du at præsentere dine varer på flere hylder for at spare plads? Vi har et udvalg af forskellige løsninger i vores sortiment til netop dette.

Vores produkter er også velegnede til promovering af særlige tilbud og specialvarer. Med disse kan reklametiltag fortsat afholdes i butikken, samtidig med at der opretholdes en høj grad af renlighed og orden. Afskærmningen placeres direkte på disken, så de altid er i kundens synsfelt. 
 

Hygienebeskyttelse i forskellige former

I det følgende vil vi præsentere dig mere detaljeret for aktuelle artikler i vores sortiment. Især i tider med sygdomme, virus eller den almindeligt kendte influenzabølge, er der intet vigtigere end tilstrækkelige hygeiejneforanstaltninger. De følgende produkter kan hjælpe dig med at imødekomme dette i din virksomhed.

Beskyttelsesdisplayet "Kasse" med luge er den optimale opsats og beskyttelse til kasseområdet. Afskærmningen beskytter både dine kunder og dine egne medarbejdere. Medarbejdere er ikke kun beskyttet fra forsiden, men modellen "Kasse" byder også på afskærmning fra siden. Udveksling af varer, papirer eller betalingsmidler kan finde sted gennem lugen i den nederste kant af beskyttelsesdisplayet "Kasse".

I stedet for at blive placeret på disken, er hygiejneskærmen af akryl fastgjort til loftet. Skærmen fås i forskellige længder og bredder. Hullerne i skærmen gør det nemt at ophænge afskærmningen fra loftet med reb eller kæder. Der "ofres" ingen plads på disken i processen.
Nyseskærm bordopsats med udvekslingsluge

En klassisker nyseskærm er produktdisplayet "Arvens". Det er vigtigere end nogensinde før, at være opmærksom på hygiejne, når man tilbyder produkter på disken. Akrylafskærmningen er udstyret med sugekopper og byder på afskærmning mod ydre påvirkninger fra fronten og siderne. Med dette produkt kan dine varer præsenteres på tre niveauer og beskyttes på samme tid.

Til de forskellige varer har vi et forskelligt udvalg af afskærmninger. Find den rigtige nyseskærm af Plexiglas®, akryl eller PET G til din virksomhed.

Produkter direkte fra producenten

Som producent af disse produkter garanterer vi for kvaliteten og rådgiver dig gerne i processen. Vores produkter er udelukkende fremstillet i Tyskland. Derfor står intet i vejen for specialproduktioner, som vi kan fremstille og levere.

Har du brug for en særlig artikel eller en mulighed for hænge på din hylde? Har du endnu ikke fundet den rette afskærmning? Kontakt os og spørg efter en skræddersyet nyseskærm eller skillevæg. Vi fremstiller gerne nyseskærmen med en ekstra luge eller en model i specialmål til dit skrivebord.

Med mange års erfaring inden for butiksudstyr stiller vi gerne vores idéer og erfaringer til rådighed. Er der en særlig udfordring inden for dit anvendelsesområde? Vi fremstiller gerne eksklusive specialfremstillede produkter. Kontakt os eller forespørg om dit individuelle display!
luk menu
Gå til top