Luk
Filtrer & sorter

Virksomheder med reklametiltag bliver husket positivt og over længere tid

Som virksomhedsejer, er det vigtigt at opbygge et forhold til kunder, partnere og leverandører. Kundeloyalitet spiller en vigtig rolle i salgsfremme. Reklameartikler er bl.a. ideelle til at opbygge eller udvide forholdet med kunder og forretningspartnere. Reklamegaver trykt med logo, har derfor en positiv effekt på din virksomhed.

Reklameartiklerne kan udleveres i butikken, ved arrangementer eller markedsføringskampagner. Artiklerne er særligt populære ved specielle begivenheder. Der holdes næppe en festival, åbent hus eller messer uden disse. Skil dig ud fra mængden af virksomheder, ved at tilbyde en unik gave.

Med uddeling af reklameartikler forbliver du i kundens eller den potentielle kundes bevidsthed, selv efter begivenheden er afholdt. Almindelige genstande som anvendes i hverdagen, sikrer at din virksomhed bliver husket i lang tid. Resultatet er en bedre kundeloyalitet eller forbedret tilknytning af nye kunder og partnere.

Yderligere er det også almindeligt at uddele reklameartikler, når der købes og udsendes ordrer over webshoppen. I den klassiske detailhandel er reklamegaver tilgængelige i butikken. I receptioner ved lægepraksissen, samt i offentlige og kulturelle institutioner anvendes de også ofte som reklameartikler.

For at opnå den ønskede effekt, skal der tages hensyn til visse aspekter. Ønsker du at henvende dig til en specifik kundegruppe eller til den brede offentlighed? Er du på udkig efter en reklameartikel trykt med dit logo eller et særligt slogan? Hvilken type reklameartikler skal bruges som gaveartikler?

Ud over kuglepenne eller USB stik med tryk findes der mange andre artikler, som nemt kan trykkes online. Med reklamegaver af høj kvalitet forbliver du nærværende over for kunder og forretningspartnere på lang sigt. Vores tiltalende produktsortiment byder på mange muligheder. Med mange års erfaring rådgiver vi dig gerne om valget af den perfekte reklameartikel.
 

Reklameartikler med merværdi

Vores sortiment af reklameartikler overrasker med sine forskellige facetter. Vi har et stort udvalg af forskellige artikler, som anvendes i forskellige situationer i hverdagen. Naturligvis er slik / sød reklame også repræsenteret.

Spiselige reklameartikler er meget populære. Slikmunde kan blive overrasket med forskellige lækkerier. Du kan få trykt emballagen på dit slik, chololade eller snacks. Appeller til en bred kundegruppe med veganske produkter så som mintpastiller, bolsjer eller tyggegummi.

Reklameartikler der er nemme at bruge i hverdagen, vil minde folk om din virksomhed over længere tid. Hjælpemidler til indkøb, rejser eller endda personlig hygiejne anvendes over en længere periode. Udstyr dine kunder med kropspleje til deres næste rejse, med et dermatologisk testet shower gel eller solcreme.

Af hensyn til bæredygtighed tilbyder vi forskellige økologiske reklameartikler. De bæredygtige produkter omfatter - af hensyn til grøn markedsføring - genbrugte, naturligt producerede og bevidst indpakkede reklameartikler. Ud over blyant "Sprout" og indkøbsposer finder du i denne kategori også husholdningsartikler, kuglepenne og dåser.

Reklameartikler med merværdi bliver naturligvis særligt godt modtaget af kunderne. Det kan eksempelvis være materiale til kontoret (f.eks notesblokke og lommeregnere), til husholdningen eller også vores frøposer eller plantetræ. Give aways er små produkter som lightere, kuglepenne eller nøgleringe.

Give aways er ofte nødvendige i store mængder. Vi tilbyder attraktive prisskalaer og emballage. Beklædning er også meget populære reklameartikler. De er forsynet med et tekstiltryk og er fremragende til at promovere din virksomhed. Der findes forskellige teknikker til efterbehandling af tekstiler.
 

Individuelt trykte reklameartikler

Er du på udkig efter en unik reklamerartikel eller en unik gave? En artikel med personlig tilpasning sikrer den optimale effekt. Ved at individualisere reklameartiklen sikrer du din virksomheds tilstedeværelse på lang sigt blandt partnere, kunder eller kollegaer.

Ud over det store udvalg af produkter, har du forskellige muligheder til rådighed til design af reklameartiklerne. Størstedelen af vores reklameartikler kan udstyres med individuelt tryk. Vi lader valget af farve være op til dig. Vores interne trykkeri anvender en lang række forskellige teknikker til individuelt tryk af reklameartikler.

Desuden kan vi tilbyde yderligere muligheder for design af tekstiler. Ud over tryk af tekstiler og beklædning, kan vi også tilbyde broderi som et alternativ af høj kvalitet. Våbenskjolde, navne, logoer og mange andre motiver kan realiseres. Vi kan også udføre 3D broderi i vores virksomhed.

Sidst men ikke mindst, kan vi udstyre beklædningsgenstande med et attraktivt design ved hjælp af lasergravering. Laseren "brænder" motivet ind i materialets overflade. Denne efterbehandlingsteknik er velegnet til tykkere stoffer. Har du spørgsmål til vores trykmuligheder eller brug for kompetent rådgivning?

Tøv ikke med at kontakte os. Reklameartikler og gaver skal planlægges præcist med henblik på deres anvendelse. Ring til os eller skriv en mail og vi vender tilbage så hurtigt som muligt. Vælg din reklameartikel online nu.
luk menu
Gå til top