A-skilte er grundlaget for enhver vellykket udendørs reklamekampagne. Med vores displays kan du henlede potentielle kunders opmærksomhed på din virksomhed eller dine services.
Luk
Filtrer & sorter

Fleksibel anvendelse af A-skilte

De forskellige former for vejrbestandige gadeskilte byder på fantastiske muligheder for udendørs reklame. Takket være deres robuste design, kan disse displays også modstå vind og vejr. Og med deres nemme håndtering, kan de hurtigt sættes op eller gemmes væk igen. De kan bruges til permanent reklame, men også over en kort periode.

Fodgængerskiltet kan bl.a. anvendes som vejviser, reklamemedie eller henvisningsskilt. Den opmærksomhed, som hverdagsskiltet i forskellige formater tiltrækker sig, kan anvendes til forskellige formål. Derudover kan man placere menuer, velkomsthilsner eller forskellige opslag inde i displayet.
Som ejer er man ikke begrænset i henhold til anvendelse. Den enkle udskiftning og fornyelse af indholdet, gør det muligt at foretage hurtige tilpasninger. Dit reklamemedie kan dermed hurtigt blive til en vejviser eller henvisningsskilt.

Udstyr plakatstandere, fortovsskilte og gadeskilte med plakater og håndskrevne informationer. Placer dine brochurer i en behagelig udtagningshøjde i en brochureholder, så de nemt kan tages ud ved displayets hængsel. Vores kvalitets design kan skræddersyes til dit anvendelsesområde. Varianterne med Windtalker og topskilt byder på yderligere muligheder, for at tiltrække de forbipasserendes opmærksomhed. 

Fuldend din præsentation ved at tilføje passende tilbehør til dit fortovsskilt. Med flyers giver du dine kunder noget i hånden, som de med garanti vil huske, når de pakker flyeren ud eller finder den derhjemme igen. Yderligere tilbehør, som anti-reflekterende UV beskyttelsesfolie, beskytter displayet mod ydre påvirkninger. Opslag kan derfor fjernes intakt fra indersiden og gemmes væk til næste de skal bruges. Dine tryksager kan genbruges, og sparer dig for en unødvendigt indsats.

Nemt udskift af din reklame

Samlet på ingen tid

Kan anvendes i vind og vejr

Transportabel for fleksibel anvendelse

Effektiv reklame i vind og vejr

Ønsker du også at reklamere udendørs på længere sigt eller på hvilket som helst tidspunkt af året? Næsten alle vores gadeskilte er vejrbestandige. Regnvand og vind er intet problem for disse displays. Modellerne med fyldbar bund kan især modstå stærk vind.

En stabil aluminiumsramme med klikteknologi udvides af et stabilt stativ. Som gør det muligt at placere skiltene på passende overflader. Opstil modellerne med klikteknologi i indgangsområdet til din butik. Ved lukketid kan skiltene foldes sammen og gemmes væk for at spare plads.

Forskellige modeller er udstyret med en separat fod, som byder på et sikkert ståsted uanset rammens udformning. Til gengæld har A-skiltene uden en speciel fod en fordel af hensyn til opbevaring. Da de med deres foldbare funktion kan opbevares pladt og sparer dermed plads. Hvis det skulle blive torden- eller stormvejr, kan de hurtigt foldes sammen og er lette at transportere. 

Lige så snart den første solstråle kigger frem, kan skiltekampagnen fortsætte. Det lette grundstel af kvalitets aluminium sikrer, at vores produkter er lette i vægt. Vægten kan variere afhængigt af skiltets størrelse.

A-skiltene fås i formaterne A0 - A2. Derudover har vi også et stort udvalg af specialformater. Plakatdisplayet kan valgfrit bruges på én eller begge sider. Funktionsprincippet for de forskellige modeller er tilsvarende. Fortovsdisplays har tilstrækkelig plads til at henlede opmærksomheden på særlige tilbud med plakater eller kridttavler.
Standardstørrelser af plakater som A1 til A4 format, kan placeres i de forskellige displays. Med disse standarder er A-skiltet i A1 format, det mest almindelige udendørs display. Som har en perfekt størrelse til præsentation i høj kvalitet og tydeligt synligt. Displayet tiltrækker dermed opmærksomhed - selv på afstand.

Forskelle i udformningen har en yderligere effekt med de forskellige A-skilte. Restauranter og caféer benytter sig gerne af de skrivbare opslagstavler. Klikrammerne i aluminium er særligt velegnede til kulturinstitutioner, detailhandlen og foreninger. Med klikramme teknologien, kan du på ingen tid udskifte dine plakater uden brug af værktøj.

Udskift af plakater kan foregå med den enkle klikrammeteknologi. Først foldes de enkelte rammeelementer ud. Derefter kan plakaten med beskyttelsesfolie let fjernes og andet indhold kan indsættes. Så placeres beskyttelsesfolien oven på plakaten, og til sidst foldes rammen sammen igen. 

Fortovsskilte er ikke egnede til præsentation af plakater, men byder på store designmuligheder. Med Illumigrapher og kridtmarkører, er det muligt at skabe komplette kunstværker. Tavlerne er altid fremstillet af bæredygtige råmaterialer, som taler for en naturlig præsentation. Tekst og illustrationer kan tørres af på ingen tid og kan fornyes efter behov.
Gadeskilt plakatudskift med klikfunktion

Tiltræk målrettet opmærksomhed med A-skilte

Butiksvinduer bemærkes ofte knap nok i forbifarten. Forbipasserende skal først rette deres blik specifikt mod vinduet for at blive bemærket. Betjeningen af plakatstanderne er på den anden side rimelig enkelt. De tiltrækker opmærksomhed ved at placere dem frontalt i forhold til fodgængerens bevægelsesretning.

Der henvendes dermed direkte til det store antal af mennesker, som opholder sig i gågader, indkøbscentre eller langs promenader. Deres blik falder automatisk på kundestopperen. Ved at reklamere for tilbud, menuer eller særlige services bliver forbipasserende til potentielle kunder.

A-skilte præsenterer sig som en forhindring på fortovet. Som dermed tiltrækker ekstra opmærksomhed til displayene fra de besøgende kunder. Dette er en ideel løsning til butikker i gågader eller på travle gader. Men hvad nu hvis butikken ikke er direkte synlig fra gaden?

Pga. displayenes foranderlighed kan de også bruges som henvisningsskilte eller vejvisere. Butikker som ikke er i umiddelbar synlighed for masserne, kan drage fordel af denne egenskab. Kundestopperen kan opsættes i nabogaden eller i nærheden af butikken, hvor potentielle kunder kan blive opmærksomme på din butik.

Med klare nøgleord i forbindelse med letforståelig vejvisning, bliver de potentielle kunder guidet til din butik. I disse tilfælde er meterangivelse af ruten også altid hensigtsmæssigt. De vejrbestandige WindSigns er velegnede til permanent brug.

I særlige situationer er displayene ideelle til hurtigt og effektivt, at påpege visse forholdsregler. Ligesom et reklamemedie fanger fortovsdisplayet de forbipasserendes, de besøgende og kundernes blik. Dermed bliver folk hurtigt opmærksomme på det budskab du formidler.

Vær på forkant med salgsfremstød

Vil du gerne være på forkant med at reklamere, informere eller at henlede opmærksomheden på permanent basis? Dette er ikke længere et problem med vores digitale stoppere. De digitale reklamemedier kan nemt og hurtigt fyldes med indhold. Afspil forskellige filformater i form af diverse lagringsmedier.

Ligesom de analoge fortovsdisplays tiltrækker de digitale eksemplarer også høj opmærksomhed fra forbipasserende. Takket være billedskærmens lysstyrke, er reklameindholdet af endnu højere kvalitet. Desuden kan hele videoer og diasshows vises.

De digitale gadeskilte kan forbindes med hinanden, for at henvende dig til potentielle kunder fra forskellige retninger. Den ensidede præsentation bliver hurtigt forvandlet til et tosidet digitalt reklamemedie.

De smarte modeller er udstyret med hjul, så de er nemme at flytte på. Det betyder, at den nemme håndtering og mobilitet af fodgængerstopperne også er bevaret i de digitale reklamestandere. I vores sortiment finder du gadeskilte i forskellige materialer, som en kvalitativ løsning til digital skiltning.

 

Henvender sig til potentielle kunder inden for gastronomi, detail og industri

Fortovsskiltene byder ikke kun på fordele i henhold til håndtering og salgsfremstød. De er også forbundet med en høj grad af fleksibilitet for dig som virksomhed. A-skiltene kan bruges fleksibelt til forskellige formål. Drag fordel af produktet i forskellige situationer.

Som en ægte allrounder i dit erhvervsudstyr, bliver fortovsskilte snart uundværligt for en virksomhed. Oplev de salgsfremmende effekter, som du kan opnå med disse modeller. Vælg de klassiske A-skilte, fortovsskilte eller gadeskilte i vejrbestandigt materiale: WindSign.  

En lang række af udendørs displays i forskellige materialer venter på at du opdager dem. Gør forbipasserende til potentielle kunder med disse hverdagsskilte. Her finder du et stort udvalg af forskelligartede displays, som byder på fremragende mulighede for udendørs reklame. A-skilte er meget populære i den stationære detailhandel, i restaurationsbranchen, hos serviceudbydere samt i foreninger og institutioner.

Find flere idéer til at opgradere din udendørs markedsføring i vores webshop. Har du spørgsmål til A-skiltene, er du velkommen til at kontakt os.

luk menu
Gå til top