Information

VKF Renzel Danmark ApS
H.P. Christensens Vej 1
3000 Helsingør
Denmark

 

Moms nr.: DK40273328

 

Telefon: +45 4921 0800

 

E-mail: info@vkf-renzel.dk

Web: www.vkf-renzel.dk

 

Alle priser er i dkk excl. moms, emballage og forsendelsesomkostninger

 

Vores salgs- og leveringsbetingelser kan findes på https://www.vkf-renzel.dk/cos.

 

Juridiske bemærkninger vedrørende brugen af ​​dette websted:

Al tekst, fotos mm på dette websted er under VKF Renzel´s ophavsret, og for så vidt ikke under tredjeparts ophavsret. Under alle omstændigheder er kopiering, distribution eller kommunikation kun tilladt, når de kan tilbagekaldes og godkendt af VKF Renzel.

 

Links, der fører fra andre websteder til dette websted, skal godkendes af VKF Renzel. Godkendelsen skal fornyes hver gang indholdet af det førende websted ændres i det væsentlige. Godkendelsen kan til enhver tid trækkes tilbage uformelt. Et link fra et websted med ulovligt, modbydeligt, vildledende eller ærekrænkende indhold diskvalificeres i alle tilfælde.

 

Indholdet af dette websted er udarbejdet med stor omhu. Vi kan dog ikke stille garanti for virkelighed eller fuldstændighed.

 

VKF Renzel er ikke ansvarlig for indholdet af tredjepartswebsider, vi linker til. Eksterne links er testet for ulovligt indhold, på det tidspunkt, hvor linket blev placeret. Med hensyn til eksterne links er der ikke noget ansvar for overvågning eller kontrol.

 

Online-bilæggelse af tvister, der henvises til artikel 14, afsnit 1 ODR-VO: Europa-Kommissionen giver en platform til online bilæggelse af tvister, der kan findes på ec.europa.eu

 

Ledelse:

Torben Søgaard og Heinz Renzel

 

Images:

handshake - © Rui Vale de Sousa - Fotolia.com

green - © Nicole Effinger - Fotolia.com

 

luk menu
Gå til top