Tommestokke som reklamegave med logotryk, er interessante for en lang række af kunder og samarbejdspartnere - alle kan trods alt bruge de praktiske målestokke.
Luk
Filtrer & sorter

Mål løs – med vores online udbud af tommestokke

Det er ikke afgørende om det er de originale tommestok fra Hultafors, en farverig tommestok af bøgetræ eller en Mini-tommestok. Tommestokke er yderst populære og et alsidigt reklamemiddel, som ofte bruges med glæde - uanset om det er en stor virksomhed, et lille kontor eller til lageret. Med en tommestok som reklameartikel, skaber du for begejstring hos kunder og samarbejdspartnere.

Tommestokke som reklameartikel med individuelt tryk

Hos os har du mulighed for at få tommestokke med dit tryk og dermed skabe en individuel reklameartikel. XL-tommestokken med ledplader er af bøgetræ med en samlet længde på 3 meter, som er opdelt i 15 led. Med en beskyttelseslak, kan den store reklameflade udnyttes ideelt til inviduelt tryk.

Den originale svenske meterstok er en klassisker blandt tommestokke og er fremstillet af nordsvensk glasbirk. De fleksible led er af svensk stål, som er forbundet til hinanden på en skjult måde. Med en længde på 2 meter fordelt på 10 led, sørger den usynlige nitring for en perfekt læsbarhed af skalaen.

Vælg også tommestokken "Serie 700" - en tommestok af bøgetræ med tætsiddende led, der sørger for et stort reklameareal. Den 2 m lange tommestok fås i hvid og kan udstyres med tryk på begge sideflader.
luk menu
Gå til top