Da indendørs rygning bliver mere og mere upopulært og ofte også forbudt, går de fleste mennesker "udenfor" for at ryge. Det er her, at et fritstående askebæger er bedst placeret og den perfekte løsning, hvis du vil give dine kunder eller venner mulighed for at komme af med akse og cigaretskodder på en ren måde. Kombi askebægre er endnu mere praktiske, samt fritstående askebæger med integreret affaldsbeholder. Det sparer ofte grundejeren for en masse unødvendigt arbejde, og indgangspartiet forbliver rent og ryddeligt. I dag fås moderne sokkelaskebægre og kombinationsaskebægre i lyse farver eller med raffinerede overflader, tragtformede eller som søjle.

Læs videre »

Fritstående askebæger til udendørs brug

Siden Rygerloven trådte i kraft, kan man finde fritstående askebægre eller ophængte askebægre overalt udendørs, da rygere skal gå udenfor, eller endda i særlige 'rygezoner' eller 'rygebåse' for at stille deres rygetrang. De mest forskelligartede former for stående askebægre findes således foran virksomheds- og kontorbygninger, foran indkøbscentre og supermarkeder, foran hoteller og restauranter og foran alle andre bygninger og virksomheder, hvor rygeforbuddet er aktivt. De forskellige former og modeller af fritstående askebægre til udendørs brug bidrager til, at cigaretrester og aske der bortskaffes korrekt, ikke bidrager til forurening, men lander lige der, hvor de kan bortskaffes direkte. I vores webshop finder du forskellige modeller af askebægre - fra det tragtformede askebæger, fritstående askebæger eller askebæger til ophæng - alt er tilgængeligt.

Fritstående askebægre, kombi askebægre og askebæger til ophæng

Askebægersstander fås i forskellige designs. Kombi askebæger "Basic" er f.eks. et klassisk askebæger af galvaniseret stål med pulverlakering, som fås i 6 forskellige farver: Affaldsspand i bunden og askebæger i toppen - denne kombination er et populært valg til indgangspartier i virksomheder, kontorer, banker, myndigheder og mange andre bygninger. Ligeledes er "Trichter" askebægeret hyppigt anvendt, fremstillet af stål og fås i mange farvevarianter. Denne særligt stabile version til indendørs brug, fås med en indsats til sandreduktion og en galvaniseret sigte. Kombi askebægeret "Säule" præsenterer sig i en helt anderledes form: Med en ufølsom overfalde, havvandsbestandig og i et meget attraktivt design med diskret prægning, lås og selvlukkende indstiktsklap er dette kombi askebæger en pladsbesparende løsning til udendørs brug. Alle, som har behov for et ophængt askebæger, er godt hjulpet på vej med et vægaskebæger: Dette robuste askebæger til væg i stål med pulverlakering fås i mange farvevarianter og er inklusive vægbeslag.

Det rigtige askebæger til ethvert behov

Som alle andre askebægre, er de modeller af askebægre, som tilbydes online, forskellige i form, design, materiale, farve, størrelse og volumen. Materialet af et askebæger til udendørs brug, skal være vejrbestandigt og rustfast. Derfor er askebægre af stål eller rustfrit stål særligt velegnede. Desuden er udendørs askebægre normalt belagt med UV bestandig maling, hvilket også bidrager til et stærkt og farverigt udseende. Udstyret på de stående askebægre varierer også afhængigt a modellem: Nogle stående askebægre har et aftageligt askebæger, andre modeller er udstyret med en trådindsats, der kan bruges som sigte. Der kan fuldes specielt kvartssand i askebægerets opsamlingsbeholder for at minimere røg og dampe. Den praktiske trådindsats gør det nemt og hurtigt at fjerne cigaretresterne senere. Kombi askebægermodellerne kombinerer også papirkurv og askebæger - en praktisk løsning til at holde den ekstra rengøringsindsats nede på et lavt niveau. Ud over de fritstående askebægre, kan du også finde askebægre til ophæng her. Disse modeller er også praktiske varianter, der er beskyttet mod vind, væltning, tyveri og hærværk.

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top