Da indendørs rygning bliver mere og mere upopulært og ofte også forbudt, går de fleste mennesker 'udenfor' for at ryge. Her kan du med fordel placere et fritstående askebæger, hvis du vil give dine kunder eller venner mulighed, for at komme af med akse og cigaretaffald på en forsvarlig og miljørigtig måde. Er du på udkig efter en praktisk løsning? Så kan vi klart anbefale et kombi askebæger med multifunktioner, samt et fritstående askebæger med integreret affaldsbeholder. Du undgår en masse unødvendigt arbejde, og holder indgangspartiet rent og ryddeligt. I dag kan de moderne fritstående askebægre og kombinationsaskebægre fås i lyse farver eller med raffinerede overflader, tragtformede eller som søjle.

Læs videre »

Luk

Fritstående askebæger til udendørs brug

Siden Rygerloven trådte i kraft i Danmark, kan de fritstående og/eller ophængte askebægere findes overalt udendørs. Da rygning primært foregår udenfor i særlige rygerzoner eller rygebåse. Du finder en masse forskellige versioner af fritstående askebægre foran virksomheder, kontorer, indkøbscentre, supermarkeder, hoteller, restauranter og foran alle andre bygninger, hvor rygeforbuddet er aktivt. De forskellige former og modeller af askebægre til udendørs brug, bidrager til at cigaretskodder og andet skrald bortskaffes korrekt og miljørigtigt, og ikke bidrager til forurening. I vores webshop finder du forskellige modeller af askebægre – fra det tragtformede askebæger til et fritstående askebæger, eller et askebæger til ophæng på væg – vi har det hele.

Fritstående askebæger, kombi askebæger og askebæger til ophæng

De fritstående askebægre fås i forskellige designs. Kombi askebægeret "Basic" er et klassisk askebæger af galvaniseret stål med pulverlakering, som fås i 6 forskellige farver. Affaldsspand nederst og askebæger øverst – denne kombination er et populært valg til indgangspartier i virksomheder, kontorer, banker, myndigheder og mange andre bygninger. Ligeledes er askebægeret "Tragt" hyppigt anvendt, fremstillet af stål og fås i mange farvevarianter. Denne særligt stabile version til indendørs brug, fås med en indsats til sand og galvaniseret sigte. Kombi askebægeret "Søjle" præsenterer sig i en helt anderledes form: med en ufølsom overflade, saltvandsbestanding og i et attraktivt design med diskret prægning, lås og selvlukkende låg, er dette askebæger en pladsbesparende løsning til udendørs brug. Er du på udkig efter et askebæger til ophæng på væg eller mur? Det robuste askebæger til væg i stål med pulverlakering, fås i mange farvevarianter og er inklusive vægbeslag.

Det rigtige askebæger til ethvert behov

Som alle andre askebægre er de modeller af askebægre - som tilbydes online - forskellige i form, design, materiale, farve, størrelse og volumen. Materialet skal være vejrbestandigt og rustfrit, for at kunne benyttes som et askebæger til udendørs brug. Derfor er askebægre af stål eller rustfrit stål særligt velegnede. Desuden er udendørs askebægre normalt belagt med UV bestandig maling, hvilket bidrager til et stærk og farverigt udseende. Udstyret på de fritstående askebægre varierer også afhængigt af modellen: nogle af de fritstående askebægre har et aftageligt askebæger, andre modeller er udstyret med en indsats, der kan bruges som sigte. Der kan fyldes specielt kvartssand i askebægerets opsamlingsbeholder for at minimere røg og dampe. Den praktiske indsats gør det nemt og problemfrit at fjerne cigaretresterne efterfølgende. Kombi askebægermodellerne er udstyret med både askebæger og affaldsspand – en praktisk løsning til at holde udendørs områder pæne og rene efter besøg. Ud over de fritstående askebægre, har vi også et udvalg af askebægre til ophæng. Disse modeller er også praktiske varianter, der er beskyttet mod vind, vejr, tyveri og hærværk.

luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top