Ud over fritstående askebægre kan du også finde kombi-askebægre med indbyggede affaldsbeholdere.

Luk
Filtrer & sorter

Fritstående askebægre til udendørs brug

Siden Rygerloven trådte i kraft i Danmark, kan de fritstående og/eller ophængte askebægre findes overalt udendørs. Da rygning primært foregår udenfor i særlige rygerzoner eller rygebåse. Find en masse forskellige udgaver af fritstående askebægre foran virksomheder, kontorer, indkøbscentre, supermarkeder, hoteller, restauranter og foran alle andre bygninger, hvor rygeforbuddet er aktivt. De forskellige former og modeller af askebægre til udendørs brug, bidrager til korrekt afskafning af cigaretskodder og andet skrald på en miljørigtigt måde, som ikke bidrager til forurening. I vores webshop finder du forskellige modeller af askebægre – fra tragtformede askebægre til fritstående askebægre eller askebægre til ophæng på væg – vi har det hele.

Fritstående askebægre, kombi-askebægre og askebægre til ophæng

De fritstående askebægre fås i forskellige designs. Kombi askebægeret "Basic" er et klassisk askebæger af galvaniseret stål med pulverlakering, som fås i 6 forskellige farver. Affaldsspand nederst og askebæger øverst – denne kombination er et populært valg til indgangspartier i virksomheder, kontorer, banker, myndigheder og mange andre bygninger. Ligeledes er askebægeret "Tragt" hyppigt anvendt, fremstillet af stål og fås i mange farvevarianter. Denne særligt stabile version til indendørs brug, fås med en indsats til sand og galvaniseret sigte.Kombi askebægeret "Søjle" præsenterer sig i en helt anderledes form: med en ufølsom overflade, saltvandsbestanding og i et attraktivt design med diskret prægning, lås og selvlukkende låg, er dette askebæger en pladsbesparende løsning til udendørs brug. Er du på udkig efter et askebæger til ophæng på væg eller mur? Det robuste askebæger til væg i stål med pulverlakering, fås i mange farvevarianter og er inklusive vægbeslag.

Det rigtige askebæger til ethvert behov

Som alle andre askebægre, er modellerne som tilbydes online, forskellige i form, design, materiale, farve, størrelse og volumen. Materialet skal være vejrbestandigt og rustfrit, for at kunne benyttes som et askebæger til udendørs brug. Derfor er askebægre af stål eller rustfrit stål særligt velegnede. Desuden er udendørs askebægre normalt belagt med UV bestandig lakering, som bidrager til et stærkt og farverigt udseende. Udstyret på de fritstående askebægre varierer også afhængigt af modellen: nogle fritstående askebægre har et aftageligt askebæger, mens andre modeller er udstyret med en indsats, der kan bruges som sigte. Fyld beholderen op med specielt kvartssand for at minimere røg og dampe. Den praktiske indsats gør det nemt og problemfrit at fjerne cigaretaffald efterfølgende. Kombi-askebægremodellerne er udstyret med både askebæger og affaldsspand – en praktisk løsning til at holde udendørs områder pæne og rene efter besøg. Ud over de fritstående askebægre, har vi også et udvalg af askebægre til vægmontering. Disse modeller er også praktiske varianter, der er beskyttet mod vind, vejr, tyveri og hærværk.
luk menu
Gå til top