easyfill TurnLoader

 

Ambient


det smarte reolsystem til tørvarer

easyfill TurnLoader Ambient

 

det smarte system til tørvarer

Hvad kan easyfill reolsystemet?

Reolsystemet "easyfill" er en innovativ udvikling inden for butiksindretning. Reolerne kan drejes 180 grader via et håndtag. Varerne gemmes dermed væk på bagsiden. Med dette system kan der opnås adskillige fordele inden for områderne miljø, omkostninger og omsætning. 

 
Vil du gerne vide, hvor meget man kan spare med easyfill reolsystemet?  

Kontakt os »

First In - First Out


Med easyfill reolsystemet kan FIFO-princippet udføres konsekvent og overholder salgsrækkefølgen. Det reducerer bæredygtigt afslagene for udløbne fødevarer og sænker omkostningerne til bortkaffelse.

 

Sænker arbejdsomkostninger


Det innovative drejeprincip forenkler vedligeholdelsen af hylder og minimerer den nødvendige tid. Det er ikke længere nødvendigt med en konstant fremføring af varer, for at reducere lagerhuller.

 

Øger omsætningen


Med hyldernes skrå position, glider varerne automatisk frem til fronten af hylden. Dette skaber et permanent højt varetryk, som i kombination med et højere antal af hylder, øger dit salg. 

 

Reducerer bortskaffelsen af udløbne varer


Ved at påfylde fra bagsiden af hylden flyttes produkterne med kortere udløbsdato automatisk frem til fronten af hylden. Det som udløber først, bliver dermed først taget af kunden.

 

Fremragende og bæredygtig

 
Produkter med korteste holdbarhedsdato købes først, da hylderne påfyldes fra bagsiden. Med denne smarte og innovative idé vandt easyfill en Forbundspris 2020 i Tyskland, der blev afholdt under mottoet "For godt til affaldsspanden“.
 

Erfaringer med easyfill TurnLoader Ambient

Stern
Stern
Stern
Stern
Stern
En stigning i omsætningen
ved et snuptag?


 

Princippet bag easyfill reolsystemer er lige så fornuftigt, som det er enkelt. Påfyld reolen bagfra efter FIFO-princippet. Til dette formål kan reolen drejes 180 grader. Rotationen giver adgang til bagsiden af reolen, hvor de nye vare kan påfyldes. Uden større besvær og uden at skulle flytte varerne, der allerede er på hylden. Reolsystemet easyfill Turnloader Ambient kan næsten anvendes til alle produkter i tørområdet.
 
Hyldepladsen i detailhandlen byder på konstant optimeringspotentiale. Den faldende produktivitet af pladsen og ønsket om det bredest mulige sortiment komplicerer processen for optimering.

Temaet facing spiller en afgørende rolle i optimeringen af varehylden, som er princippet med at skubbe produkter frem på hylden. I TurnLoader Ambient reolsystemet kan flere hylder anvendes, vha. den innovative beklædning, i sammenligning med standardreoler. Dette maksimerer præsentationsområdet for dine produkter, så man kan tilbyde flere produkter uden at skulle udvide reolernes standflade.
Salgsposition for EasyFill
Salgsposition
Rotation på EasyFill reolsystemer
Rotation
Påfyldningsposition for EasyFill reolsystemer
Påfyldningsposition
EasyFill Reolsystem mål
Reolerne fås som et komplet easyfill system eller kan eftermonteres på eksisterende reoler til tørvarer, fra de mest almindelige producenter som StoreBest, Umdasch og Wanzl. Hertil skal højden på hylden mindst være 1600 mm, som skal overholdes. 

Tilpas hylder fleksibelt til dine produkter. For at maksimere salgsarealet, kan du placere flere produkter med samme højde på samme hylde. Dette reducerer afstanden mellem produktet og den næste hylde. Så du har mulighed for at indsætte flere hylder. 

Med den skrå placering af hylderne glider varerne automatisk frem til fronten af hylden. Frontstoppere i fire forskellige højder holder de forskelligartede produkter sikkert fast på hylden.

For at sikre en sikker stand skal reolsystemet fastgøres til væg, når det monteres individuelt. På trods af vægmonteringen, kan du fleksibelt integrere easyfill TurnLoader Ambient systemet i dit rumdesign.

Løsningen til fri placeringen i rummet er back-to-back montering. Reolenheden giver således hinanden gensidig stabilitet. Hvis det ønskes, kan der opstilles en yderligere reolenhed som hovedgærde i hver ende.
Butikschef Jens Jänecke 

EDEKA filialen i Adendorf ledes af Jens Jänecke, som sammen med sit team på omkring 112 medarbejdere driver filialen med 4200 km2 butiksareal.


Hvad er fordelene ved easyfill?

"Vi ser afgørende fordele ved brug af easyfill reolsystemet. [...] Vi ser en fremragende produkttilstedeværelse, som betyder at produktet altid er i front for forbrugeren. Det er oplyst godt og produktmarkedføringen kommer godt til kende.“ 
 
Hvilke produktgrupper er easyfill reolsystemet egnet til?

"Systemerne fra easyfill egner sig til meget forskelligartede produkter. Fordelene er altid de samme. Det betyder at produkttilstedeværelsen, friskheden, de lavere nedslag, den nemme håndtering i princippet er handlekraftige til friskvarer samt til dåseøl."


Kan en investering i easyfill reolsystemet betale sig?

"Naturligvis er easyfill systemet en investering og bør undersøges nøje før implementering. Vi er blevet positivt overraskede, og fra mit synspunkt kan man uden tvivl se, at investeringen betaler sig inden for et år."

Overblik over dine fordele

 • velegnet til næsten alle produkter fra tørvaresortimentet
 • forenkler vedligeholdelsen af hylderne
 • sparer omkostninger
 • opnår altid fuld varefront
 • moderne udseende
 • forbedring af indkøbsoplevelsen
 • tidsbesparende ved påfyldning af varer
 • højere produktivitet
 • mindre madspild
 • fleksible opsætningsmuligheder 
 • fremtidssikret løsning

Fuld varefront
Hylderne er anbragt i en vinkel på 8 grader. Konventionelle reolsystemer kan - afhængig af monteringen - ca. rumme 6 hylder i et system. easyfill reolløsninger skaber mere.

Den ledige plads, som er beregnet til genopfyldning, fjernes ved påfyldning fra bagsiden. Hyldehøjden kan tilpasses optimalt til varerne. Derved reduceres afstanden automatisk til næste hylde og der kan dermed indsættes flere hylder i systemet.
Kunder griber ud efter det produkt der står forrest på hylden, med den korteste holdbarhedsdato. Som følge af hyldernes skrå placering. Varerne glider frem til forreste del af hylden. En fordel som konventionelle varereoler uden ekstra push-systemer ikke kan drage fordel af.
Kunderne køber ofte fødevarer i supermarkedet med den seneste udløbsdato. For at finde disse produkter, skal de rode hylderne igennem for at finde dem. Der opstår en generelt rod og fødevarerne med en kortere udløbsdato ender bagerst på hylden. Så det sker, at disse varer udløber før de bliver solgt.
Reolsystemet easyfill arbejder mod dette. I ovenensstemmelse med FIFO-princippet påfyldes de nye produkter fra bagsiden. Dermed skubbes produkter med en kortere udløbsdato automatisk frem på hylden, mens produkter med en længere udløbsdato placeres bagerst. Det som er ved at udløbe står nu forrest på hylden og vil blive taget først af kunden. Med den lave højde til næste hylde, er det ikke længere muligt at rode rundt. Med det bæredygtige reolsystem med FIFO-salgsprincip, har easyfill i år 2020 modtaget Forbundsprisen "For godt til affaldsspanden" i Tyskland.

Kontakt os

Har du spørgsmål?

Vi rådgiver dig gerne:

Kunderådgiver
Din kunderådgiver
Torben Søgaard
 

Danmark

Med afsendelse af dataene accepterer du, at du har læst og forstået Databeskyttelseserklæring og accepterer, at disse indsamles og lagres elektronisk. Dine data vil udelukkende blive anvendt til dette formål.
 
luk menu
Gå til top