Luk
Filtrer & sorter

Det perfekte messeudstyr til din virksomhed

Bannerdisplays, reklamesøjler eller beachflag er populært og effektivt messetilbehør til at udstyre din messestand perfekt. Kvaliteten af udstyret er et top kriterium for at sikre, at de besøgende stopper op og bliver hængende ved din stand.

I vores webshop finder du det komplette udvalg af eventartikler. Fra mobile messestande til særligt fleksible messesystemer til ultramoderne LED skranker eller klassiske messestole.

Bestil det rigtige messetilbehør online. Og sørg for et ensartet udseende ved dit næste arrangement. Vi hjælper dig gerne med at udforme et koncept, hvis du skulle være i tvivl om dette.
Kategoriebanner_Messe_und_Events_DK

Eventartikler til arrangementer og messer af enhver art

Planlægger du en særlig begivenhed eller er du igang med at planlægge den næste messe? Så er det nu det helt rigtige tidspunkt. Sørg for at vælge det rigtige eventtilbehør og messeudstyr.

Skal det planlagte event finde sted inden- eller udendørs? Er der behov for paraplyer, telte eller endda hele messepavilloner? Hvilken slags messediske eller reklameskranker har du egentlig behov for til din messestand? Vi har et stort udvalg af eventtilbehør til rådighed for optimal præsentation af din virksomhed. 

Alene inden for messevægge kan du vælge mellem en lang række forskellige modeller. Foldevæggen "360" med trykbare paneler kan f.eks. trykkes på begge sider og fås også i tre forskellige størrelser.

Eller har du behov for en komplet messestand, som et Pixlip Go system? Systemet overbeviser med sin mobilitet og tiltrækningskraft, som med sine integrerede LED moduler tiltrækker opmærksomhed fra potentielle kunder på afstand.
 

Alsidig og varieret – alle typer af messeudstyr

Drag nytte af vores tilbud i vores webshop og sammensæt et attraktivt messekoncept. Opdag vores store foldesystemer, alsidige messemøbler, messesæt eller særlige sæsonartikler.

Vi tilbyder dig et alsidigt og varieret udvalg af messetilbehør og -udstyr. Alt for en inspirerende og fascinerende præsentation af din virksomhed.

Stol på udstyr af høj kvalitet og effektive eventsudstyr fra VKF Renzel. Vi kan udstyre dine artikler med individuelt tryk. Kontakt os, vi rådgiver dig gerne!
luk menu
Gå til top