FreeOceanTex

Reklamebanner af SEAQUAL® GARN

freeoceantex-thumbnail

FreeOceanTex


Reklamebanner af SEAQUAL® GARN

Hvad er FreeOceanTex?

 
FreeOceanTex er et tekstil, der udelukkende er fremstillet af genbrugsplast og genanvendt polyester. Det indeholder 62 % SEAQUAL® GARN og 38 % genanvendt polyester. Dette kvalificerer FreeOceanTex som et produkt af 100 % genanvendt forbrugsaffald.
Made with Seaqual Garn

SEAQUAL® GARN gør det muligt - fra plastaffald til banner


Hvert år ender op til 12 millioner tons plastaffald i havene. Dette har naturligvis konsekvenser for miljøet. SEAQUAL® INITIATIVET indsamler affaldet i havet og på strandene med henblik på genanvendelse og genbrug. Der kan fremstilles nye produkter af det genanvendte affald, f.eks. SEAQUAL® GARN af høj kvalitet. Det skaber bæredygtige produkter af eksisterende materialer og sparer på ressourcerne. Med indførelsen af FreeOceanTex i vores sortiment, som er fremstillet af 62 % SEAQUAL® GARN, tager vi endnu et skridt i den bæredygtige retning.
 
SEAQUAL® GARN gør det muligt - fra plastaffald til banner

Hvert år ender op til 12 millioner tons plastaffald i havene. Dette har naturligvis konsekvenser for miljøet. SEAQUAL INITIATIVET indsamler affaldet i havet og på strandene for at genbruge og genanvende det. Der kan fremstilles nye produkter af det genanvendte affald, f.eks. SEAQUAL® GARN af høj kvalitet. Det skaber bæredygtige produkter af eksisterende materialer og sparer på ressourcerne. Med indførelsen af FreeOceanTex i vores sortiment, som er fremstillet af 62 % SEAQUAL® GARN, tager vi endnu et skridt i den bæredygtige retning.

Vores FreeOceanTex produkter

Reklamebanner FreeOceanTex

✓ 100 % genanvendt polyester (62 % SEAQUAL® GARN)
✓ Sublimationsblæk certificeret efter OEKO-TEX Klasse 2
✓ Understøtter Seaqual
® Initivativet
✓ Hvert banner er udstyret med et Seaqual
®-certificeringsnummer

Til produkt

Hvad er SEAQUAL® INITIATIVET?


SEAQUAL® INITIATIVET er et fælles initiativ af fiskere, miljøbeskyttelsesorganisationer, forskere og private grupper, som samler affald sammen - på strande, floder og i havet. Det indsamlede affald sorteres, renses og genanvendes af partnervirksomheder. Det forarbejdede havaffald bliver derefter omdannet til SEAQUAL® MARINE PLAST. Det endelige plastgranulat kan f.eks benyttes til at fremstille SEAQUAL® GARN.

Formålet med SEAQUAL® INITIATIVET er, at reducere forureningen af havene og kysterne. Plastaffald fra havet genanvendes og udnyttes til gode formål.

Fordele SEAQUAL® GARN

af 100 % genanvendt materiale

Lavere CO₂-emissioner

Ressourcebesparende

Sporbarhed af anvendte materialer

Samme egenskaber som konventionelt garn

 
SEAQUALINITIATIVE_Image0007

Indsamling af affald

Affaldet indsamles i havet og på strande.

SEAQUALINITIATIVE_Image0004

Sortering af plast

Plastaffaldet sorteres, renses og genanvendes.

SEAQUALINITIATIVE_Image0006

Producering af granulat

Granulatet forarbejdes bl.a. til SEAQUAL® GARN.


luk menu
Gå til top