Loftophæng "Madrid" inkl. stålkabel og øjer

Varenummer: 12.0440.13
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • loftsophæng fremstillet af aluminium og akryl
  • fremmer orientering og gennemsigtighed
  • tydelig og ensartet skiltning
  • fastgørelse med stålkabler og øjer
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Loftskiltet "Madrid" er et attraktivt loftophæng, som kan være en enorm orienteringshjælp i din virksomhed. Vores skilte anvendes i offentlige bygninger, lufthavne og hospitaler. Der kan vises forskellige anvisninger eller oplysninger på den dobbeltsidede overflade. Indskriften på loftsophænget foregår ved hjælp af selvklæbende bogstaver af folie eller ved digitaltryk.

Når du har modtaget skiltet, kan det ved hjælp af monteringsvejledningen fastgøres til anvendelsesstedet på ingen tid. Leveringen omfatter stålkabler og øjer, som skiltet hænges op med fra loftet. Selve skiltet er fremstillet af sølvfarvet anodiseret aluminium og akryl. Med ydre mål på 596,5 x 150,5 mm (B x H) giver loftskiltet et stort præsentationsområde.

Med vores loftophæng "Madrid" kan du skabe ensartet skiltning i din bygning. Med den individuelle indskrift eller tryk, kan skiltet tilpasses til din virksomheds image. Artiklen enkle udseende af høj kvalitet byder på en perfekt ramme til bogstaver og tryk.

Vælg loftskiltet "Madrid" til ensartet skiltning i din bygning eller virksomhed. Med den dobbeltsidede anvendelse og den centrale placering i loftet, bliver skiltet opfattet bredt og taget imod med stor taknemmelighed.

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
luk menu
Gå til top