Luftrenser "LR 80 WIFI+" med H14 Filter

Varenummer: 10.0537.34
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % real reviews
 • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Bedøm nu ({{ overallReviewCount }}) BedømmelseBedømmelser
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

 • moderne luftrenser med Hepa-filter H14
 • renser op til 800 m³ luft i timen
 • til rum på op til 96 m²
 • 2 års producentgaranti
 • lydstyrke 20 - 66 dB afhængigt af ydelsesniveau
 • kan betjenes via app
 • med påmindelse om filterskift
 • mobil brug pga. hjul muligt
 • bekæmper effektivt corona-smitte
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Lav støjforurening

Støjemission er 20 - 66 dB afhængigt af ydelsesniveauet

Luftkvalitetsdisplay

Den meget følsomme partikelsensor kontrollerer luftkvaliteten i realtid og viser resultatet på en LED skinne

Flertrinsfiltre med høj ydeevne

5-trins filtersystem filtrerer 800 m³/t luft ud af rummet via dobbeltsidede HEPA filter H14

Kan justeres i forskellige tilstande

Kan indstilles til enhver anvendelse med MANUEL, AUTO, TOPSPEED og NIGHT 

Omfattende features

Kan anvendes med WiFi funktion, manuelt touchdisplay, infrarød fjernbetjening, automatisk tilstand eller app

Praktisk i anvendelse

Lille størrelse, lav vægt og udstyret med hjul for at lette håndteringen

2 års garanti fra producent

Til rum på op til 96 m²

Brug luftrenseren enkeltvis eller kombiner flere enheder til brug i større lokaler

Filtrerer op til 99,995 % af partikler

ved en partikelstørrelse på 0,26 µm


Den mobile luftrenser "LR 80 WIFI+" med H14 filter forbedrer i høj grad luften indendørs. Det kan være med til at reducere risikoen for infektion med virus i lukkede rum. Desuden reducerer luftrenseren koncentrationen af skimmelsporer, husstøv, pollen, vira, bakterier og lugte i luften.

Luften i rummet renses ved hjælp af et Hepa filter (high efficiency particulate air). Som ikke kun suger grovkornede partikler ind, men sikrer også at de mindste skadelige stoffer filtreres ud af luften. Partikler med en størrelse på 2,5 mikrometer registreres ikke kun, men filtreres også. Desuden tælles antallet af filtrerede partikler og som derefter illustreres på displayet.
Luftrenser LR 80 WIFI+ HEPA Filter H14
Vores luftrenser "LR 80 WIFI +" tilbyder dig langt mere end de sædvanlige fordele og funktioner ved en luftrensningsenhed.

Det moderne touchdisplay og de manøvredygtige hjul, gør enheden specielt attraktiv. Med de mobile anvendelsesmuligheder og den nemme håndtering anbefaler vi "LR 80 WIFI+" til forskellige brancher. Med et avanceret touchdisplay og en smal lysbjælke er luftkvaliteten altid synlig for din tryghed.

Oplev luftrenseren "LR 80 WIFI+" som en mobil og højtydende luftrenser til din arbejdsplads. Betjen enheden via fjernbetjening, touchdisplay eller app, og forbedr din luftkvalitet indendørs.
Sammenlignet med andre luftrensere skiller vores produkt sig ud med sit attraktive udseende og innovative touchdisplay. Som er indbygget i toppen af enheden og byder på et godt overblik og en enkel betjening.

Tænd/sluk-knappen er placeret øverst til højre på enheden. Efter start fylder en partikelangivning det meste af skærmen. Dette viser, hvor stor partikelbelastningen er i den indsugede luft. Dette tal er defineret i forhold til kubikmeter i lokalet.

Den målte forurening af luften med støv, pollen eller virus illustreres visuelt via en smal LED bjælke. Alt efter hvor meget eller lidt luften skal renses, skifter lysdioderne farve. Dermed kan forureningen i luten også ses på en vis afstand. Når luftkvaliteten er optimal, bliver lysdioderne blå.

Fremragende luftkvalitet

Luftrenser LR 80 WIFI+ Luftkvalitet fremragende

God luftkvalitet

Luftrenser LR 80 WIFI+ god luftkvalitet

Moderat luftkvalitet

Luftrenser LR 80 WIFI+ Moderat luftkvalitet

Dårlig luftkvalitet

Luftrenser LR 80 WIFI+ dårlig luftkvalitet
De justerbare indstillinger for luftrenseren er placeret direkte over det antal partikler, der vises på displayet. Vælg den relevante tilstand ved hjælp af knappen 'Mode' (Tilstand). I automatisk tilstand tilpasses enhedens filterydelse til det målte antal af partikler. I dvale- eller tophastighedstilstand er filterets ydeevne fast og styres ikke af sensoren.

Vil du administrere luftrenseren manuelt? Knappen 'Air Speed' giver dig mulighed for dette. Her kan du præcist definere luftrenserens ydeevne og aflæse den på touchdisplayet.

Ved denne type betjening er den intelligente betjening med sensor deaktiveret. Filterets ydeevne er udelukkende defineret af din indstillede tilstand.

Desuden giver touchdisplayet mulighed for at indstille en børnesikring eller en timer til 1-12 timer. Derudover illustrerer displayet en filterskærmslampe, som indikerer så snart filteret skal udskiftes. 

Gennem det interaktive display kan du aktivere WiFi funktionen ved at holde knappen 'Mode' nede. Dette giver mulighed for at betjene luftrenseren via din smartphone. Luftrenseren kan således betjenes til hver en tid betjenes bekvemt fra din smartphone, forudsat at begge bruger samme WiFi.

En anden mulighed for betjening er med en infrarød fjernbetjening, der følger enheden. Også her har du adgang til at indstille de forskellige tilstande eller betjene dem manuelt. Fjernbetjeningen giver adgang til næsten alle displayets valgmuligheder. Det er et praktisk alternativ til betjening af luftrenseren.

De mange muligheder for at betjene luftrenseren giver dig mulighed for at tilpasse den nøjagtigt til dine behov. Vælg mellem de forskellige muligheder eller forpligt dig til en. Oplev de mange indstillinger til dit anvendelsesområde.
For at rense luften, skal støv og andre partikler filtreres ud af luften. Det meste af tiden er disse komponenter ikke synlige i luften og bliver næsten ikke bemærket. Vores artikel "LR 80 WIFI+" filtrerer partikler med en størrelse på 2,5 mikrometer (OM 2,5) fra luften. Som foregår ved at suge de enkelte stoffer samt aerosoler ud af luften.

Luftrenseren suger luften ind via sidepanelerne. Luften passerer gennem forskellige filtre, som hvor især er egnede til at filtrere visse komponenter i luften fra. Efter udrensningen sendes den rensede luft tilbage i rummet fra toppen af enheden. For at opnå det bedst mulige resultat, skal luften kunne cirkulere omkring luftrenseren.

Luftrenseren er udstyret med 5 filtretrin

 • Aluminiumfilter (kan vaskes)
 • Ioniseringsfilter 20 millioner ioner/m³
 • Antibakterielt filter
 • Aktivt kulfilter
 • Højeffektivt Hepa-Filter H14 med selvsteriliserende effekt

Sådan opsætter du din luftrensningsenhed

 • Placér luftrenseren i overensstemmelse med de anbefalede afstande til væg
 • Fjern sidepanelerne og læg filtercoveret til side
 • Fjern plastikindpakningen fra Hepa filteret
 • Udskift filteret og sæt sidecoveret på igen
 • Start luftrenseren op via fjernbetjening, touch, display eller App
Luften i rummet passerer gennem de forskellige filtre et efter et. Gennem den laterale indsugning når luften først frem til det vaskbare aluminiumsfilter, som findes på begge sider. De første grovkornede partikler bliver fandet på dette forfiltergitter fremstillet i aluminium. Yderligere grovkornede partikler falder fra i det efterfølgende lag af forfiltre.

Yderligere grovkornede komponenter i luften "opfanges" af ioniseringsfilteret, før luften når frem til det antibakterielle filter. Her filtreres ultrafine partiker som f.eks. fint støv ud fra luften. Blandt disse er organiske forbindelser, som vi nornalt ville indånde.

Det efterfølgende lag af aktivt kul fjerner gasser og lugte. Dermed befrier luftrenseren også dit kontor eller mødelokale for ubehagelige lugte. Den selvsteriliserende effekt af det effektive Hepa H14 filter beskytter filtrene og forhindrer aflejringer. Når den rensede luft har parsseret alle fem filtretrin, blæses den tilbage i toppen af luftrenseren.

Det er almindelig kender, at luftfiltre med H13 eller H14 kan filtrere virus fra luften. Dermed bidrager de til den generelle sundhed i samfundet. Allergikere kan også drage fordel af en luftrensningsenhed.

Enheden opfanger også allergener fra luften, som hår fra dyr eller pollen. På denne måde kan du skabe et behageligt arbejdsmiljø for allergikere på din arbejdsplads.
Oversat fra engelsk står udtrykket HEPA betegnelsen for et meget effektivt partikelfilter. Der er tale om partikelfilter, som filtrerer mere end 99,9 % af alle støvpartikler fra luften. De filtrerede partikler er større end 0,1 - 0,3 mikrometer. Disse omfatter aerosoler, bakterier, pollen, røgpartikler, vira, forskellige slags støv og mideæg

Sammenlignet med andre filtre, er et partikelfilter i stand til at filtrere selv de mindste partiker fra luften. Et sådant filter består af forskellige filterniveauer. Det er en artikel, som skal udskiftes efter længere tids brug. Der skelnes mellem Hepa H13 og Hepa H14 filtre.

Vores luftrenser "LR 80 WIFI+" har et effektivt H14 partikelfilter, der filtrerer 99,995 % af alle støvpartikler ud af luften. HEPA filteret er tilsæt særlige materialer, der kan opnå en effektiv sterilisering og reducerer skader på filteret. Støjemissionen fra luftrenseren er 20 - 66 dB.
Du kan understøtte luftrenserens funktion ved omhyggelig håndtering og lejlighedsvis rengøring. Den omhyggelige behandling af filtrene er afgørende for dette. Ved at fjerne sidepanelerne, kan du få adgang til både forfilteret og Hepa filteret.

Enheden giver dig bedsked, så snart et af filtrene ikke længere fungerer optimalt. Beskeden illustreres ved, at knappen 'Filter Screen' blinker på touchdisplayet. Et flimrende rødt lys indikerer, at forfilteret skal renses. En konstant tændt lampe indikerer, at Hepa H14 filteret skal udskiftes.

Afhængigt af brugsintensiteten kan der samle sig støb på forfilteret. Dette kan påvirke effektiviteten af luftrensningen. For at modvirke dette anbefalder vi, at forfilteret rengøres hver 2. til 3. måned. Du kan rense forfilteret med et støvtæppe eller under vandhanen og derefter udskifte det.

Det multifunktionelle Hepa H14 filter skal udskiftes ca. hver 6. måned, afhængigt af enhedens brug. Du vil modtage en automatisk påmindelse om filterudskift, så snart det er tid til det. Dette gøres ved at fjerne det gamle Hepa filter og sætte det nye filter i igen.

Fjern sidepanelerne og forfilteret for at få adgang til de to H14 filtre. Udskiftningen sker på meget kort tid, og enheden er klar til at starte igen umiddelbart efter.

Den rene luft udledes gennem toppen af enheden. Hvis du fjerner låget, har du også mulighed for at rense støv fra anionfilteret. Luftrenseren kan rengøres med en fugtig klud - aldrig med vand.

Video

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
 • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Har du allerede købt produktet? Hvad synes du om det?

luk menu
Gå til top