Mobil reklametrailer TPV 750

Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • mobil og fleksibel reklame på udendørs områder
  • individuelt trykt, hurtigt udskiftelig reklamepresenning
  • stedsuafhængig brug med stor reklameeffekt
  • med 635 kg lasteevne til transport af varer
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Oplev vores robuste og pålidelige reklametrailer! Den medfølgende presenning kan trykkes med dit individuelle motiv og sørge for effektiv reklame på udendørs områder. Brug det mobile reklamemedie til transport af varer eller specifikt på lokationen ved events, festivaler, byfester og andre begivenheder. Skift trailerens placering efter behov, og bliv altid i kundens synsfelt!
Med en lastevægt på 635 kg og et rummeligt indvendigt rum byder traileren på plads nok til sikker og effektiv transport af dine varer. Sænkekanten sørger for, at din last er godt beskyttet og forbliver på plads under transporten. Traileren leveres med tre års MOT fra registreringsdatoen. Den har også et 13-polet elstik, som gør det nemt at tilslutte den til dit køretøj. Traileren er uden bremser.

Gør effektivt kunderne opmærksomme på din virksomhed og services direkte på lokation. Uanset om du reklamerer for kommende arrangementer, din restaurant i nærheden eller din håndværksvirksomhed - den store reklameeffekt af mobile reklametrailere kan bruges til en bred vifte af brancher!

NB! En gaffeltruck er absolut nødvendig ved levering af reklametraileren. Hvis det ikke er muligt, kan der arrangeres forsendelse med lastbil inkl. gaffeltruck mod et ekstra gebyr. Kontakt os venligst. Hvis der hverken er en gaffeltruck til rådighed på stedet eller er arrangeret en levering med en gaffeltruck, vil eventuelle ekstraomkostninger blive opkrævet for en ny levering.

Bedømmelser

Bedømmelser

{{ review.oxfname }} har bedømt:
Bedømmelse for vare:
svar:

Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
Der er ingen anmeldelser af denne vare.

Varianter

Varianter Version Varenummer Art.-nr. Pris
uden presenning uden presenning 15.0317.5 8.110,00 DKK* til varen »
med presenning med presenning 15.0317.6 13.045,00 DKK* til varen »
luk menu
Gå til top