Luk
Filtrer & sorter

Realisering af dine målsætninger

Udendørs reklame (Out of Home Media) kan placeres på mange forskellige lokationer. Bannerreklamer, telte eller diverse displays til Point of Sale fra området reklameteknologi. Vi tilbyder attraktive produkter til dit anvendelsesområder. Udnyt potentialet ved udendørs reklame og skab målrettet opmærksomhed.

Hos os kan du nemt designe din egen definition af udendørs reklame og bestille direkte online. Den største udfordring er, at finde det rigtige produkt til din virksomhed og den påtænkte anvendelsesformål. Målet er at henlede opmærksomheden direkte på reklamebudskabet. Overordnet set kan man forfølge forskellige målsætninger.

Med udendørs reklame kan man øge kendskabet til din virksomhed og anbefales blandt andet for at henvende sig til specifikke målgrupper. Da denne type af reklame kan findes overalt, tiltrækker den sig særlig stor opmærksomhed. Uanset om din reklame bliver bemærket direkte eller bare tilfældigt at nogle få forbipasserende - har det en stor indflydelse.

Fodgængerzoner eller byggepladser og mure på travle gader er ideelle lokationer til forskellige Out of Home medier. De er centrum for det offentlige liv og tiltrækker derfor særlig stor opmærksomhed. Samtidig er disse lokationer utroligt populære og de besøgende bliver konfronteret med et stort antal af reklamer. Det er derfor vigtigt at skille sig ud fra mængden.

Der er mindre konkurrence i de mindre besøgte områder. Her er der fokus på at fange opmærksomhed fra de forbipasserende og de potentielle kunder. Vi har et bredt udvalg af reklameløsninger til udendørs reklame, som kan opfylde specifikke behov.

Reklame på udendørs områder er ikke defineret af størrelse, montering eller anvendelsesområde. Reklamer er mere fleksible og anvendelige, end noget andet. De forskellige formater, typer af montering samt anvendelsesområder åbner op for uanede muligheder for din reklame.

Området af Outdoor Reklame strækker sig fra City Light plakater til cykelstativer og forskellige bannerdisplays. De diverse artikler kvalificerer sig med deres vejrbestandige egenskaber, hærværksbeskyttelse og høje kvalitet. Derudover har vi også et udvalg af oplyste artikler til reklame døgnet rundt.

Det er ikke muligt at målrette reklamer i det offentlige rum, specifikt mod visse modtagerne. De er nødt til at bortfiltrere kunder fra alle mennesker, der uundgåeligt ser den gennem den indledende "kontakt".

Mobile reklamemedier inden for udendørs reklame

Valget af reklamemidler til udendørs brug bidrager til den målrettede effekt af dine reklametiltag. Mange tænker først og fremmest på store plakater, når de tænker på udendørs reklame. De tænker på den gode gamle reklamesøjle eller endda storstilet reklame med bannere på hele bygningsfacader.

Dog har mindre og mere effektive reklameflader, som er fleksible og billigere, nu også fundet sin plads. Her er branding, dvs. genkaldelse af reklameindhold fra andre kampagner, et af de vigtigste fokuspunkter.

De anbefaldes at anvende mindre reklameflader pga. deres hurtige tilpasning og høje mobilitet. Sammenlignet med store bannerdisplays eller faste reklamesøjler, er de hurtige at opsætte og nedtage. Reklameindholdet kan udskiftes med kort varsel og det er lettere at omarrangere reklamemidlerne.

A-skilte er et godt eksempel på dette. Disse A-stativer kan foldes sammen og gemmes væk for at spare plads. De står praktisk talt i vejen for kunden og kræver rent motorisk opmærksomhed fra kunden. Med et iøjnefaldende og skræddersyet reklamebudskab, kan de være et utroligt effektivt reklamemiddel. Hos os finder du både vind- og vejrbestandige A-skilte samt fortovsdisplays.

Flag og beachflag er især almindelige at finde foran butikker. Bannere er derimod ofte fastgjort til gitre, hegn og facader. Klassikeren blandt reklamemedier med ekstra fordele er cykelstativer. De anbragte skilte bliver altid betragtet med en følelse af taknemmelighed.

Telte, pavilloner eller parasoller i restaurationsbranchen eller ved arrangementer har en lignende effekt. De opfattes ikke som reklamemedier, men tjener et formål. De placerede reklamebudskaber finder derfor lettere vej til den målrettede forbruger.

Mobile produkter som reklameanhængere er ideelle til kortvarig promovering. Disse er især almindelige til firmafester, ved ophørsudsalg eller på messer. Henled opmærksomheden fra et stort antal af mennesker på din reklame i løbet af meget kort tid. Potentialet udnyttes dermed fuldt ud ved ethvert event og enhver kampagne.

Som du kan se, er vores mulighed vidtrækkende. Vi leverer ikke kun grundudstyret, men er også i stand til at udstyre dig komplet. Vi har også et stort antal af tilbehørsartikler til rådighed. Lad os rådgive dig om, hvordan du realiserer en perfekt implementering. Vi er din pålidelige partner til digitalt udstyr med storskærme, samt også til analoge medier. 

 

Reklamemidler med høj synlighed

Reklame på udendørs områder er velegnet til iøjnefaldende og storfladet præsentation. Reklamemedierne tiltrækker sig opmærksomhed fra lang afstand. Som derfor sørger for attraktive reklamebannere og tiltalende reklameflader, hvor størrelsen og placeringen af den udendørs reklame er afgørende.

Et af kendetegnene ved Outdoor Promotion er fleksibiliteten i anbringelsen. Reklamebannere kan placeres på husmure, på frie overflader eller i afgrænsede områder vha. bannerrammer. Bannerramme-systemerne kan nemt fremhæves med spotlights eller facadelys.

Reklamebannere har deres helt egen reklameeffekt i det offentlige rum. Systemerne tages i brug ved trafikerede veje, som facadereklame eller i fodgængerzoner. Statisk testede konstruktioner sørger for en sikker stand, der ikke bringes i fare af vind eller vejr.

Attraktive skilte er også en del af udendørs markedsføring. Skiltene markerer indgangen eller lokalerne til virksomheder såvel som byggepladser eller offentlige faciliteter. Takket være vores eget trykkeri kan vi hurtigt producere reklameskilte, reklamefolier og meget mere med tryk.

Den høje synlighed af vores reklamemedier og deres brugervenlighed ved udskiftning af bannere gør især, at systemerne populære. På den måde kan bannerreklamer også være tidssvarende og foranderlige. De passende bannere med tryk fås også i vores webshop.

Nå ud til en bred vifte af mennesker med en aktiverende udstilling vha. de forskellige former for udendørs reklame. Ud over plakater og permanent reklame, har vi det rette udstyr til mange andre former for udendørs reklame. De ovenfor beskrevne bannersystemer bruges eksempelvis til permanent promovering.

Inden for områder ambient media forsyner vi dig med mobile løsninger. Med digitale A-skilte og infosøjler kan reklameindholdet planlægges på forhånd. De digitale displays tiltrækker sig særlig opmærksomhed fra forbipasserende. I modsætning til analoge reklamemedier byder digitale løsninger på mulighed for, at afspille mere indhold på samme tid.

Udendørs reklame som del af dit virksomhedsudstyr?

Udendørs reklame tages nogle gange i brug midlertidigt, men også langsigtet i nogle tilfælde. Det giver ikke kun mulighed for at realisere forskellige reklameformål. Out of Home Media kvalificerer sig til at blive en integreret del af dit virksomhedsudstyr.

Produkter som cykelstativer, beachflags eller firmaskilte bliver hurtigt en del af dit indgangsområde. Disse og mange andre artikler sørger for en permanent opgradering af din virksomhed. Dette har ikke kun en positiv effekt på salgsfremme, men forbedrer også din virksomheds omdømme og image.

Ved implementering af udendørs reklame øges kendskabet til din virksomhed. Udstyret med flag eller udendørs pyloner er din virksomhed synlig på lang afstand. Reklamen bliver dermed en slags vejviser, der giver kunderne mulighed for at orientere sig. Kundegrundlaget og din succes kan dermed udvides.

Brug udendørs reklame som en permanent forbedring eller som blikfang ved særlige events. Den opmærksomhed som vores produkter tiltrækker, kan bruges til mange formål. Ved midlertidig brug spiller mobiliteten af artiklerne en større rolle.

Løft din præsentation til et nyt niveau med unik reklame på udendørs områder. Reklamér succesfuldt for tilbud, services eller events. Henvend dig til specifikke kundegrupper eller til den brede offentlighed. Forfølg dine reklamemål uden begrænsninger. 

Vi leverer passende kvalitetsprodukter til perfekt implementering!

Med 30 års erfaring inden for salgsfremmende løsninger står vi til rådighed med kompetent rådgivning og support. Mange af vores produkter kan tilpasses med dit logo eller slogan. Takket være vores egenproduktion af mange produkter, er det også muligt at fremstille skræddersyede produkter. Det får dine produkter til at skille sig ud fra standarden og øger reklameeffekten.
 

Anvendelseseksempler

Bannerrammer til permanent reklame på udendørs områder

Bannerrammer til effektiv udendørs reklame

Outdoor trafikreklame med cykelstativer

Udendørs reklame i transportsektoren
luk menu
Gå til top