Tiltræk dine kunders opmærksomhed med den rigtige udendørs reklame. Der findes forskellige former for udendørs produkter tilpasset dit behov. Nedenfor finder du forskellige produktkategorier, som vi håber du kan finde inspiration fra.
Luk
Filtrer & sorter

Udendørs reklame til din virksomhed

Reklame på udendørs områder (Out of Home Media) kan placeres på forskellige områder og facader. Bannerreklame, telte eller displays til dit salgssted. Vi tilbyder attraktive løsninger til dit anvendelsesområde. Brug potentialet i udendørs reklame og skab opmærksomhed for dit brand.

Med udendørs reklame kan opmærksomheden omkring din virksomhed øges. Vi anbefaler udendørs reklame til adressering af specifikke målgrupper. Da denne type reklame kan findes overalt, tiltrækker den stor opmærksomhed. Uanset om din reklame påvirker potentielle kunder bevidst eller ubevidst – kan det give en positiv effekt på dit salg.

Fodgængerzoner, byggepladser eller facader byder på ideelle placeringer af forskellige medier. De er centrum i det offentlige rum og skaber derfor særlig opmærksomhed og du kan skille dig ud fra mængden.

Med udendørs reklame har du mulighed for fleksibelt at udskifte dit reklamebudskab, udskift dit banner eller lignende med forskellige formater og farver.

Området for udendørs reklame spænder fra cykelstativer til plakater, banner, stander, rammesystemer og flag, der fortæller om din virksomhed eller det næste lokale event. Afhængigt af dit behov findes der vind- og vandbestandige produkter, produceret i materialer af høj kvalitet.

Mobile reklamemedier - flytbar udendørs reklame

Valget af mobile reklamer i de udendørs områder, bidrager til en målrettet reklameformidling. Samtidig letter det håndteringen af produkterne for dine kollegaer, og giver mulighed for fleksibel anvendelse. En gadestander, kridttavler eller A-skilt er et godt eksempel på dette. Et A-skilt kan foldes og opbevares for at spare plads, og er et effektivt reklamemedium til at fange kunders opmærksomhed udendørs.

Beachflag er især anvendelig foran butikker. Bannere monteres derimod ofte på hegn og facader. Telte, pavilloner eller parasol har en lignende effekt for restauranter eller til begivenheder. De opfattes ikke som et reklamemedium, men tjener mere et godt formål som læ og skygge fra varme og sol. Kridttavler og informationssøjler er ideelle til yderligere information til kunder om produktnyheder, menuer, vejvisning eller dagsplaner.

Mobile produkter er ideelle til kortvarig reklamering. Dette sker primært på kræmmermarked, festivaler eller messer, hvor du hurtigt og effektivt kan tiltrække folks opmærksomhed med brug af vores udendørs reklameudstyr.

Som du kan se er dine muligheder mange. Vi leverer ikke kun det grundlæggende udstyr, men har også stort udvalg af tilbehør til udendørs reklameudstyr. Lad os rådgive dig om, hvordan den perfekte implementering kan realiseres.
 

Permanent udendørs reklame

Reklamebanner kan opsættes på husvæg, indgangsparti, parkeringsplads eller byggepladser. Et reklamebanner har sin egen reklameeffekt i det offentlige rum.

Skilteløsninger til information om indgang til virksomheder såvel som byggepladser eller offentlige faciliteter. Vi kan levere reklametryk på forespørgsel. Skilte- og banneropsætning med og uden lys. Med en indbydende reklame, skaber du opmærksomhed på dit budskab.

Med en digital gadestander og informationssøjle, kan reklamens indhold planlægges i god tid og med mulighed for at fremvise flere budskaber end et traditionelt reklameskilt.

Udendørs reklame som forretningsudstyr

Kombiner dit reklamebudskab med produktets funktionalitet samt reklameværdi, f.eks. vores cykelstativer, parasoller, pavilloner og telte.

Alt dette og mange andre ting sikrer en permanent synliggørelse af din virksomhed. Ved at integrere udendørs reklame skaber du øget opmærksomhed på dit produkt, virksomhed eller brand på lang afstand. På denne måde kan din reklame blive en slags vejviser for dine kunder.

Vi har mere end 30 års produkterfaring og rådgiver dig gerne igennem processen fra idé til færdigt produkt. I tæt samarbejde udvikler vi attraktive løsninger til udendørs reklame, som kan produceres individuelt med dit logo eller slogan, der sætter fokus på dine produkter og brand. Oplev de mange udendørs reklamemuligheder vi kan tilbyde.


Eksempler på anvendelse

Bannerrammer til langsigtet udendørs reklame

Bannerrahmen für effektive Außenreklame

Udendørs trafikannoncering med cykelstande

Außenwerbung im Bereich Verkehr
luk menu
Gå til top