Advarsel!

You are using an outdated and therefore insecure browser. This leads to restrictions when using our shop.

Kategoribanner_Navneskilte-DK

Polar® navneskilte - oplev klassikerne


Klassikeren blandt navneskilte i en online 'All-Inclusive' pakke - du modtager navneskiltet inklusiv tryk. Afhængigt af anvendelsesområdet vælger du én af fastgørelsesmulighederne.

Vores navneskilte fra brandet Polar®

 
  • Designet af det klassiske Polar® navneskilt "Balance" har en harmonisk effekt med den buede overflade. Dit indlæg kan ændres når som helst og er beskyttet af et panel af akryl.
  • Navneskiltet "Balance Alu-Print" fra brandet Polar® er fremstillet af slidstærkt plast eller metalliseret plast (afhængig af versionen). Individualisering af navneskiltet med tryk på frontpanelet, er inkluderet i prisen. Også i dette tilfælde kan indlægget til enhver tid udskiftes og genbestilles.
  • Hvis du er på udkig efter et professionelt navneskilt eller papirindstik, er navneskiltet "Balance Alu-Complete" lige noget for dig. Dette navneskilt er også fremstillet af holdbart plast eller metalliseret plast (afhængigt af versionen). Navneskiltet leveres med trykt frontpanel - de ekstra trykomkostninger er allerede inkluderet i prisen. Ved forespørgsel kan enkeltnavne også trykkes op navneskiltet.

Fremmer kundeloyalitetet

Mulighed for forskellige fastgørelser

Alsidig og fleksibel anvendelse

Professionelle skilte til din næste optræden

Navneskilte er uundværlige på messer, i butikker, i restaurationsbranchen og på mange andre områder. Ved at bære et navneskilt repræsenteres medarbejdere som kontaktperson for kunder og interessede, og samtidig er din medarbejder genkendelig ved navn, som skaber yderliger tryghed for kunden.

Dermed overvindes hindringer i kontakt og kommunikationen lettes. Disse aspekter er nyttige som klassisk kundeservice i detailhandlen, på messer og på mange andre områder. Forholdet og kontakten til kunden kan især forbedres og gøres lettere på denne måde.

Det er på ingen måde begrænsende at være et navneskilt. Takket være en fastgørelse af høj kvalitet, holdes skiltet på plads hele dagen. Det betyder, at lange messedage eller normale arbejdsdage kan foregå uden begrænsninger. Vælg mellem en sikkerhedsnål eller magnet som fastgørelse.

Ved hjælp af nålen eller magneten kan navneskiltet fastgøres i løbet af ingen tid. Til tykkere overdele eller jakker anbefales det at bruge en særlig stærk magnet. Denne kan også fås som feste i vores webshop. Navneskilte med magneter er derfor også velegnede til tyk beklædning.

Det er ikke kun hurtigt og nemt at udstyre dine medarbejdere med navneskilte. Papirindstikkene kan også nemt udskiftes. Navneskilte er derfor fleksible ,og kan bruges igen og igen. Med Polar® navneskilte skubbes papirindstikket ind nedefra, og et panel i transparent akryl beskytter den mod snavs.

Et holdbart alternativ til indstik er et navneskilt med tryk på selve artiklen. Her kan skiltet forsynes med et eksklusivt tryk. Artiklen "Balance Alu-Print" er en kombination af indlæg og permanent tryk. Skiltet kan f.eks. trykkes med logoet, og medarbejderens navn kan udskiftes via papirindstikket.

Opdag de klassiske Polar® navneskilte, og forbedre din virksomhedsimage. De små artikler ledsager dig professionelt i hverdagen, ved aftaler eller på messer. Navneskiltet kan gemmes væk i lommen eller tasken og er altid med dig på farten.

Vælg en ægte klassisker til din virksomhed. Udstyr dine medarbejdere, salgsrepræsentanter og midlertidigt ansatte ensartet og professionelt. I løbet af kort tid vil du bemærke, hvordan kunderne er opmærksomme på skiltene og gør brug af dem. Løft dit erhvervsudstyr til et nyt niveau med de stilfulde og elegante navneskilte fra Polar®.

Har du brug for personlig rådgivning

Kontakt os »
luk menu

Vis produkter
Gå til top