Her kan du betale med EAN-nummer

Reklameartikler_banner_dk_V3

Reklameartikler - Stort udvalg til din kampagne

Hvad er salgsfremmende produkter? Reklameartikler, giveaways og forskellige typer af produkter, der hjælper med at skabe fokus på dit produkt eller virksomhed. De tjener det formål at skabe eller styrke relationerne med kunder og forretningsforbindelser. I vores webshop finder du forskellige typer af produkter, med et given anvendelsesformål, og som samtidig virker som et reklamemedie.

Derfor tilbyder vi et stort udvalg af reklameartikler, som egner sig til forskellige anvendelsesområder og brancher. Fra USB-stik til kuglepenne - ja mulighederne er mange. I webshoppen får du et omfattende overblik over det brede produktsortiment af reklameartikler.
Werbemittel und Give Aways auf dem Katalog Cover

Styrk dine relationer til kunder og samarbejdspartner

Individualisere dine budskaber med reklametryk

Til forskellige brancher og kundegrupper

Oplev vores store udvalg af reklameartikler:

Bæredygtige reklamegaver til din salgsfremmende indsats

Inden for reklameartikler bliver miljøvenlige reklameartikler mere og mere populære. De er fremstillet af naturlige råvarer eller af genbrugsmaterialer. Såsom vores tasker, kuglepenne og paraplyer er fremstillet af genbrugsmateriale. Bl.a ÖkoBrellaen bliver fremstillet af genbrugte PET flasker, og vi har OEKO-TEX® certificerede polyesterpongee materialer som er fremstillet af genbrugsplast.

Med en praktisk frugt-og grøntsagspose slipper du for at bruge plastikposer, når du handler. Genanvendelige kaffekopper erstatter To Go-kopper fra engangsbrug. Til de planteglade kunder tilbyder vi poser/kasser med frø og blomster.
Gør din reklame miljøvenlig!
Du finder disse og mange andre spændende produkter i vores sortiment.

Du søger, vi tilbyder:

  • Kreative og skønne reklameartikler
  • Personlig eller telefonisk rådgivning
  • Omfattende produktprogram

VKF Renzel producerer og distribuerer reklameartikler og salgsfremmende artikler i en lang række forskellige designs. Takket være vores eget trykkeri og produktion har vi en høj grad af fleksibilitet, og kan derfor tilbyder special tilretninger løsninger. Desuden har vi en omfattende kapacitet med den mest moderne lagringsteknologi.

Vi forstår os også på indkøb!

Uanset om det er Kina, Taiwan eller Indien, kommer mange reklameartikler stadig fra fjerne lande. Mere end nogensinde før er det ikke kun markedsbestemte priser og punktlige leverancer, der betyder noget, når det drejer sig om import. I stedet er det vigtigt at sikre kvalitetsstandarder og overholdelse af alle juridiske retningslinjer.

Med vores mangeårige kontakter på det fjernøstlige marked ved vi, hvad der er vigtigt. Med vores import/eksportkontor i Kina har vi en direkte forbindelse til de forskellige produktionsanlæg. Vi ledsager din ordre fra start til slut.
Stickmaschine VKF Renzel

Vores muligheder for efterbehandling af tekstiler

Med vores mange års erfaring inden for efterbehandlingsmetoder, tilbyder vi mange forskellige muligheder indenfor netop dette område:

 

textilien_09-400x267

Brodering

Brodering er af meget høj kvalitet og giver tekstilet en ædel karakter. Desuden er den meget holdbar. Denne teknik er velegnet til både mindre og større serier. Den kan også kombineres meget godt med andre teknikker. Der er mulighed for alsidig dekoration, f.eks. 3D-broderi.

For mange tekstiler er broderi den eneste måde at udføre en efterbehandling på, f.eks. tekstiler af frottéstof. Motivet "oversættes" til et broderiprogram ved hjælp af software. Omkostningerne afhænger af motivets kompleksitet og størrelse (antal sting).
Druck_und_Veredelung_foto-4_banner

Serigrafitryk

Serigrafi også kaldet silketryk, direkte tryk eller rammetryk er en meget anvendt og anerkendt trykmetode. Dit motiv bliver via en lysfølsom emulsion overført til en kunststofdug, som sidder fastspændt på en trykramme. Derefter bliver farven trykket gennem skabelonen direkte på stoffet. Serigrafi af tekstiler er kendetegnet ved sin høje vaskefasthed og farvebrillans og er optimal til større mængder.

Der kræves en film og en ramme for hver farve, der trykkes. Afhængigt af motivet vælges der mellem stregtryk (med ensfarvede farver) og halvtonetryk. Med sidstnævnte kan der vises farvegradienter.

 
produktion_1200px

Lasergravering

Lasergravering er praksis med at bruge lasere til at gravere en genstand. Lasermærkning er på den anden side en bredere kategori af metoder til at efterlade mærker på en genstand. Lasergravering kan allerede bruges til små oplag. En laserstråle bruges til at brænde tekstilets overflade. Laseren kan justeres så fint, at materialet ikke beskadiges.

Motivet fremstår som et uddybet relief. Tynde stoffer er ikke velegnede, men fleece er ideelt, fordi de giver masser af volumen. Da laseren arbejder meget præcist, er det let at lave filigranmotiver.

 
6946D645B7FA6389B22B2B48A0ADD9FA

Digitaltryk

Digital print er en metode til udskrivning fra et digitalt baseret billede direkte til en række forskellige medier. Det refererer normalt til professionel udskrivning, hvor små opgaver fra desktop publishing og andre digitale kilder udskrives ved hjælp af storformat- og/eller højvolumen-laser- eller inkjetprintere. Digitaltryk er særligt velegnet til flerfarvede fotomotiver, grafik eller logoer. Især når det drejer sig om mindre oplag eller endog enkeltstykker. Ved denne proces trykkes farven direkte på tekstilet gennem dyser og fastgøres derefter.

Ligesom ved serigrafi af tekstiler er det muligt at lave farveforløb, og der er ingen grænser for farveskalaen. Vaskbarhed og farveægthed er meget gode. Det kan også trykkes på mørke tekstiler.

 

Kontakt os gerne!

+45 4921 0800
Skriv e-mail »

Send e-mail

Kontakt os gerne!

+45 4921 0800
Skriv e-mail »

Send e-mail
luk menu
Gå til top