Her kan du betale med EAN-nummer

Kategoriebanner_Tensatoren_DK

Tensatorer og afspærring fra mærket Tensator®

I vores webshop finder du forskellige displays fra Tensator®. Med mulighed for at vælge mellem forskellige båndfarver og forskellige materialer til fødderne. Vælg den rigtige artikel til din virksomhed.

Afspærringsstandere - se hele sortiment online »

Tensator® Afspærringsstandere: innovative, funktionelle og sikre

Mærket Tensator® står for innovation, funktionalitet, sikkerhed og kvalitet. De populære afspærringsstandere og barrierer anvendes over hele kloden. De kan anvendes på mange forskellige områder som mobile barrierer, som kan flyttes hurtigt og dermed sikrer sikkerhed og orden.
 

Orden og sikkerhed er en vigtig del af hverdagen på mange forskellige områder. Lufthavne, tøjbutikker og offentlige faciliteter er nogle af lokationerne, som disse genstande anvendes. De bruges til at guide lange køer, afspærre forskellige zoner eller at sikre bestemte områder.

Anvendelse af afspærringsstolper

Afspærringsstolper er simple artikler, som har en høj merværdi. De kan bruges til at opnå forskellige mål. Ved nemt at udspænde båndene, kan man afspærre områder og guide menneskestrømme. 

Tensatoren® byder på de optimale betingelser for at opnå dine målsætninger. Med en højde på ca. 1 meter, har de en optimal højde til dagligt brug. Højden suppleres med et kvalitativt og slidstærkt bånd til afskærmning eller afspærring af områder. Hver stolpe har 3 båndforbindelser, som byder på utallige muligheder, når det gælder barrikadering af sikkerhedszoner og indretning af venteområder.

Udvalget af stolper byder også på flere valgmuligheder. Ud over den enkle stolpefarve i sort, kan du også vælge den skinnende variant i krom. Den valgte stolpefarve kan kombineres med en båndfarve efter eget valg. Når du har valgt den rette Tensator, kan du drage fordel af dens mange fordele.

Frit bevægelig

Enkel og hurtig at placere igen og igen.

Høj kvalitet

Høj produktkvalitet fra fod til bånd.

Godt optimeret

Lille indsats for mere sikkerhed og orden.

Afspærring gjort let

Du finder ikke kun Tensatorer i vores sortiment, men også mange flere afspærrings- og crowd control-systemer. Ud over mange funktionelle artikler, findes der mange andre systemer til inden- og udendørs brug samt passendee tilbehør.

Mens design og funktionalitet er de vigtigste faktorer til indendørs brug, skal der også sikres en høj grad af stabilitet til udendørs brug. For at sikre et solidt ståsted, har vi et udvalg af fyldbare fødder. Disse fødder kan nemt fyldes med sand eller vand og sikrer, at afspærringsstanderne ikke flytter sig fra stedet.

Med det rette tilbehør kan de forskellige systemer udstyres med bannere eller andre fastgørelsesmuligheder. Her er de forskellige vægholdere særligt praktiske. Holderne er fastgjort til væggen, hvor båndene eller snore nemt kan hægtes på. Dit afspærringssystem kan dermed perfektioneres med det rette tilbehør.

Alsidigt inden for forskellige anvendelsesområder

Med Tensatorens høje funktionalitet, anvendes de i en bredt udvalg af brancher. Følgende virksomheder er blandt de anvendelsesområder, som har gavn af Tensatorer:
luk menu
Gå til top