Opdag de forskellige skinnesystemer af aluminium til professionel præsentation af dine reklamebannere.
Luk
Filtrer & sorter

Aluminiumsprofil til ophæng af bannere, presenninger eller telte

Vil du gerne fremvise presenninger, bannere eller andre materialer uden folder og rynker? Mekanismen i skinnesystemet er ideel til udstrækning af reklamemedier. Skift bannere hurtigt og bekvemt, og reklamér derefter professionelt igen. Skinnesystemet i aluminium er en fleksibel bannerramme, der er velegnet til forskellige anvendelser og lokationer.
Alu Kederschienensystem mit Deckenhalter
Grundlaget for systemerne er kanterne. Dette er en kantforstærkning af bannere eller presenninger. Denne forstærkning består af en normalt afrundet kantvulst. I sammenhæng med banneret sikres en pålidelig opsætning. 

Vulsten og banneret er normalt fremstillet af polyester eller læder. Ved hjælp af vulsten er kanten solidt forbundet med presenningens eller bannerets materiale. Derefter trækkes reklamemidlet sammen, ind i skinnen via kanten. Det betyder en nem udstrækning af din reklame.

Kantskinne af anodiseret aluminium og tilbehør

Denne mekanisme er ikke kun velegnet til små, men også store presenninger. Et bannerrammesystem, der er særligt velegnet til hyppigt brug og afmontering. Selv med regelmæssige udskiftninger af reklamebudskabet, er der næsten ingen slitage. Se vores udvalg af kantskinnesystemer i aluminium som en mobil bannerramme.

I vores sortiment finder du forskellige kantskinner af aluminium, samt tilhørende tilbehør. Leder du efter en bestemt overflade? Hvor bred skal profilen være, og ønsker du en buet eller lige skinne? Vi tilbyder dig et forskellige udvalg af aluminiumsprofiler i runde, flade eller buede profiler.

Afhængigt af artiklen er skinnerne egnede til forskellige rørdiametre. Den nøjagtige tilpasning af rør og skinner sikrer, at den senere udstrækning byder på et perfekt resultat. Desuden har vi et udvalg af skinner til væg med flere kantkanaler eller en særlig profil. Vi skærer profillængden efter dine behov.
Aluminium Kederschiene Ansicht Profil

Komponenter af kantskinne i aluminium

  1. Kantkanal
  2. I overensstemmelse til bredden af kanten
  3. Profilbredde af skinnen
  4. Fastgørelseskanal til skjult anvendelse
  5. Kantkanal
  6. Åbning til kantflag

Kantskinne: vælg en passende profil

Har du behov for flere kanaler? Vælg mellem dobbelt kantskinner og enkle aluminiumsskinner. Det tilhørende tilbehør er tilpasset til den pågældende skinne. Du kan dermed professionalisere din præsentation yderligere med kantskinner.

Vælg de relevante endepropper, øjeskruer og samlestykker. Afhængigt af anvendelsesstedet er forskellige skinner relevante for dig. Vores skinner til væg fås med en eller to kantkanaler. De er velegnede til at fastgøre et stof eller til at forbinde to stoffer.

Brug vores flade aluminiumsprofiler til at hænge dine bannere og presenninger op med. Skinnen har en kanal til fastgørelse af stof og skinne.

Du kan også vælge en rund kantskinne med en matchende endeprop. En buet skinne er velegnet til at præsentere bannere som runde displays. Vælg den rigtige profil og ønskede montering her.
 

Montering af kantskinnesystemet på opstillingsstedet:

Opsætning i loft:

Med loftbeslag, kabelsystemer eller kroge kan aluminiumsskinnerne fastgøres til loftet. Ved hjælp af monteringselementerne og de forskellige aluminiumsprofiler skabes iøjnefaldende loftsystemer. Selv på lang afstand vil folk være opmærksomme på din reklame med den iøjnefaldene opsætning i loftet.

Opsætning på væg:

Med en opsætning på væggen har du bl.a. frit valg af placering. Placér kantskinnesystemet i den ønskede højde og brug afstandsholder til væg, som hjælp til overbygning af vindueskarme osv.. Kroge eller øjeskruer er også blandt de populære midler til opsætning på væg.

Opsætning på gulv:

Det er muligt at opsætte kantskinnesystemet på gulvet med forskellige fastgørelseselementer. Vælg gulvbeslag, fastgørelsesvinkel eller fødder til din kantskinne af aluminium. Som et simpelt gulvdisplay udstiller den din reklame for kunder og besøgende i øjenhøjde.

Aluminiumsskinne til din reklame

Vores kantskinner i aluminium er ikke kun nemme at håndtere, men også fleksible i anvendelse. De anvendes på messer, i reklameteknologi eller til konstruktioner. De anvendes ikke kun individuelt, men også ofte i kombination med spær eller andre displays. Presenninger, bannere eller stof med en passende kantforstærkning kan trækkes ind i aluminiumsskinnerne. 

Ved hjælp af flanger, øjer og andre hjælpemidler kan systemet tilpasses til dine krav, bannere eller lokation. Desuden er kantskinnerne nemme at genbruge og kan hurtigt gemmes væk. Disse og mange andre fordele er årsagen til disse systemers store popularitet.

I vores sortiment finder du ikke kun enkeltkomponenter, men også komplette systemer. Oplev den reklameeffektive præsentation med kantskinnesystemer. Vælg en flad, buet eller rund kantskinne!
luk menu
Gå til top