Bakkevogn "Construct"

Varenummer: 51.0161.8
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
100 % real reviews
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}
Bedøm nu ({{ overallReviewCount }}) BedømmelseBedømmelser
Huskeliste

Downloads

Produktdetaljer

  • bakkevogn med 10 indskub
  • egnet til bakker i cateringbranchen
  • mobil brug pga. 4 robuste drejehjul
  • ideel som opsamlingsvogn eller til bakkeudlevering
Varedetaljer »

Produktspecifikationer

Varenummer

Produktbeskrivelse

Bakkevognen "Construct" er en klassisk rullevogn, der er ideel til bakkedispensering eller som opsamlingsvogn. På messer og til events aflaster den dit servicepersonale og anvendes til sikker transport af tallerkener og bakker. Pga. de fire drejehjul kan bakkevognen hurtigt køres ind i varevognen og let aflæsses i køkkenet. Dog egner bakkevognen "Construct" sig ikke kun til mobil anvendelse. Vognen sørger også for orden og renlighed ved permanent brug i din kantine eller dit cafeteria. Når vognen er fuldt lastet, kan den manøvres ind i køkkenet med de drejelige hjul.

I bakkevognen beginder sig 10 hylder, hvori serveringsbakkerne 530 x 325 mm kan indsættes. Den valgfrit tilgængelige kopindsats kan til denne version anvendes som indskub. I kombination med den aftagelige topplade, kan den nemt skubbes på hyldestøtterne. Fjern blot toppladen og indsæt kopindsatsen i den ønskede højde. Afhængigt af indskubshøjden er denne også tilgængelig for børn. Kopindsatsen og bakkerne til restaurationsbranchen fås som matchende tilbehør i vores webshop.

Den ca. 1.700 mm højde bakkevogn er baseret på vores "Construct" system af firkantrør. Grundstellet består af sølvanodiserede firkantrør, der er forbundet til hinanden med sorte samlestykker af plast. I bunden af grundstellet er det monteret 4 drejehjul, som muliggør mobil anvendelse af bakkevognen. Bakkevognen kan låses fast på anvendelsesstedet pga. bremserne på hjulene, så der er garanti for et fast ståsted. Vognens sidevægge og topplade er fremstillet af alu-kompositplader, som vi ved forespørgsel kan udføre med tryk. Ved at udføre disse med tryk, kan du henvise oprydning med bakkevognen eller reklamere for dine tilbud. På indersiden af de trykbare kompositplader er der monteret vinkelhylder, hvorpå bakkerne kan placeres. Ved placering af aluminium-vinklerne er bakkevognen udstyret med 10 hylder i alt.  
Sørg for smidige processer ved arrangementer eller i din virksomhed med mobile bakkevogne.

Vi udfører gerne individuelle løsninger efter dine ønsker. Kontakt os!

Tilbehør

Se mere ...

Bedømmelser

0,00
{{ ratingAverageFormatted }} ({{ reviewCount }})
Der er ingen anmeldelser af denne vare.
100 % real reviews
{{ recommendationValue }}%recommend this product
  • {{ 6 - index }} {{ ratings[6 - index] }}

You have already rated this product. Thank you very much.

Har du allerede købt produktet? Hvad synes du om det?

luk menu
Gå til top