Serveringsvogne er en uundværlig transporthjælp på hoteller, værksteder og i køkkener. De sparer personalet for en masse tid i løbet af arbejdsdagen. Vælg modeller med to, tre eller flere opbevaringshylder. Vælg servicevogne i rustfrit stål eller aluminium med passende tilbehør!
Luk
Filtrer & sorter

Ideel til Gastronorm bakker

Mulighed for individuel tilpasning

Fås med høj lasteevne

Servicevogne: praktisk støtte til dit personale

Ved anvendelse af en servicevogn letter du det daglige arbejde for dine medarbejdere. Vognen sparer personalet for at skulle gå langt og bære tung genstande. Forskelligt arbejdsudstyr kan nemt placeres på vognens opbevaringsflade. Lange transportruter fra spisesalen til køkkenet foregår nu nemmere og hurtigere.

De transporterede varer kan være dekorationer, service, GN-beholdere eller pakker. Transport af tungere genstange uden sådan en vogn, kan let påvirke dine medarbejderes helbred. Især over lange afstande er det ikke kun usundt, men frem for alt tidskrævende. Afhængigt af modellen spænder lasteevnen fra 50 kg til 130 kg og op til 400 kg.

Vognene er udstyret med letløbende hjul, der sørger for nem og komfortabel transport. Med de låsbare hjul er displayene sikre at læsse og kan parkeres fast på deres destination. Du skaber dermed ekstra opbevaringsplads, hvor der er brug for det. Forudsætningen for dette er, at der er et tilstrækkeligt antal ryddevogne til rådighed.

Den passende vogn til din brance

Vi har et bredt udvalg af afrydningsvogne i vores online sortiment. De overbeviser med deres robuste og hygiejniske karakter. Vognene er som regel udstyret med greb på begge sider og fås med flere hyldeflader. Men hvilken model er passende til din branche?

På hoteller, restauranter eller i cafeterier er renlighed særligt vigtigt. Derudover skal beholdere og bakker (Gastronorm 51.0297.1 eller 51.0297.2) kunne finde plads i vognen. Transporterer du ofte størrere beholdere? Så skal du vælge en afrydningsvogn med to hylder. Til afrydning af morgenmadsbuffeten vil en afrydningovgn med 5 hylder dog være mere praktisk.

Ud over antallet af hyldefag spiller hygiejne og lasteevne en rolle i valget af produkter. Modellerne i rustfrit stål undgår korrosion og slid, som normalt ville forekomme i løbet af en arbejdsdag. Dermed sørger det rustfrie stål for, at overfladerne er modstandsdygtige over for rust og syre. Dette er især vigtigt inden for farmaceutiske - og kemiproducenter eller fødevareforarbejdning.
Personer, siddende i restaurant

til hoteller & restauranter


Folk står sammen ved et event

til anledninger & events


Ordreplukning på lager

til lager & værksted


Servicevogne til værksteder: robust og praktisk

I løbet af en arbejdsdag på værkstedet transporteres typisk særligt tunge materialer. Derfor skal man vælge en vogn med høj lasteevne. De blå plukvogne muliggør også transport af arbejdsudstyr, der vejer op til 400 kg. Ekstra dæk sørger for komfortabel håndtering af vognen, selv ved tunge laster.

Ved fremstilling eller plukning i industrien er disse vogne en enorm lettelse. Din medarbejder kan bruge displayene til at arbejde sig igennem de enkelte varer på pakkelisten. De samles på vognen og kan til sidst pakkes på pakkestationen. Pakker som allede er pakket, kan også nemt transporteres til forsendelseskontoret eller containeren.

Ved fremstilling af produkter understøtter de robuste transportvogne også processen. Indsamling af nødvendige materialer og værktøj kan foregå på vej til lageret. Medarbejderen kan parkere servicevognen ved siden af sin arbejdsstation og gå i gang med produktionen. De låsbare hjul sørger igen for sikker "parkering" under arbejdet.

Servicevogne & tilbehør til gastronomiske virksomheder

I hotel- og restaurationsbranchen letter servicevognen en lang række af arbejdsprocesser. Forestil dig, at personalet skal omarrangere buffeten på øverste etage af hotellet. Vognen kan læsses direkte med nye appetitvækkere, friske drikkevarer og service. Vognen køres direkte ind i elevatoren og af sted til restauranten på øverste etage.

Nye tallerkener læsses af, gamle tallerkener indsamles og pålæsses. Dermed er afrydningen klaret og restauranten er klar til næste hold af gæster. Dette er blot én af de mange opgaver, som man kan bruge en servicevogn til. Især på et hotel, hvor mange opgaver udføres af forskellige afdelinger, er det nødvendigt med et tilsvarende antal af vogne.

Ved at have et tilstrækkeligt antal af afrydningsvogne undgår man irritation og at arbejdsprocesser går i stå. Dermed kan en banket ryddes af køkken- og servicepersonalet, samtidig med at restauranten bliver frisket op.
Servicevogn til hoteller af rustfrit stål med affaldsbeholder
Det samme princip gælder for catering, i et cafeteria eller kantine. Her bruges afrydningsvogne til transport og opbevaring af service. Flere vogne betyder mere fleksibilitet og muligheder i det daglige arbejde. Med de lette, men robuste afrydningsvogne af aluminium kan du holde styr på håndtering af dit service.

De tilsvarende servicevogne til hotel og catering kan udrustes med udstyr. I kombination med en affaldsbeholder undgås ophobning af affald på vognen. Med Gastronorm bakkerne sørger du for, at servicen håndteres direkte på bakken og til senere opvask af køkkenpersonalet. Gør det endnu nemmere ved at supplere vognene med passende tilbehør.

Servicevogne til hotel- & restaurationsbranchen

Servicevogne er alsidige og ekstremt praktiske. De hjælper med at optimere forskellige arbejdsprocesser. Oplev fordelene ved vores produkter på dit hotel, værksted eller i din eventcatering.

Vi kan levere servicevogne i forskellige størrelser. Derudover kan vi tilbyde specialfremstillede produkter. Som mangeårig producent har vi specialiseret os i individuelle displays. Der er også mulighed for at udstyre vognen med tryk efter dine idéer. Vi hjælper dig gerne med at vælge en passende servicevogn til din restaurant, hotel eller kantine.
luk menu
Gå til top