Farverige balloner er klassiske blikfang på messer, firmaevents eller blot som en lille gave til dne kunder.
Luk
Filtrer & sorter

Balloner som farverige reklameartikler

Reklameartikler som balloner kan bruges ved næsten alle begivenheder, for at tiltrække opmærksomhed og henlede blikket på en bestemt service eller kampagne. Balloner med tryk er særligt velegnede til at tiltrække opmærksomhed fra dine potentielle eller eksisterende kunder og formidler samtidigt dit firmalogo, dit brand eller endda et specifikt reklameslogan.

Balloner med tryk og tilbehør til din virksomhed

Lad dine reklame flyve til vejrs - med trykte balloner som reklameartikel eller som lille giveaway, bruges balloner med tryk ofte ved Point of Sale. Med de klassiske reklameballoner har du altid et lille, attraktivt incitament til rådighed for dine kunder, som hurtigt kan få et smil frem på læberne hos børn såvel som voksne. Ballonerne i vores webshop fås i mange farvevarianter: vælg mellem forskellige standardfarver, blandede farver eller enkeltfarver. Det tilhørende ballongreb med holder fra vores online sortiment sikrer også, at ballonerne kan uddeles ved åbent hus, lanceringer eller arrangementer. Snoren på 900 mm er lige så praktisk: Med denne snor kan heliumballoner stige muntert op uden at flyve væk og ballonen forbliver også sikker i din hånd. Hvis du ikke ønsker at binde knude på dine balloner i hånden, er ballonlukningen "Quickholder" lige noget for dig. Vi har også en håndpumpe til mindre antal af balloner og en elektrisk ballonpumpe til store mængder af balloner - som et praktisk hjælpemiddel til hurtig og ukompliceret oppustning af balloner.

Balloner: små reklameartikler med stor effekt

Trykte balloner er blandt de mest populære, billigste og effektfulde reklameartikler og imponerer altid med deres særligt store reklameeffekt. Uanset om det er som dekoration og blikfang eller som gaveartikel og giveaway: reklameballoner er dekorative og tiltrækker hurtigt en masse opmærksomhed. Især til firmaarrangementer, messer og events er de farverige balloner et populært blikfang. Tilgængelig i mange forskellige, stærke grundfarver eller blandet farverigt - vælg dine favoritter online og sæt dit logo eller reklameslogan på ballonerne.
luk menu
Gå til top