I denne produktgruppe finder du et omfattende udvalg af brochureholdere til væg med nem montering, som fås i de gængse brochureformater DIN A4, DIN A5 og lang DIN. Alle vægbrochureholdere og brochureholdere med flere rum er af høj kvalitet, stabile og holdbare.

Læs videre »

Ophæng i stedet for fritstående

Diske og skranker bør ikke være overfyldte, og pladsen er allerede begrænset. Brochureholdere til ophæng anvendes overalt, hvor der ikke er plads eller mulighed for at opstille en brochureholder. Vægmontering af brochureholdere sker ved hjælp af passende tilbehør og er for det meste mulig uden problemer.

Tiltræk dine potentielle og eksisterende kunders opmærksomhed og informer dem klart og tydeligt. Med vores brochureholdere til væg kan du rette dine kunders opmærksomhed direkte mod det vigtigste.
 

Brochureholdere til ophæng

Kombiner plug-in brochureholdere til væg, som f.eks. vores "Alpha" system, efter dine behov og sammensæt den rigtige brochurevæg eller det rigtige vægmagasin. Med brochureholdere til væg i "Delux" serien kan du endda rumme forskellige formater i ét brochureophæng på en dekorativ og pladsbesparende måde. Hvis du kan lide farver, finder du det rigtige produkt i brochureholderen "Gaudy". Vi fremstiller gerne specielle designs efter kundens ønsker. Hvis du har spørgsmål om produkterne eller deres anvendelse, rådgiver vi dig gerne.
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top