Luk
Filtrer & sorter

Brochureholdere fra VKF Renzel

Brochureholdere er en uundværlig del af salgsfremstød ved PoS (Point of Sale). Brochureholdere og brochuredisplays fås i utallige varianter:
  
Disse produkter kan nemt tages i brug og anvendes næsten overalt. Deres formål er at holde dine kataloger, brochurer, informationsbrochurer samt flyers, og placeres hvor de er mest nyttige: Direkte ved siden af produktet, på en infostand, på messen, i udstillingen, i dit salgslokale, i din lægepraksis eller i offentlige bygninger. De tilbydes typisk i de gængse papirformater.
 

Individuelle brochureholdere fra producenten

Vi kan også levere artikler som er specialfremstillet efter dine ønskede mål. Få den ønskede brochureholder og brochuredispenser i ethvert format - direkte fra producenten. Vi har også et udvalg af brochureholdere som er vandafvisende eller med låg, der beskytter trykmedier mod fugt og vand. Vores brochureholdere til væg af farvet polystyren er noget helt særligt - de falder straks i øjnene, skiller sig ud fra omgivelserne og henleder opmærksomheden på indholdet. Vi hjælper gerne med at finde det optimale produkt i vores omfattende sortiment.
 

Produktdisplays til salgsfremme

Produktdisplays er funktionelle og visuelt tiltalende produkter, der anvendes ved PoS til produktpræsentation. Produktdispensere bruges derimod til at fjerne produkter. Den umiddelbare tilgængelighed af produktet gør det lettere at træffe en købsbeslutning for kunden. De fleste produktdisplays er fremstillet af højglinsende akryl; de er i hvert fald transparente, så kunden kan se produkterne inden han/hun tager dem ud. I kategorien produktdisplays finder du følgende produkter:
 
Som producent af mange af disse produkter til produktpræsentation, tager vi altid gerne imod dine ønsker og forslag. Vi udfører også gerne specialfremstillinger. Kontakt os for et uforpligtende tilbud!
luk menu
Gå til top