Her kan du betale med EAN-nummer

De praktisk placerede brochureholdere og produktdisplay, gør det lettere for dine kunder at træffe en købsbeslutning. Vores omfattende sortiment af brochureholdere og produktdisplays er ideelle til messer, venteværelser, receptioner og ved kasseområdet, hvor de vil blive set af mange mennesker. Alle vores brochureholdere og display standere er fremstillet i materialer af høj kvalitet. Har du spørgsmål til produkterne eller leder du efter en brochureholder, fremstillet i specielle mål og farver? Kontakt os gerne for et uforpligtigende tilbud.
Luk
Anvend filter
  1. 1 af 6

Brochureholdere fra VKF Renzel

Brochureholdere er en uundværlig del af salgsfremme på PoS (salgsstedet). Brochureholdere og brochuredisplays fås i utallige varianter:
  
Disse produkter kan anvendes nemt og næsten overalt. Formålet med kataloger, brochurer, informationsbrochurer og flyers, er at placere dem hvor de er mest nyttige: direkte ved siden af produktet, på en infostand, på messen, i udstillingen, i dit salgslokale, i din lægepraksis eller i offentlige bygninger. De tilbydes normalt i standard papirformater.
 

Individuelle brochureholdere fra producenten

Vi tilbyder også specialfremstillede produkter med de mål du ønsker. Få den ønskede brochureholder og brochuredispenser til ethvert format direkte fra producenten. Vi har også et udvalg af vandafvisende brochurestandere eller brochureholdere med låg, som beskytter indhold mod fugt og vand. Vores brochureholdere til væg af farvet polystyren skaber straks opmærksomhed, skiller sig ud fra omgivelserne og henleder opmærksomheden på indholdet. Vi hjælper dig gerne med at finde det ideelle produkt i vores omfattende sortiment.
 

Produktdisplay som salgsfremme

Produktdisplays er funktionelle og visuelt tiltalende produkter, der anvendes ved kasseområdet til præsentation af varer. Produktdispensere bruges derimod til at fjerne produkter. Den umiddelbare tilgængelighed af varen, gør det lettere for kunden at træffe en købsbeslutning. De fleste produktdisplays er fremstillet af højglans akryl; transparente, så kunden kan se produkterne, inden han/hun tager dem ud. I kategorien produktdisplays finder du følgende produkter:
 
Som producent af mange af disse produkter til produktudstilling, er vi altid glade for dine ønsker og forslag. Vi producerer også specialfremstillede produkter efter dine ønsker. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud!
luk menu

Vis produkter
Gå til top