Luk
Filtrer & sorter

Brochureophæng med flere rum: ophæng fremfor nedhæng

Dit kasseområde, disk eller skrivebord bør ikke være overfyldt, med den begrænsede plads som der allerede er. Brochureholdere til ophæng anvendes, når der ikke er plads til at opstille en brochurestander. Vægmonteringen af de egnede brochureholdere til væg foregår ved hjælp af passende tilbehør og er foregår typisk uden besvær.

Tiltræk potentielle og eksisterende kunders opmærksomhed med klar og tydelig information. Med vores brochureholdere til væg, kan du henlede dine kunders opmærksomhed på dine vigtigste budskaber. Med den transparente front er brochurerne udstillet på den bedst mulige måde, som hurtigt tiltrækker kunders opmærksomhed.

Mens coveret vækker målgruppens interesse, byder den aktuelle brochure på de relevante oplysninger. Ved at placere den på væggen, kan disse oplysninger præsenteres i umiddelbar nærhed af produktet. Anvend vores tilbehør til ophæng i indgangspartier, ved kassen eller i nærhed af  produkt.
20-46-01_ch_1740x600

Brochureholdere til væg


flerrumsophæng i standardformater

Kombiner de modulære brochureholdere til ophæng efter dine behov. Sammensæt selv en passende brochurevæg eller katalogvæg. Få plads til forskellige formater i ét brochureophæng på en dekorativ og pladsbesparende måde med specifikke udgaver af vores brochureophæng.

I vores sortiment finder du forskellige ophæng i forskellige standardformater. Har dine brochurer det klassiske A4 format? Reklamerer du for din virksomhed i M65 format?

Vi har et udvalg af modeller i forskellige standardformater. Fra A3 til A4 og A5 til M65 format. Find det rigtige 1-rums- eller flerrumsophæng i vores sortiment.

Desuden spiller placeringen en afgørende rolle, for valget af den rigtige model. Afhængigt af brochurens layout, kan du vælge en artikel i høj- eller tværformat. Alternativt kan du vælge et produkt, der kan anvendes med begge formater.
 

Forskellige brochuredisplays, direkte fra producenten

Vi har med vores egenproduktion, mulighed for at fremstille brochureholdere til væg og brochureophæng individuelt efter dine ønsker. Det betyder, at din brochureholder er individuelt fremstillet efter dine idéer og designs! Det kan være i en speciel form eller med et påtrykt logo eller slogan. Vi rådgiver dig gerne!

Afhængigt af hvor mange brochurer eller flyers du ønsker at fremvise, kan vi anbefale forskellige displays. Der skelnes mellem 1-rums ophæng og flerrumsophæng. Vi har også et stort udvalg af tilbehør til dit brochureophæng. Oplev det store udvalg af brochuredisplays til vægmontering.

1-rumsophæng:

Brochureholdere til væggen er kun udstyret med ét rum. De er velegnede til fremvisning af flyers, brochurer eller små kataloger. Med den enkle vægmontering, kan de udstilles i nærheden af produktet eller i relation til temaet. Også her er der mulighed for at vælge mellem forskellige materialer og formater.

Flerrumsophæng:

Disse vægophæng til brochurer er udstyret med flere rum til udstilling af brochurer, magasiner eller kataloger. Her kan de forskellige medier udstilles side om side. Vælg mellem displays med 2 til 12 eller flere rum. Kombiner de enkelte ophæng eller vælg en attraktiv brochurevæg.

Tilbehør til brochuredisplays:

Tilbehøret gør det nemmere at vedligeholde og ophænge brochuredisplays. Anvend klæbefjerner og vores plejeprodukter til plast, for at rengøre og vedligeholde materialet. Beslag og profiler til ophæng anvendes til hurtig montering af displayene. Forbedr din brochurepræsentation med tilbehør af høj kvalitet.

Brochuredisplays til udendørs brug

Det kan ikke kun betale sig at udstille brochurer indendørs. Ved at fremvise brochurer og flyers udendørs, udvider du opmærksomheden på dine produkter og tjenester. Derudover kan produkterne også udstilles tættere på din virksomheds udendørs område. Placér vigtige oplysninger med en udendørs brochurestander

Vores vandafvisende brochureophæng til udendørs brug har en automatisk lukkemekanisme. Dette holder brochurematerialet tørt, selv i regnvejr. I dit udendørs område kan holderne med 1 rum monteres på væggen eller fastgøres til vinduer med sugekopper. De udendørs brochuredisplays med låg fås i forskellige standard papirformater.

For at udskifte dine indlæg eller brochurer, skal du blot åbne låget. Ligesom som du udskifter indholdet, kan din kunde eller potentielle kunde også få adgang til det pågældende flyermateriale. Det transparente materiale sikrer, at dine flyer, brochurer, kataloger eller magasiner er let tilgængelige og synlige for interesserede. Vælg en vægbrochureholder til montering med lim, skruer eller ophængning.
 

Udstilling af brochurer indendørs

Brochureholdere til væg anvendes primært indendørs på messer, ved PoS og i indgangspartier. De anvendes til at gøre vigtige oplysninger lette at finde og til udlevering. Dermed kan folk også få adgang til oplysningerne hjemmefra, eller blive mindet om dine produkter og tilbud.

Brochureholdere til væg kan monteres på væggen eller hylden. De kan placeres præcis hvor du ønsker det, og er derfor meget nærværende for potentielle kunder. En fordybning gør det lettere at fjerne de forskellige tryksager. Desuden kan ophænget tilpasses til dit virksomhedsdesign.

Styrk opfattelsen af dit brand ved at designe brochureophæng i overensstemmelse med din virksomhed. Vælg mellem forskellige farver, og beslut dig for om det skal være med tryk eler bogstaver. Displayene kan anvendes på lang sigt på én lokation eller mobilt for en professionel præsentation af din virksomhed.
1Fachhaenger

Eksempel på 1-rumsophæng


wandprospekthalter-delux-3x-din-a4-und-6x-lang-din-67.0039.8-1

Eksempel på flerrumsophæng


Montering af brochureholdere til væg på salgsstedet

Promover dine produkter og brochurer ved PoS, med passende montering og matchende displays. Dermed fremhæves dine varer i forhold til konkurrenterne, og kan bidrage til salg. Brochurer er særligt populære til at reklamere for produkter på salgsstedet.

En brochure eller flyer tiltrækker ikke kun interesseredes opmærksomhed med et tiltalende design. Byd på overbevisende, vigtige og supplerende oplysninger i en brochure og præsenter den i nærheden af produktet. Dermed overbeviser du kunden om produktet og styrker kundeloyaliten.

Tager personen din flyer med hjem, er du sikker på at du og dit produkt vil blive husket. Det øger kendskabet til dit brand og kan tilskynde det næste køb. Et passende brochuredisplay til ophæng henleder også opmærksomheden til dine brochurer på hylden.

Gå på opdagelse i vores udvalg af brochureophæng for at fremme salget i din virksomhed. Vælg en model til direkte montering på hylden. Fastgør displayet med lim, selvklæbende sugekopper eller ved at skrue det fast. Find det rigtige display til dine brochurer, flyers, kataloger eller magasiner her.
 

Akryldisplays til din virksomhed

Vi tilbyder et udvalg af brochuredisplays af plast, metal, tråd eller transparent akryl. Dette materiale byder på en attraktive brochurepræsentation til det pågældende anvendelsesområde på lang sigt. Samtidig er dine brochurer perfekt synlige og attraktivt udstillet indeni. En præsentation i en optimal læsevinkel forstærker yderligere denne effekt.

Det transparente materiale påvirker næppe den attraktive præsentation af dine flyers, brochurer eller kataloger. Brug akryldisplays til at udstille enkelte eller flere forskellige indlæg. Som producent tilbyder vi dig ikke kun standardmodeller, men også andre iøjnefaldende displays. Derudover har du mulighed for at få et print eller tryk efter dine ønsker.

Vælg den rigtige brochureholder til væg af akryl eller andre materialer. Vælg en model i A4, A5 eller M65 format, der passer til din brochure. Vælg et brochuredisplay til væg i den rigtige størrelse, så du visuelt kan forbedre din præsentation. Skab de rigtige rammer for din præsentation af brochurer!
luk menu
Gå til top