Drikkedunke er praktiske og populære reklamemidler, som er ideelle til individuelt tryk.
Luk
Filtrer & sorter

Drikkedunke som reklameartikler

Drikkedunke er kendetegnet ved deres praktiske anvendelse. Med et individuelt tryk bliver drikkedunken til et effektivt reklamemiddel med en ægte merværdi. Det er netop derfor, at drikkedunke er populære reklameartikler, som virksomheder bruger igen og igen. Drikkedunke er praktiske og miljøvenlige reklameartikler til dine kunder og medarbejdere - eksempelvis til sport, på kontoret, på arbejdet eller på en udflugt: En drikkedunk kan altid genbruges og er derfor et ideelt alternativ til engangsflasker.

Reklameeffektive drikkedunke i et bredt udvalg af designs

I vores kategori drikkedunke byder på forskellige modeller og varianter af drikkedunken: Drikkedunken fra Metmaxx® er en rigtig allrounder, som er perfekt til kolde og varme drikke. Med bæreremmen kan drikkedunken nemt tages med på farten og er en bæredygtig artikel med sine genopfyldelige egenskaber. Den bæredygtige drikkedunk "Bopp Cool" med et smart indbygget køleelement, har den kapacitet til ca. 600 ml plads til kolde drikkevarer. Den foldbare vandflaske kan også designes med dit eget layout: Den foldbare 400 ml vandflaske med passende karabinhage i anodiseret aluminium kan hurtigt og nemt fyldes med vand fra hanen, uanset hvor du eller dine kunder befinder jer.

Drikkedunke med individuelt tryk

Brug oså de praktiske drikkedunke med individuelt tryk eller layout til at inspirere dine kunder og skabe loyalitet over for din virksomhed. Det er ligegyldigt, om du vælger at trykke dit firmalogo, et reklameslogan eller et andet individuelt tryk: Især om sommeren er de lette drikkeflasker populære reklameartikler, da de hjælper med at have en passende drikkedunk ved hånden. Favoritdrikken fyldes blot på og kunderne eller medarbejderne kan nyde forfriskningen. Uanset om det er på arbejdet, på kontoret, på en udflugt eller under sport - drikkedunke bruges på mange forskellige områder. Og for at gøre en simpel drikkedunk til en iøjnefaldende reklameartikel, kan drikkedunken trykkes individuelt. I vores webshop findes forskellige modeller af drikkedunke som reklameartikler - se vores store udvalg og bestil online!
luk menu
Gå til top