Landingpagebanner_natürliche Warenpräsentation_DE

Naturlig varepræsentation


til frugt og grøntsager

Alsidigt frugt- og grøntsagsbord


Vores hylde til frugt og grøntsager er en kombination af en mindre følsom ABS-overflade og en robust metalramme. Det enkle frugt- og grøntsagsbord overbeviser på forhånd med sine fordele. Bordet er udstyret med 4 hjul, hvoraf 2 kan låses, hvilket sikrer et sikkert ståsted. Intet står i vejen for en hurtig omrokering af butiksinventaret. Bordet har en låsbar vippefunktion i 4 positioner, for at give dine kunder et perfekt overblik og god tilgængelig til varerne. Som muliggør at placere frugt g grøntsager i den ønskede vinkel. Målene er 1.230 x 840 x 900 mm (B x H x D).
naturbelassen

Naturlig præsentation

til reducering af emballage i detailhandlen

frugt-grøntsags-hylde
frugt-grøntsags-hylde-2

Endnu flere muligheder med 2 etager

Vores frugt- og grøntsagshylde med 2 etager har en endnu større præsentationsflade. Desuden har underkonstruktionen en vipbar front eller en udtrækkelig skuffe, som alternativ til ekstra opbevaringsplads. Drag fordel af de forskellige kombinationsmuligheder ved at forbinde enkelte grundmoduler individuelt. Der er dermed ingen grænser for, hvor mange forskellige frugter og grøntsager du kan tilbyde. Målene er 1.230 x 1.500 x 900 (B x H x D).
Grøntsagsbord-stort

Individuel præsentation med passende tilbehør

Grundmodulerne er det ideelle grundlag for et individuelt udvalg af tilbehør fra vores sortiment. For en struktureret præsentation kan du bruge de justerbare rumdelere eller frugt- og grøntsagskurve, som er ideelle til løse og uindpakkede varer. Vores frugtdisplay i 2 etager, er særligt skånsomt overfor bananer. Det justerbare varedisplay med 4 niveauer samt standeren med 5 niveauer, bringer frugt- og grøntsager i den rette position.

Har vi vakt din interesse?

Jamen, så kontakt os!

Kundeservice
+45 4921 0800
Skriv e-mail »

Kontaktformular
Med afsendelse af dataene accepterer du, at du har læst og forstået Databeskyttelseserklæring og accepterer, at disse indsamles og lagres elektronisk. Dine data vil udelukkende blive anvendt til dette formål.
luk menu
Gå til top