Her finder du et stort udvalg af hyldeforkanter, som fastgøres til hylden med en passende tape. Som producent har vi mange års erfaring med hvilken slags tape, der passer bedst til de forskellige typer af forkanter. Har du brug for hjælp til at finde den rigtige hyldeforkant til din hylde, står vi naturligvis til rådighed!
Luk
Filtrer & sorter

Hyldeforkanter til din hylde

Med hjælp fra hyldeforkanter kan priserne fremvises tydeligt og attraktivt på hylden. Du indsætter dine etiketter i hyldeforkanterne. Det betyder, at du kan afmærke priser og obligatoriske produktoplysninger i umiddelbar nærhed af produktet. Den transparente forkant præsenterer indholdet synligt og beskytter det samtidig mod tilsmudsning.

Ved at anvende hyldeforkanter i din butik, overbeviser du kunderne med en øget synlighed af priserne. Den ensartede og hurtige fremvisning af oplysninger, gør det lettere at handle for kunderne. Med farverige prisrammer omkring etiketten, kan du målrettet henlede kundernes opmærksomhed. Desuden scorer du point hos din målgruppe med en professionel butiksindretning af høj kvalitet.

Brugen af hyldeforkanter bliver ikke kun modtaget godt af kunderne, medarbejdere sætter også pris på anvendelsen af hyldeforkanter. De er udstyret med støvbeskyttelse og en læsekant, og gør det daglige arbejde lettere. Det er hurtigt og ukompliceret at udskifte prisskilte i hyldeforkanten på hylden.

Se vores store udvalg af hyldeforkanter, og vælg den rigtige forkant til dine behov. Ud over den klassiske anvendelse på hylden i butikken, anvendes artiklerne også på lageret eller i produktionen. Her anvendes de bl.a. til at identificere varer på hylderne.

Hyldeforkant med dobbelt indsats

Hyldeforkant med klæb mit dobbelt indsats

Hyldeforkanter med gribekant

Hyldeforkant til hylden med gribekant

Hyldeforkant med attraktiv læsevinkel

Prisskinne på butikshylde med læsevinkel

Selvklæbende hyldeforkanter til butikshylder

Vi tilbyder ikke kun standardforkanter, men også andre modeller til specielle hylder. Vælg mellem forskellige profiler, samt indstikshøjde og klæbemiddel. Du kan dermed skræddersy forkanter præcist til dit anvendelsesområde. Længden på din hyldeforkant kan frit vælges fra størrelser mellem 50 mm og 2520 mm.

Højden på din indstik er skjult under indstikshøjden. Hvilken højde eller format har dine etiketter? Generelt vælges der ofte en indstikshøjde på 26 mm eller 39 mm. Anvend vores filtre for at få vist alle de selvklæbende hyldeforkanter med en indsats på 39 mm.

Ud over indstikshøjden spiller fastgørelseselementet en vigtig rolle. Der findes hyldeforkanter til opsætning på hylder, til trådhylder, glas- og træhylder eller med tape. Med udvalget af de selvklæbende forkanter, er der også forskellig slags tape at vælge imellem. Vi har et bredt udvalg af standard-, skum- eller tekstiltape til permanente anvendelser. 

For at sikre at tapen holder på lang sigt, er der nogle aspekter der skal tages i betragtning ved første anvendelse. For at opnå en optimal og pålidelig opsætning, skal overfladen være fri for støv og fedt. Er der rester af gammel tape, hjælper en tapefjerner (rensevæske), for andet snavs hjælper et industrirengøringsmiddel. Fastsæt hyldeforkanterne ved stuetemperatur, og tryk profilerne tilstrækkeligt fast.

 

Hyldeforkanter med tape - vælg den rigtige tape:

Dobbeltklæbende tape: Standardtape til alle permanente anvendelser på glatte, polerede overflader. Disse omfatter aluminium, polyester eller stål.
Skumtape: Denne type af tape er god til permanent klæb på glatte og ru overflader
Tekstiltape: Med denne universaltape kan du fastgøre hyldeforkanter permanent på ru og ubehandlede overflader.
De respektive typer af tape kan vælges i forskellige højder, afhængigt af forkanten. Vælg den optimale type af tape til din hylde. Vi hjælper dig gerne med at træffe den rigtige beslutning!
 

Hyldeforkanter i forskellige designs

Vi tilbyder den rigtige hyldeforkant til fastklæbning på din hylde. Vælg en forkant med gribekant, en specifik læsevinkel eller dobbeltindsats. Oplev vores store udvalg af hyldeforkanter til din butik. Med den enkle og holdbare tape, kan forkanterne anvendes til forskellige typer af hylder og formål.

Som et supplerende materiale tilbyder vi også hyldeforkanter af PET. Find hyldeforkanter fremstillet af aluminium i vores webshop, som kan fastgøres med tape, magnet eller skruer.

Gør dine kunder opmærksomme på din prismærkning i den optimale læsevinkel, eller vælg en praktisk gribekant. Det vil hjælpe dig på et senere tidspunkts, når du skifter indstik og etiketter. Oplev roterbare og mange andre forkanter i vores sortiment. Vi kan desuden tilbyde dig muligheden for specialfremstilling.
Preisschiene am Regal mit Etikett

Fordele ved vores hyldeforkanter med tape:


✓ Egen produktion
✓ Mulighed for specialdesign
✓ Stort standardsortiment
✓ Online rådgivning
✓ Til alle typer af hylder

Tilpasset til din butik

Forbedr købsoplevelsen i din butik ved hjælp af effektiv optimering af dine hylder. Du kan score point hos dine kunder med en omfattende hyldeorganisering og attraktiv prismærkning. Med en passende selvklæbende hyldeforkant, kan du få orden på hylden inden for meget kort tid.

Brug reklamepaneler, hyldesvirpere eller hyldedelere til at udstyre dine hylder yderligere. Reklamepanelerne eller skilteholder til hylder, er perfekte til placering af reklame på hylden.

Ud over reklame på hylden, kan du også skabe opmærksomhed på produkterne med en passende opstilling af hylderne. Anvend vores hyldedelere og vareskubbesystemer til at præsentere produkterne på en attraktiv måde.

Se vores udvalg af produkter til hyldeoptimering og prismærkning, for maksimering af dit potentiale på dit salgssted. Vælg mellem forskellige hyldeforkanter til fastklæbning, og skab en tiltalende og ensartet prismærkning på hylden. Kontakt os, og sammen finder vi den ideelle forkant til dit fornål!
luk menu
Gå til top