Her finder du et stort udvalg af hyldeforkanter, som fastgøres til hylden med en passende tape. Som producent har vi mange års erfaring med at finde ud af, hvilken slags tape der passer bedst til de forskellige typer af forkanter. Har du brug for hjælp til at finde den rigtige hyldeforkant til din hylde, står vi naturligvis til rådighed for spørgsmål og rådgivning.

Læs videre »

Hyldeforkanter til din hylde

Med hjælp fra hyldeforkanter kan priserne fremvises tydeligt og attraktivt på hylden. Du indsætter dine etiketter i hyldeforkanterne. Det betyder, at du kan afmærke priser og obligatoriske produktoplysninger i umiddelbar nærhed af produktet. Den gennemsigtige forkant præsenterer indholdet synligt og beskytter det samtidig mod tilsmudsning.

Ved at anvende hyldeforkanter i din butik, vil du overbevise kunderne med en øget synlighed af priserne. Den ensartede og hurtige fremvisning af oplysninger, gør det lettere for kunder at købe ind. Med farverige prisrammer omkring etiketten, kan du målrettet henlede kundernes opmærksomhed. Desuden scorer du point hos din målgruppe med en professionel butiksindretning af høj kvalitet.

Brugen af hyldeforkanter bliver ikke kun modtaget godt af kunderne, medarbejdere sætter også pris på anvendelsen af hyldeforkanter. De er udstyret med støvbeskyttelse og en læsekant, og gør det daglige arbejde lettere. Det er hurtigt og ukompliceret at udskifte prisskilte i hyldeforkanten på hylden.

Se vores store udvalg af hyldeforkanter, og vælg den rigtige til din anvendelse. Ud over den klassiske anvendelse på hylden i butikken, anvendes artiklerne også på lageret eller i produktionen. Her anvendes de bl.a. til at identificere varer på hylderne.

Hyldeforkant med dobbelt indsats

Hyldeforkant med klæb mit dobbelt indsats

Hyldeforkanter med gribekant

Hyldeforkant til hylden med gribekant

Hyldeforkant med attraktiv læsevinkel

Prisskinne på butikshylde med læsevinkel

Selvklæbende hyldeforkanter til opsætning på hylde i butik

Vi tilbyder ikke kun standard forkanter, men også andre modeller til specielle hylder. Du kan vælge mellem forskellige profiler, samt indstikshøjde og valg af tape. På den måde kan du skræddersy skinnen præcist til dit anvendelsesområde. Længden på din hyldeforkant kan frit vælges fra størrelser mellem 50 mm og 2520 mm.

Højden på din indsats er skjult under indsatshøjden. Hvilken højde eller hvilket format har dine etiketter? Generelt vælges der ofte en indsatshøjde på 26 mm eller 39 mm. Anvend vores filtre for at få vist alle selvklæbende hyldeforkanter med en indsats på 39 mm.

Ud over indsatshøjden spiller opsætningen en vigtig rolle. Der findes hyldeforkanter til opsætning på hylder, til trådkurve, glas- og træhylder eller med lim/tape. Med udvalget af de selvklæbende forkanter, er der også forskellig slags tape at vælge imellem. Vi har et bredt udvalg af fleece-, skum- eller tekstiltape til permanente anvendelser. 

For at sikre at tapen holder på lang sigt, er der nogle aspekter der skal tages i betragtning ved første anvendelse. For at opnå en optimal og pålidelig opsætning, skal overfladen være fri for støv og fedt. Har du rester af gammel tape, hjælper en tapefjerner (rensevæske), er der tale om anden tilsmudsning hjælper et industrirengøringsmiddel. Fastsæt hyldeforkanterne ved stuetemperatur, og tryk profilerne tilstrækkeligt fast.

 

Hyldeforkanter med klæb - vælg den rigtige tape:

Fleecetape: Standardtape til alle permanente anvendelser på glatte, polerede overflader. Disse omfatter aluminium, polyester eller stål.
Skumtape: Denne tapetype er god til permanent klæbning på glatte og ru overflader
Tekstiltape: Med denne universaltape kan du fastgøre hyldeforkanter permanent på ru og ubehandlede overflader.
De respektive typer af tape kan vælges i forskellige højder, afhængigt af forkanten. Vælg den optimale type af tape til din hylde. Vi hjælper dig gerne med at træffe den rigtige beslutning!
 

Hyldeforkanter i forskellige designs

Vi tilbyder den rigtige hyldeforkant til fastklæbning på din hylde. Vælg mellem forkanter med en gribekant, en specifik læsevinkel eller dobbelt indsats. Oplev vores store udvalg af hyldeforkanter til din butik. Med den enkle og holdbare tape, kan forkanterne anvendes til forskellige typer af hylder og formål.

Som et supplerende materiale tilbyder vi også hyldeforkanter af PET. Du kan også finde hyldeforkanter af aluminium i vores webshop. Hyldeforkanterne i aluminium kan fastgøres med tape, magnet eller skruer.

Gør dine kunder opmærksomme på din prismærkning i den optimale læsevinkel, eller vælg en praktisk gribekant. Det vil hjælpe dig på et senere tidspunkts, når du skifter indsatser og etiketter. Oplev roterbare og mange andre profiler i vores sortiment. Desuden kan vi tilbyde dig muligheden for at fremstille specielle designs.
Preisschiene am Regal mit Etikett

Fordele ved vores hyldeforkanter til klæb:


✓ Egen produktion
✓ Mulighed for specialdesign
✓ Stort standardsortiment
✓ Online rådgivning
✓ Til alle typer af hylder

Passer nøjagtigt til dit salgssted

Forbedr købsoplevelsen i din butik ved hjælp af effektiv optimering af dine hylder. Du kan score point hos dine kunder med en omfattende hyldeorganisering og attraktiv prismærkning. Med en passende selvklæbende hyldeforkant, kan du få orden på hylden inden for meget kort tid.

Brug reklamepaneler, hyldesvirpere eller hyldedelere til at udstyre dine hylder yderligere. Reklamepanelerne eller skilteholder til hylder, er perfekte til placering af reklame på hylden.

Ud over reklame på hylden, kan du også skabe opmærksomhed på produkterne med en passende opstilling af hylderne. Anvend vores hyldedelere og vareskubbesystemer til at præsentere produkterne på en attraktiv måde.

Se vores udvalg af produkter til hyldeoptimering og prismærkning, for maksimering af dit potentiale på dit salgssted. Vælg mellem forskellige hyldeforkanter til fastklæbning, og skab en tiltalende og ensartet prismærkning på hylden. Kontakt os, og sammen finder vi den ideelle forkant til dit fornål!
luk menu

Vis produkter

Advarsel!

VKF Renzel Danmark ApS
Gå til top